Ne čini vam se možda kako je ovaj smartcover, koliko revolucionaran, tako i mali fail?
Čini mi se da iako ima magnete i "Automatic alignment", da su zaboravili na "kopčice" staviti tanki sloj gume kako nebi izgrebao aluminij iPada... Mislim da će nakon samo nekoliko tjedana internet biti pun pritužbi sa izgrebanim iPAdovima i to coverom koji je napravljen da štiti isti, haha.
Ne znam za vas, ali ja ne mijenjam svoj envelope sleeve, i dalje sam pri tome da je to najbolja zaštita...
http://www.asymco.com/2011/03/13/the-billion-dollar-smart-cover/
"It will be interesting to compare the Smart Cover business with competitor tablet businesses." brutalna, ali realna izjava :)
Mislim da je pre dobar dodatak za ne kupit.
Josip R. said: ko da je prvi put vidio to čudo
pa obzirom da je ipad 2 izasao pred 3 dana, nista nemoguce :)
Pejo said: Čini mi se da iako ima magnete i "Automatic alignment", da su zaboravili na "kopčice" staviti tanki sloj gume kako nebi izgrebao aluminij iPada...
Da, to je i meni palo napamet, ali sam mislio da je samo paranoja u pitanju. Sad vidim da nisam jedini :)
No ne mora nužno bit da će se grebat. Sva sreća moj će iPad 2 past najvjerojatnije u 6. mjesecu do kad bi trebale već isplivat prve pritužbe (ako ih bude).
Pejo said: da su zaboravili na "kopčice" staviti tanki sloj gume kako nebi izgrebao aluminij iPada
pogledaj malo bolje video o SmartCoveru a ces vidjeti da ima gumene cepice za zastitu :) tocno u 8sekundi u videu se vide :P tako da nema brige oko grebanja :)
Nisam primjetio. Pogledati ću ponovo. :)
invisible shield plus smart cover ;)
ja cu ga ionako nositi u sleevu sa screen shieldom i invisible shieldom mozda :)
Super onda, najvjerojatnije ću uzimat i Smart Cover jer mi se čini kao da baš on i iPad idu skupa :)
neću uzimati smart cover jer imam svoje sleeves, pa bi mi to samo smetalo i predstavljalo samo smetnju. Smart Cover je za one koji iPad neće nositi u coverima i torbama (sleeves).
ja sad bas razmisljam da li da uzmem smart cover ili ne. bilo bi korisno zbog nagiba za pisanje, ili nekad kad koristim ne znam, na faxu :D
Iz prve ruke, jako jako je teško nepogoditi točno mjesto gdje se Smart Cover spaja s rubom iPada, jedino na ispravnom mjestu stoji kako spada, a da bi ga se imalo spojilo s bilo kojim drugim dijelom potrebno je raditi potpuno neprirodne radnje. U 99,9% slučajeva žmireći zakvačiš točno gdje treba ići.
The iPad 2 Smart Cover Reveals Its Magneto Powers http://gizmodo.com/#!5781648/the-ipad-2-smart-cover-reveals-its-magneto-powers
Nisam skužio.
Dali iPad 2 prepoznaje otvaranje i zatvaranje Smart covera zato što ima i sa druge strane magnet, pa kada se spusti, magnet privuče smart cover i iPad se ugasi ili je tamo negdje proximity sensor?
Koliko sam sada skužio na Macwrold reviewu, da je i sa druge strane magnet i da paljenje/gašenje iPada i smart covera djeluje na taj magnet, što znaći da ako ja iPad stavim u moj envelope sleeve, da se neće ugasiti kao što sam mislio?
Pejo said: što znaći da ako ja iPad stavim u moj envelope sleeve, da se neće ugasiti kao što sam mislio?
Tako je, smart cover sljaka po principu magneta, ne na proximity. I ne mozes ga staviti "naopako" tj da prekriva ipad zdesna nalijevo, a mislim da ni gasenje u tom slucaju ne funkcionira.
spilja said: I ne mozes ga staviti "naopako" tj da prekriva ipad zdesna nalijevo, a mislim da ni gasenje u tom slucaju ne funkcionira.
nemozes ga staviti naopako, jer smetaju tipkice za pojacavati i smanjivati...
ne, nego magnet ne lovi na toj strani ni najmanje. s druge, ispravne, strane hvata ko blesav.
spilja said: Tako je, smart cover sljaka po principu magneta, ne na proximity.
Glupost... U biti, kada razmilim. Genijalno - za Apple naravno. Na taj način će natjerat sve da kupuju Smart Cover. Mah, 100% će kinezi već izbaciti neke dobre torbice ili nešto slično, pa kada ga vadim da se upali ili ugasi. :)
U svakom slučaju 39€ ili 69€ mi je way to much za Smart Cover. 36$ još ajde, ali da dam 300 Kuna za nešto što mi pali ili gasi ekran, no way! Od toliko iPad opreme što imam, bio bi lud dati 39€ za neki cover, a ne znam gdje ću sa onih 30 iPad screen protectora... ;) :D :D
Meni je taj smart cover sranje, nit je to išta novo niti išta revolucionarno, pa blackberry koristi taj princip s svojim futrolama vec godina.. I što kaže Pejo, preskupo za nešto što pali gasi ekran..
Meni se to tako sviđa da bum si ga definitivno piknuo jednom kad si nabavim iPad2. No vidio sam na YouTube da baš nije ko na reklami, doduše tip baš i nije znao rukovat time, ko da je prvi put vidio to čudo. A i ono šta je Stive govorio da se savršeno poravna kad se spoji i ne drži baš vodu, tipu se magnet spojio na jedno pola dijela iPada a ne točno na sredinu, ali držalo se.