Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• kvaju
  • Life_10
  • Rissien
  • bubi1
  • bignjato
  • rak21
  • kiFla
  • emanuel
  • loud_sight
  • CooL
  • Montana
  • andreicek
  • lajka
  • Antonio
  • danijelklcom
  • TomTom
  • nixa
  • Dodo
  • GemahenLahen
  • srtwt

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
  • Aplikacija za iPad (za sada nema iPhone verzije) koja omogućuje surfanje flash stranicama. Radi prilično dobro :)

Photobucket

iSWIFTER

 iMac | iPad | iPhone
  • 7 Komentara sorted by
  • Clark Kent said: Po meni je u redu šta Apple ne dozvoljava Flash jer nije prilagođen touch sučelju. Neznan zašto svi toliko žele Flash na iPadu

Meni je to oke za iPhone jer na iPhonu surfam samo kad nešto trebam vidjeti na brzinu, ali iPad svakako treba imati flash, tako da mi se ova vijest jako svidja..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • frash mi je drazi puno, steta sto ne radi na posljednjem ios-u, ovako izgleda predpostavljam surfanje na recimo dnevnik.hr sa samsungovim padom :) dosta problematicno. sve ide preko nekog proxy-a koliko sam skuzio. i na kraju krajeva fora za pokazati nekome, ali za nesto ozbiljno, naucen na brzinu ipad-a hmmm neznam cini mi se sporo i nekako nezgrapno

• yajtoh said: naucen na brzinu ipad-a hmmm neznam cini mi se sporo i nekako nezgrapno

Nije idealno, ali ako uspoređujemo sa jedinim sličnim rješenjem (bez jailbreaka) a to je Skyfire koji omogućuje gledanje samo flash videa ovo je sasvim OK jer omogućuje gledanje full flash siteova a i brži je od Skyfirea.

http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/IMG_0448.png

http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/IMG_0446.png

 iMac | iPad | iPhone
  • yap, to se slazem

• A s obzirom da sve ide preko proxya rade i stranice koje ograničavaju sadržaj samo na Ameriku, kao npr. Hulu.com :D

http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/d1e841cf.png

Post edited by Dottore at 2011-03-12 02:24:33
     iMac | iPad | iPhone
  • Po meni je u redu šta Apple ne dozvoljava Flash jer nije prilagođen touch sučelju. Neznan zašto svi toliko žele Flash na iPadu

• Clark Kent said: Neznan zašto svi toliko žele Flash na iPadu

Hulu.com