Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• gsustek
  • jose34
  • elvisinjo
  • Phantom_Lord
  • iDanijel
  • TonySoprano
  • prcela
  • ivan_cis
  • MCblackie
  • dannyded
  • ivanos2
  • zhirafica
  • ameliepoulain
  • 6ftunder
  • mravec
  • jpelko1
  • jpenezic
  • triska
  • nixa
  • sbogadi

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
OS X na ASUS-u G60jx
  • Pozdrav, odmah u startu pokusaja instalacije os x na laptop naisao sam na nezaobilazan zid. Provao sam gotovo sve distribucije i niti jedna ne moze doci do odabira jezika instalacije, tj. cim se boota dvd pokaze se jabuka ili onaj "guster" i jednostavno se restarta. Zasto? Kako rijesiti?

Laptop je ASUS G60JX i5 430M Nvidia GTS 360M 4GB Ram

Hvala!

• 18 Komentara sorted by
  • Koje si sve distribucije probao.

Inace "onaj guster" cameleon bootloader.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • probaj prilikom odabira instalacijskog cd-a u chameleonu staviti -x i tako bootaj instalaciju!

• Znam da je cameleon. Pokusao sam sa -x, odvrti ona slova i restarta se Pokusao sam sa xxx leo 10.5.6, iAtkos S3, iPC, hazard 10.6.6, iDeneb i jos neke.

vlad0osever

Post edited by Guidooo0 at 2011-03-08 12:57:26
  • Probaj baciti jos i -v u boot pa reci di krepa.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
  • evo, pokusao sam sa hazard 10.6.6 bootat sa -v i samo se pojavi jabuka i restarta za 2 sekunde. Kada sa -x bootam odvrti neka slova, ali prebrzo da bih ista vidio sta pise. Pokusat cu kasnije snimiti kamerom pa pauzirat da procitam sta pise

Tnx

• Probaj ovo staviti “Graphics Mode=1024x1280″

I f***in HATE vanilla.
  • Istih problema sam imao sa SL-om, ali zato mi Leo 10.5.8 (iDeneb 1.6 distribucija) radi bez problema na 3 isprobane konfiguracije (na 2 AMD, na trecoj nVidia chipset). Koliko vidim iDeneb nisi gori napisa, pa probaj s njim. I ovo zadnje sto LordShigi kaze Graphics Mode stavi obavezno, samo meni je upalilo sa 1024x768x32.

Post edited by songoku at 2011-03-08 13:06:39
    MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • I meni je samo s iDenebom radilo, samo sto se tocno ne sjecam koji sam mod stavio tak da nek prvo proba s tvojim. Inace napisao je iDeneb...

I f***in HATE vanilla.
  • Sorry, corav sam.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • dodao sam kasnije i deneb, pokusat cu sa tim graphics mode

• Pokusao i sa GM, opet nista. Nema veze. Pokusat cu sa iDenebom ponovno

• Pa probaj s GMom na iDenebu

I f***in HATE vanilla.
  • Probaj jos staviti cpus=1, pogotovo ako ti je nVidia chipset.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Proucit cu danas :-)

• nece :-( sta god da pokusam, nece smrc

pokusao sam sa EMPIRE EFI bootat i nece, tocnije pojavi mi se "ebios read error: device timeout block 0xff652 sectors 0" i samo se to vrti

Post edited by Guidooo0 at 2011-03-10 07:44:33
  • odustao sam od ovog projekta, sad sam se bacio na stari laptop asus f5. tu imam puno vise uspjeha, sve mi radi osim sta nemam scrolanje touchpadom i zvuk mi je odjednom nestao, a radio je u pocetku.

E, da, koristim Hazard 10.6.6

Post edited by Guidooo0 at 2011-03-13 07:55:48
  • Woo hoo, vrag mi nije dao mira pa sam morao stavic os x na g60jx. uspio sam sa iboot-om i hazard 10.6.6. Napisat cu vodic kad uhvatim vremena. Radi oko 95% funkcija, jedino nisam uspio zvuk namjestiti da mi se sacuvaju postavke kod restarta (koristim voodoohda.kext 2.7.2) Ako mi moze netko pomoc bio bih mu zahvalan :-D