Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• gleutar
  • JiXaW
  • Damirst
  • chofizg
  • pecallo
  • DanijelMpower
  • theoblak
  • SinkeSS
  • jarloni
  • vanjichh
  • independent
  • leanabelle
  • Andy_Boy
  • papittovenga
  • ikdes1gn
  • darmar80
  • Dalmit
  • kinsif
  • Pandurantt
  • Bernard

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Nova app: kino.hr
  • Od danas je na storeu dostupna aplikacija koje pruža uvid u kina i filmske projekcije u raznim hrvatskim kinima.

http://itunes.apple.com/hr/app/kino-hr/id423574533?mt=8&ls=1

Od podne je cijena $0.99.

• 40 Komentara sorted by
  • Pozdrav svima,

ispričavam se zbog situacije koja je nastala. Naime, kao što svi vidite, Cinestaru se nije svidjela ideja.

Inače, prije izrade, kontaktirao sam dosta kina u hrv i svi su mi pružili podršku. Movieplex je čak odlučio implementirati uslugu koja će biti dostupna čim dobiju novu web stranicu (kroz nekoliko tjedana). Sa Cinestarom nisam uspio stupiti u kontakt, ali ipak sam izdao aplikaciju jer pretpostavio sam da oni od ovoga mogu imati samo koristi pa da neće biti problema. Trenutno opet pokušavam stupiti u kontakt.

Aplikacija će uskoro opet biti dostupna u app storeu, no ovaj put bez cinestara (osim ako se nešto ne promijeni kroz par dana). Također, bit će besplatna.

Tko želi povrat novca, neka mi se slobodno javi s brojem bankovnog računa na scomp4ny@gmail.com

pozz

• hvala na kodu, evo i moj prijedlog da uz naziv filma staviš i ovu malu sličicu koja se pojavi kad otvoriš detalje o filmu

• i ja zahvaljujem na kodu, app je vrlo dobra, ako smijem imam par sugestija koji se meni čine zgodne - odmah ispod imena filma u onom prvom popisu da piše originalno ime filma jer meni je to nekako važnije nego ime režisera i trajanje. U detaljima filma ako bi se smjelo ubaciti imdb rating filma - to mi je često dovoljno za odlučiti pogledati ga ili ne...

• Evo i deset promo kodova.

KYJM3W9JY394 7NRY7KRMXXP6 4M9KXWJXL343 6AEFN7YT6PX6 N7LEWFHNN3Y7 JHXPXLRXLH7F N9KJXFX76NF3 X9F7KHPJ6MEK XAKHTJWA7964 PYRFXL7M963X

• Hvala, X9F7KHPJ6MEK iskoristen.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • drugi (7NRY7KRMXXP6) iskoristen! hvala!

i dajte ljudi, ako iskoristite jedan, napisite, 3 komada sam ih kucao dok nisam nasao slobodan kod :)

• 4M9KXWJXL343 iskorišten :)

Hvala, napišem osvrt.

Većina kodova je već iskorištena, bilo bi lijepo da oni koji su se okoristili kodom to ovdje naznače :)

A i napišu osvrt na aplikaciju.

iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja
    1. iskorišten. Aplikacija je dobra samo što za Split ima samo jedno kino.
  • Svi su iskorišteni..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • može još koji kod?

• CooL said: može još koji kod?

Ali na pp. :)

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Može navecer, nemamsad pristup kompu :)

• Ajde ako imaš još koji baci i meni na PP!! ;)

• Evo, svima sam poslao kodove.

Bilo kakvi prijedlozi / primjedbe su dobrodošli i bit će uključeni u prvi update. Što se tiče kina, u aplikaciju su uvršena samo ona koja pružaju RSS feed rasporeda. Ako sam neko zaboravio, slobodno predložite. Trenutno radim na tome da još neka kina pruže tu uslugu.

• super app. jednostavno i pregledn, kako treba i biti!

samo osobno bi ovo "izdvojeno" preimenovao u nesto kao "moje kino" ili slicno, a u "danas" ako mozes ugurati da se nekako vizualno izdvoji koje je kino odabrano kao "favorit"!

eventualno mi jos pada na pamet mogucnost dodavanja vise kina pod favorite, ali obzirom da nam je u rijeci ostao samo cinestar, takva funkcionalnost mi osobno nije potrebna :)

• mogu li i ja užicat još jedan kod? :D :D

• i mama bi :)

• a i ja bi :-) al sram me tražiti...

• Hvala na prijedlozima!

Poslao sam vam kodove na PM. Imam još dva, pa tko prvi njegovi.

