Stariji korisnici koji me se sjećaju, znaju da sam bio zaluđem Apple bijelom bojom kada sam počeo postati na forumu... No to se sada polako mijenja... Iako sam htio iPhone 4 u bijeloj boji, kupio sam crni jer izbora nije bilo, no evo opet, Steve nam daje izbor iPada u dvije boje: bijeli ili crni.
Iako više nisam zaluđen bijelom, na prvi pogled me privukao bijeli, no što ga više gledam, više mi izgleda kao igračka i kao neki jeftini digitalni okvir za slike. Iako sam još uvijek za to da ću kupiti bijeli, nekako mi se čini da ću se na kraju ipak odlučiti za crni, jer izgleda ozbiljnije i sličnije ostalim Apple prozivodima, kao npr. Macbooku Pro i iPhoneu 4.
No, da Vas pitam, koji se Vama više sviđa i da sada kupujete ili možete dobiti iPad 2, za koju boju bi se odlučili?
Glasovati možete na već (poznati) standardni način glasovanja i to na način:
Da vidimo tko je poželjniji...
Naravno, slobodno možete i ovdje komentirati vaše mišljenje o dvije boja iPada kao i vaš komentar na temu, a svi koji ste komentirali u prošloj možete kopirati svoj post i paste-ati ga ovdje, jer onu prvu temu ćemo pobrisati ili ako hožete možete slobodno ponovo komentirati.
CRNI
BIJELI
Mani se ovba sviđaju al sam ipak dao ocjenu crnom, jer kad si ga budem uzimo vjerojatno ću piknut crni pošto mi je iPhone crni. No kod bijelog imam jednu zamjerku, a to su one tipke i sklopka sa strane koje su na bijelom iPad-u crne, meni bi bio ljepše da su bijele, a dok na crnom paše da su crne. Isto neznam zašto Apple fura crnu jabuku na iPad-u, meni bi bilo ljepše da je bijela i da svijetli ko na Mac-ovima. :)
Update: e da htjeo sam napisat da si me prestigo sa ovim glasovanjem, obično sam to radio za iPhone (odnosno postaavio sam temu al nije tada bilo funkcije za glasovanje ko sad), htijeo sam i za Ipad napravit al sam jučer bio cijeli dan na faksu pa si me prestigo, no ljepo si to napravio.
Ako ćeš ga koristiti kao GPS i ako si često gdje nema WiFi, onda da, a ako ne, ne isplati se... Ja sam svoj 3G koristio dosta, no više sam bio na WiFi.
Sada i ja razmišljam isplati li mi se, već kada iPhone ima Hot Spot, ali ako dajem toliki novac, a ne uzmem 3G, biti će mi žao kada mi bude potreban.
haha, izjednačeno. Ja nisam glasovao, jer su mi oba super. Pola sata me drži bijeli, a pola sata crni.
Točno znam i na koji način ću kupit iPad, tj. za koju boju ću se odlučiti: ono što bude raspoloživo u 32GB 3G varijanti. :D
ovakva anketa uopće ne mora biti točna.. svojednobno sam napravio sličnu i zamolio da daju samo pluseve; naravno da je bilo dubidusa koji su dijelili minuse.
može se desiti da ti netko da + za crni a sliedeći koji se pojavi pukne + za bijeli i - za crni pa u biti poništi jedan glas..
Pejo, a što ako bude obadva ?
onda odlučujem na licu mjesta, jer uvijek imaju izloženo, pa mislim da će biti izloženi i bijeli i crni, jedan kraj drugog, onda se odlučim u trgovini :)
Ma na kraju mi ni nije toliko važna boja, glavno da radi :) Ali za sada sam i dalje za bijeli...
Meni se bijeli nikako ne sviđa... Ja sam definitivno za crnu boju :)
Josip R. said: No kod bijelog imam jednu zamjerku, a to su one tipke i sklopka sa strane koje su na bijelom iPad-u crne, meni bi bio ljepše da su bijele, a dok na crnom paše da su crne
Tipke se nalaze na aluminijskom dijelu, tako da nema veze da li je iPad bijeli ili crni.
Josip R. said: meni bi bilo ljepše da je bijela i da svijetli ko na Mac-ovima
to je neizvedivo da jabuka svjetli na iPadu isto kao i na iPhonu neizvedivo zasada. Posto na MBA, MB i na MBP jabuk svjetli od svbjetlosti Ekrana a na iPadu je to nemoguce radi komponenata koji su odma ispod ekrana
a na iMacu, Miniju i Mac Pro-u ne svijetli ionako
Ja cu odluciti tek kada oba vidim uzivo...
Tommee said: Ja cu odluciti tek kada oba vidim uzivo...
Također. Iako evo, danas sam za crni, znaći moram ih vidjeti zajedno i u živo. :D
Ja ću bijeli - malo za promjenu :-)
Josip R. said: Update: e da htjeo sam napisat da si me prestigo sa ovim glasovanjem, obično sam to radio za iPhone (odnosno postaavio sam temu al nije tada bilo funkcije za glasovanje ko sad), htijeo sam i za Ipad napravit al sam jučer bio cijeli dan na faksu pa si me prestigo, no ljepo si to napravio.
Haha, hvala. ;)
Ja sam se već odlučio:
iPad 2 Wi-Fi + 3G, 32GB - black. ;)
Josip R. said: http://gizmodo.com/#!5781336/the-ipad-2-burning-question-black-or-white
Upravo sam se predomislio, ipak izbor pada na crni..
Ja bi isto crni 32GB, samo jos ne znam jel 3G vrijedi cca 1000 kn :/
Za GPS mi je dovoljan i iPhone ako zatreba, a 3G bi koristio par sati tjedno... zato se nadam da ce iPhone 5 imat dobru bateriju pa neka dere hotspot :D
Kad smo vec u offtopicu... jesu li cijene u europskim Apple trgovinama s ukljucenim porezima? Zanima me gdje je najpovoljniji, a sad mi se nekako cini da je to Svicarska ako nema nekih extra nameta...
cijena na Svicarskom Storu je ta koju vidis sa porezom i sa svime :)
Evo samo komentar na ovo dali uzet 3G model ili WiFi. Ako ga korisitite samo za po doma, na faksu, ili poslu gdje imate HotSpot nem potrebe za 3G modelom, ali ako ga koristite na terenu onda da. Evo ja imam iPhone4 i Simpa sa korisnik i do nedavno sam samo samo Interent koristio preko WiFi jer ga imam doma, na faksu, u NSB-u i to mi je bilo čist dosta, a onda sam vidio onu reklamu na T-mobile stranicama i uplatio si 300mb za 40kn i uopće ih nisam potrošio jer rijetko kad imam potrebu ić na net dok se vozim u tramvaju, busu ili dok vizim auto. Tako da je to po meni bacanje novaca. Ali moja predsnot je što ne moram plačati pretplatu nego si platim mb kolko mi treba kad mi treba, npr. ljeti. LOL ostalo mi je još tijedan dana pa moram potrošit te mb sad sam si isključio WiFi da nebi bio bačen novac, iako se nepotrošeni mb mogu prebacit u idući mjesec naravno uz nadoplatu novih mb.
Evo, većina na youtubeu ili reviewima govore da bijeli rub nije dobar za iPad i da odvlaći pažnju.
Jedan od mnogih reviewa (komadić o okviru ipada):
https://img.skitch.com/20110319-b3mkekym7wbyhhxg9yywwhuj2j.jpg