Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• sara
  • ivicag
  • dkrt
  • markom
  • chofizg
  • tonci
  • jpenezic
  • mujagawudakhi
  • Rissien
  • Ivan
  • Milkyinki
  • vojnikpero
  • edifreak
  • extremac
  • papittovenga
  • theoblak
  • asafa972
  • wordpress2011
  • kizo1712
  • _matija_

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
MobileMe - kakvi su planovi s tom uslugom?
  • Vidim da su MobileMe izbacili iz dućana, danas sam se nadao da će to biti "one more thing..." ali ništa o tome.

Imate vi kakvih glasina o tome kaj se događa s MobileMe?

Ja sam dvije godine u tom čudu i navikao / navukao sam se :)

Post edited by aramic at 2011-03-03 02:43:12
    iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja
  • 4 Komentara sorted by
  • aramic said: danas sam se nadao da će to bio "one more thing..."

iJa :/

U svakom slucaju nesto prckaju oko toga, ali ocito jos nije spremno. Vidim da su ovih dana sredili Back to My Mac da radi bez NAT-PMP ili UPnP na routeru. Mislim da ce na WWDC uz Lion i iOS 5 izbacit neki veliki MobileMe update.

• Žarko se nadam.

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • txn @ficho

i meni je sinulo da je to slijedeća prigoda za uvođenje novosti glede MobileMe - a (zgodno je kad se engleske riječi stave u naše padeži :)

Samo kaj mi se čini da se više nemre kupiti MobileMe (mislim da se sad može samo uzeti trial od 60 dana), tak da izgleda postoji nekaj u završnoj fazi.

iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja
  • Box set si mogao nabaviti s eBaya za $60 ... sad samo online kupnja za $100 :/ Nadam se da će ove godine biti neki veći upgrade.