Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• Servis
  • borinem
  • Ozi50
  • kvaju
  • darija
  • valkalinic
  • lakick
  • mačak
  • this charming man
  • Dalmit
  • micro
  • jabuka_lover
  • bojanjanjanin
  • papa_Strumpf
  • jzelez
  • Ivan

Tko je online (0)

iPad 1 pojeftinio i kod nas
  • http://www.applemanija.com/wp-content/uploads/2011/03/ipad1.jpg

vidio upravo na applemanija

a evo i na iStyle

i da vas pitam. ako sada uzmem prvi iPad, koliko bi mi se to isplatilo? ili onda rađe da dam 900 kuna više pa uzmem novu generaciju iPada? što bi izgubio/dobio?

Post edited by TataSinke at 2011-03-07 08:01:09
  • 10 Komentara sorted by
  • znaci ovi koji su kupili proslih tjedana su fino popusili

• Rano si se sjetio.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Pa mislim ako kupujes uređaj od nekoliko tisića kuna da se onda isplati dati 900 više da dobijes, vise rama, boji procesor, tanji urežaj, 2 kamere, gyro....

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
  • pa to si i ja mislim LordShigi.

radije cu se onda strpiti dok ne dođe kod nas pa ga kupim. pitam jedino zbog toga sto ga sada mogu kupiti u ducanu kod nas. a s time ga onda mogu uzeti na rate. ali pošto mi se ne žuri, strpim se dok dvojka ne dođe. valjda joj nece trebati dugo :D

• Super od Apple što nas nije zaboravio. Ali ni 900 stoja nije malo. A polovni vjerovatno u oglasima neće niko snižavat( to samo razmišljam)

• Pa cuj rađe bi skuio jos koji novcic i kupio puno bolju verziju nego da sad kupim stariju. Ako mozes skupiti 3900 kupi 2, a ako nemožeš pričekaj malo i kupi polovnu ledinicu u oglasniku i jeftinije češ proći.

I f***in HATE vanilla.
  • Evo, i u HG Spotu su napravili "korekciju" cijena :-)

http://www.hgspot.hr/u-hgspotu-veliko-snizenje-ipada-cak-do-900-kn-popusta

Ja sam sebi prije neki dan kupio Ipad 1 preko oglasa po jako povoljnoj cijeni, a siguran sam da će cijene u oglasnicima biti još niže kako se bude bližio dan dolaska Ipada 2 kod nas.

Post edited by Damirst at 2011-03-07 09:43:46
    Macbook Pro 13"
    Iphone 4s 16gb
  • Ja sam kada je izašao iPhone (prvi) kupio u Americi za 500 $ i kad sam se vratio u Hr. Apple je snizio cijene a osobama koji su kupili ponudio je razliku nazad na način da razliku od 100 $ može potrošiti u Apple store. Što ja nisam nikad iskoristio. Dali neko zna ili je bio u toj situaciji pa je iskoristio da mi kaže kako. Iako mislim da je za to postojao neki rok, a od tada je prošlo 3 god.

• ipad 2 ne dolazi kod nas jos neko vrijeme 100%, nekih pola godine sigurno nece doci :D radije uzeti van 2jku, nego uzeti 1cu.

iako prvi ipad nije zastario jos, ali minimalna razlika u cijeni ima presudnu ulogu :)

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano