10$ s HR mapom
Evo cijene mapa: SLO, BIH i ostale male drzave su po 7.99USD I, F i ostale velike su po 17.99USD
Mape se kupuju direktno iz Mireo aplikacije.
Aplikacija odlična, preporučam je svima. Cijena je fenomenalna, a najviše što mi se sviđa je, da me navodi Željko Pervan. Ubacili su glas Pervana i navigacija je presmiješna s njim... :D Ima onako one njegove blesave upade i ulete, umirem od smjeha sa navigacijom... :D
i kak to radi?
Sa mireom sam izuzetno zadovoljan,tako da mi ovih 10dolara je najmanji problem bio dati,super aplikacija :) napokon imam razlog za rijesiti se glupog garmina.
znači isplati se uzeti super ali ipak ću malo priičekati da vidim kako su ljudi zadovoljni! :)
Stvarno se isplati,a 10 dolar je sitno,a stvarni vrhunska aplikakcija.
Mireo i Igo za sada su najbolji,najtočniji i najažurniji za našu i okolne države, osim BiH i Srbije. Imam u autu T comov Mio uređaj pa mogu potvrditi. Uz to po raznim Navi forumima su isti zaključci.
Imam GPS za auto sa Mireo kartama i cak mi je bolji nego IGO, a i glas je prirodniji od "Natase" :D
jel potreban data paket za aplikaciju odnosno internet ili radi na principu prave navigacije?
Vidim da nitko nista. Ok, imam pitanje oko te navigacije. Kupio sam ju, i onda sam jos kupio SLoveniju. I sada svaki puta kada se dize aplikacija i odem u search, trazi me apple id (malo mi je to scary). Znaci li to da povlaci karte s nekog mjesta i nije ih skinuo. Cini mi se povezano sa pitanjem ispred. Ima li tko kakvih slicnih iskustava?
@tomislav - ne treba nikakav data paket,radi kao prava navigacija. @beli - probaj kontaktirati autora aplikacije,neznam zasto se to dogada ili probaj aplikaciju izbrisati i ponovo instalirati,nece ti ju ponovo naplatiti,bez brige...i pogledaj si kad udes u meni kupovine,onu strelicu za desno gdi ti pise skidanje,sta imas tamo
@Beli vjerojatno app nesto nije skinuo pa se pokusava ulogirat u in-app purchase sistem. Vrlo lako mozes provjerit jel te netko pokusava scammat tako da odes u Settings -> Store i logoutas se pa se vratis u app. Trebalo bi ti prikazat popup s 2 polja (Apple ID i password). Nakon toga odes opet u Settings -> Store i loginas se sa svojim accountom i kad se vratis u app umjesto prvog polja za unos bi trebao bit tekst s tvojim Apple ID-jem, a ispod samo polje za password. Tako nesto naravno ne bi nikad proslo AppStore review, ali ako si paranoican to ti je nacin za uvjerit se da je sve ok.
Odlogao se, ponovo ulogao i radi. thnx guys.
10 dolara za jako kvalitetnu navigaciju. Stvarno sam zadovoljan kupovinom :)
Da li postoji da kupiš recimo EU mapu a da je jeftinija nego ove koje se prodaju (IGO,Navigon...). Iskreno meni bi bila dobra opcija zajedničkih navigacija recimo HR i BiH. Nadam se da će imati i opciju objedinjenih mapa za navigaciju a da će bit jeftinije nego ove dvi koje san naveja gore. Pozdrav.
uz kupljenu aplikaciju 9,99$ dobiješ kartu RH a ove možeš kupit: Top In App Purchases 1Slovenia 2010.09 $7.99 2Bosnia & Herzegovina 2010.09 $7.99 3DACH 2010.09 $17.99 4Italy 2010.09 $17.99 5Benelux 2010.09 $17.99 6France 2010.09 $17.99
ako treba cijela evropa ispada da je navigon jeftiniji :(
pozdrav, do sada nisam nikad ništa kupovala na app storeu, nemam otvoren račun, jer nemam odgovarajuću karticu za isti, pa me zanima može li se ikako drugačije kupiti ova aplikacija?
