Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• gogsy7
  • MarkoAF
  • fulek
  • aravnic
  • Vedo
  • Nessie
  • lvudric
  • maki1
  • tinna
  • corpsebride
  • mario_kevic
  • ivaninho
  • iron
  • iAnte
  • panda
  • penzo
  • selma
  • Jonny018
  • bionda
  • Wikiboo

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Kupovina u Apple Retail Store-u
  • Buduci sam sredinom 5. miseca 4 dana u Londonu (normalno, Apple Store je br.1 na To Do listi) zanima me par stvari vezano uz kupovinu:
    1. Trebam li raditi kakvu rezervaciju (tj. mogu li uopce ako treba) za novi iPad (ako do 5. miseca dodje u UK) ili mogu samo doci u ducan i kupiti, ako triba obici cu sva 4 ducana
    2. Ako se kojim slucajem odlucim za MBP (nisam bas za laptope, ali ako ga ikad kupim to ce biti MBP), ima li koje razlike izmedju UK i nase (normalno QWERTY, ne QWERTZ) tipkovnice
    3. Nacin placanja, tj. moze li VisaElectron Splitske Banke (u banci mi kazu da mogu placati s njom i dizati na bankomatima u cilom svitu, radi s iTunes-ima i PayPal-om)

Post edited by songoku at 2011-03-06 18:20:22
    MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • 6 Komentara sorted by
  • ipad u london stize 25.03. tako da ce ga sigurno biti i u svibnju, a valjda ce ih tada biti u prodaji i bez cekanaj redova... to ne znam! razlike u tipkovnici postoje naravno! ne znam sad bas kako ide engleska tipkovnica, ali za pretpostaviti je da nema "š đ č ć ž" :) zagrade mozda nisu na istim mjestima... to mozes lako na netu doznati! ja sam u italiji uredno placao sa visom electron (pbz doduse), pa brijem da ne bi trebalo biti problema ni u UK!

• Ma nema veze i da moram cili dan cekati i obici sva 4 ducana, glavno da nisu rezervacije ko kod nas u T-comu ili Vip-u za iPhone. Btw isplati li mi se traziti tax free, racunam ako mi nasi i naplate PDV to mi je samo 3% vise, znaci negdje oko stotinjak kn, opet jeftinije od Apcom-a kad ga dobiju, a ako izbjegnem PDV ustedio sam poprilicno.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Svugdje se rezerviraju, pa smatraj da će tako biti i u Londonu. ;)

• a jel zna tko kako je u apple store-ovima u sad-u, frend ce biti oko 15.3. u houstonu, jel dovoljno sam usetati u store i kupiti, ili su potrebne rezervacije? ne vjerujem da ce se bas sve rasprodati odmah prvi dan

• markob said: ne vjerujem da ce se bas sve rasprodati odmah prvi dan

Mislim da su se dobro pripremili ove godine jer će isti dan prodaja krenuti i u BestBuyu i Targetu.

 iMac | iPad | iPhone
  • Pejo said: Svugdje se rezerviraju, pa smatraj da će tako biti i u Londonu. ;)

Cini mi se da ipak nece biti rezervacija: http://www.macrumors.com/2011/03/07/lines-for-ipad-2-launch-begin-as-ijustin-camps-out-once-again/

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s