HPEJ6X6NJN6A 67XXXH47MH4M

Post edited by scompany at 2011-03-10 06:34:16
  • scompany - odlican vam je app!!! hvala još jednom ;)

• Odlična aplikacija, baš ono što mi treba..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • samo me interesira dali mogu napraviti rezervaciju za riječki Cinestar? ako da odmah kupujem :D

good job izgleda vrlo funkcionalno i jednostavno, odličan potez

+10 developerima

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • scompany said: Evo, svima sam poslao kodove.

>

Nažalost Ja nisam ništa dobio na PP! :D :D

• Ja dobila, hvala i ovim putem. App je super.

• još jednom javna pohvala developeru(ima). Zahvaljujem se na kodu. App def ima prostora za proširivost, ali trenutni rad je zadovoljavajući. Prepustit ću developerima da sami odluče što i kako napraviti dalje

thumbs up

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • Bilo bi ok da pozadina nije bijele boje :-) nekako mi bode u oci

• I meni je tako, pod "Uskoro" ..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • neki "dobronamjerni" covjek se ocito zainatio i cinkao... zavist je gadna stvar! nadam se da ce @skompany kontaktirati cinestar i srediti stvar! to su podatci koji su dostupni u svakim dnevnim novinama a cinestar jos i placa te iste da objavljuju informacije glede projekcija! pa ova aplikacija im samo u prilog moze ici! ili najbolje, prodaj im app, digni neku paru i dovidjenja!

• @kinsif upravo iz tog razloga jos ne postoji app za Cinestar, nitko od domacih developera nije uspio uspostaviti suradnju s njima. @scompany je to na zalost saznao na vrlo neugodan nacin.

• Da ja sam bas sada išao pregledati sto ima novoga i na svim djelovima app-a je ista stvar. Šteta nadam se da će se to riješiti.

• dobro kaj nemoze developer rec da on kupi podatke iz novina, teletexta ili bilo gdje se javno objavljuje kak mogu oni samo tak blokirat aplikaciju

• Oni nisu blokirali aplikaciju

Post edited by iAnte at 2011-03-15 08:59:19
  • Da on tako "ručno" skuplja podatke ne bi bio problem, a ovako on to očito vuče direktno s njihovog weba, bez dopuštenja..

Ne želim zvučat grubo i uvijek ću podržati domaće developere, ali nije mi žao da su blokirali.. Ako netko neovlašteno koristi podatke i želi od toga zaraditi (da je aplikacija free onda bi bila druga priča), onda je očekivano i logično da su blokirali pristup... Dapače, mislim da se sada svi oni koji su kupili app imaju itekako pravo ljutiti (realno, zaslužuju i povrat novca) na izdavača.

• duk said: Ako netko neovlašteno koristi podatke

Fora je u tome sto nigdje nisu naveli da se ne smiju koristit ti podaci.

duk said: mislim da se sada svi oni koji su kupili app imaju itekako pravo ljutiti (realno, zaslužuju i povrat novca) na izdavača.

To stoji, ali vecina ljudi ne zna da moze od Apple-a zatrazit povrat novca ako aplikacija ne radi ono sto stoji u njenom opisu.

• ficho said: Fora je u tome sto nigdje nisu naveli da se ne smiju koristit ti podaci.

Ok, to ne znam. Ali common-sense je provjeriti da li se može koristiti ovako nešto kada se ide u izradu aplikacije (koja se praktički temelji potpuno na tome, jer osim Cinestara je ostalo malo zanimljivo).

ficho said: To stoji, ali vecina ljudi ne zna da moze od Apple-a zatrazit povrat novca ako aplikacija ne radi ono sto stoji u njenom opisu.

Ja sam ovo rekao više teoretski, nisam ni znao da to postoji zapravo. :-) Si kad imao iskustva s tim? Ili čuo kako to funkcionira u praksi?

• duk said: Si kad imao iskustva s tim? Ili čuo kako to funkcionira u praksi?

Na srecu nisam, al znam da je nedavno netko od domacih developera na Twitteru pitao sta mu znaci -1 u izvjestaju o prodanim appovima :) I znam da funkcionira tako da puni iznos vraca developer (tj. odbija mu se od daljne zarade), a Apple-u ostaje onih 30% za troskove procesiranja kreditne kartice i sta god jos ide u to...

A s korisnicke strane je vjerojatno dovoljno poslat prigovor Apple-u na neki njihov mail s maila kojeg si koristio kao Apple ID za kupovinu.

• ficho said: Na srecu nisam, al znam da je nedavno netko od domacih developera na Twitteru pitao sta mu znaci -1 u izvjestaju o prodanim appovima

Onaj developer iz Dalmacije. Kviksilver ili tako nešto.

• vi koji sa pravom zelite povrat novaca, javite se prvo developeru! glupo je da se medjusobno cinkamo!

• Jako pametna , a i jako korisna aplikacija ! Svaka čast

Yo ma men , reh- spehk .