Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• juka28
  • micro
  • jpenezic
  • iWave
  • Boom-Apps
  • ford
  • pech
  • Antonio
  • Igor_martic
  • Nessie
  • jose34
  • AlkyKronick
  • TCvetkovic
  • otkup mobitela
  • AgdaM
  • Phantom_Lord
  • Gabi95
  • nix1001
  • olymp
  • montypirate

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Asus predstavio ET2700 (konkurencija Apple ovom iMac-u)
  • Evo dobre konkurencije. Nadam se da će u buduće bit više ovakcih PC pod uvjetom da vrte igirce na max. Više na: http://www.bug.hr/vijesti/asus-predstavio-et2700/107269.aspx

Post edited by Dottore at 2011-03-09 14:32:06
    iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
  • 8 Komentara sorted by
  • LordShigi said: @marco78zg cemu vrijeđanje buga?

zato sto Bug svako tolko izbacuje gluposti i usporeduje sa APPLE sve sta izade na trziste i Gade mi se iskreno. neznam po cemu moze biti ikakva KONKURENCIJA iMAcu ????

• jos nisam na cisto sa time dali je MT na ovakvim kompovima potreban... glupo mi je reci da nije bas prirodno za ruku posto je to jobs rekao, ali fakat je tako :D

i samo osvrt na bug, mislim da postepeno postaju tolerantniji prema appleu. na webu imaju stalno neke novosti vezane za apple (doduse bilo bi ludo da nemaju posto se bave ITom, a apple je daleko najaktivniji)! prestao sam ih citati unazad, godinu dvije, ali nekako su mi ostali u dobrom sjecanju jos od srednje skole kad bi ga isao kupiti za marendu i slinio nad grafickim karticama i sl. dok su ostali slinili nad svojim sendvicima :) dobro da je i tad izlazio jednom mjesecno :D

• J aneznam po cemu je to Konkurencija ????? Rijec Konkurencija mozes samo ti spominjat ili Bug isto G drugo pakovanje da oprostis.

1. Kako ovo moze biti konukrencija iMacu ako uopce nisu u istoj kategoriji. Ko da imas utrku između rakete i bicikla, ko će prvi do svemira.

2. @marco78zg cemu vrijeđanje buga?

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Samo vi PC-jaši kupujte strojeve koji su "dobra konkurencija", al vas preklinjem da nas koji smo dovoljno glupi da plaćamo skupa računala samo radi jabuke na kučištu poštedite ovakvih nebuloza :)

Games dont make people violent, lag does.
  • Cista kopija iMaca,koja je i istovremeno losije dizajnerski izvedena,jos se i hvale s ekranom bez okvira,sto su u nedostatku inspiracije culi slusajuci reklamu za imac 27:D ...sto se tice MT zabavno je prvih 10min,a nakon toga samo dobra vjezba za ramena...:D

• Možda imam krivu definiciju pojma konkurencija :S

 MacBook Pro 13"
     iPhone 4
  • Najbolje mi je kako uvik uzmu nešto šta je Apple uvrstia u široku upotrebu i onda izmišljaju toplu vodu. Pazi ti to, "deseteroprsti dodir"!!! Mogli su isto tako napravit i dvadeseteroprsti da mogu i nogama istovremeno radit.

Užasni su, neznan šta taj njihov tim za inovacije radi po cili dan, ispada da Apple jedini ima uopće zaposlene ljude u tom odjelu.

EDIT: Da, i nudi 178 stupnjeva horizontalno i VERTIKALNO. Ajme blago svima koji kupe ovo superračunalo!

Post edited by Clark Kent at 2011-03-12 05:52:16