darijab said: pa me zanima može li se ikako drugačije kupiti ova aplikacija?
nadji neku osobu koja ima racuna na app storeu, daj mu pare plati pivu, i neka ti gifta aplikaciju!
hvala na infu, nemam je, mislim osobu s računom :)
ali mislim da moraš svejedno imati račun (account) na app store-u da ti netko gifta. Mogu ti ja giftati ako želiš. App store account otvoriš bez kartice
pa to imam, nabavljam free aplikacije preko njega, to je taj account?!
App store account otvoriš bez kartice. Kaže "This gift will be redeemable only in the Croatian Store". Po tome ispada da moraš imati account na našem storeu
hvala galla :) aplikacija isprobana, čini se jako ok! Do sada sam se igrala s waze-om, ako tko zna za tu free aplikaciju, koja me zaista oduševljava, ali ona je tek u počecima, korisnici sami crtaju ceste, editiraju karte, jednog dana to će biti fenomenalna stvar, probajte svi koje zanima navigacija!
Za one koje neznaju kako doći do toga evo uputa :)
Dali bi mi neko mogao na PM poslati promo code , aplikacija je pre odlicna ima mi prijatelj. Hvala unaprijed ;)
Dancii said: Dali bi mi neko mogao na PM poslati promo code , aplikacija je pre odlicna ima mi prijatelj. Hvala unaprijed ;)
Znas da ce ti netko poklonit promo kod,daj 5 banki i uzivaj ;D
Interesira me ovaj app - zašto ga nema na američkom app storeu? (samo tamo imam otvoren acc)
info@mireo.hr
evo, pa ih priupitaj.
Edge said: Znas da ce ti netko poklonit promo kod,daj 5 banki i uzivaj ;D
A nemam karticu i nemogu nikako kupit APP , znaš da nebi bio problem kupit za par kuna aplikaciju :)
U tom slučaju jednostavno plati nekome tko ima account s karticom da ti gifta app. :)
A što će tebi navigacija, ni auto ne voziš ako imaš 15 godina?
Imam jedno pitanje.Imam Dont panic navigaciju i ok je dobre su mape,izgled samo kaj bi trebali izbacit update s novim mapama,novim Ui i sa podškom za retinu. Međutim zanima me jel kad već imam aplikaciju kupljenu jer mogu frendu giftat aplikaciju ali da mi ponovno ne uzima lovu.A i nedam mu svoj acc.Traži mi karticu da mogu giftat pa valjda hoće ponovno naplatit,zar ne?
jpelko1 said: Traži mi karticu da mogu giftat pa valjda hoće ponovno naplatit,zar ne?
Tako je.
danas isao malo do osijeka pa reko usput da isprobam i navigaciju, ovako sve super radi, pogotovo glas, nije onaj robotizirani, jedino recimo fale neke POI tocke al ok, pokusao evo naci Portanovu pa je nema a navigon je recimo ima, al ok sve skupa je dobra stvar i svakako vrijedna novca.
Pohvale i preporuke za aplikaciju. Izveo sam je par dana na test i pokazala se jako dobrom. Jedino što bi se na sučelju moglo poraditi - nije baš najbolje posloženo i grafički izvedeno.
A šteta , onda ništa od aplikacije, imam tek 15 i prijatelji isto tako godinu više manje, pa nema niko kupljen app, samo ga imaju crackanog. Nisam želio crackan skinut pa sam pito dal se djele koji promo codovi. ;)
Dottore said: A što će tebi navigacija, ni auto ne voziš ako imaš 15 godina?
Ma, Starom frend pokazivo aplikaciju, a on pošto neželi se zezat sa time i aktivirat karticu na app store, ni ja baš neznam kako to ide, pito me dali bi mu neki promo code mogo nabaviti. Ako nemate više promo codova, nema problema ništa ja ne forsiram.