Više na linku dolje:
https://buy.itunes.apple.com/WebObjects/MZFinance.woa/wa/buyCharityGiftWizard
Jesi siguran?
ja sam uplatio pa kome god otisli novci, nadam se da su u prave ruke.
imam njemacki racun posto sam u njemackoj na arbajtu. uplatio 1 euro heheh imao sam us racun onaj fejk ali nisam nasao ovdje us gift card pa sam napravio njemacki.
@ficho nisam ja reka da se može uplatit sa hr accounta, samo sam citira ono što sam vidio na twitteru
mačak said: mam njemacki racun
To sam i mislio, donacije su dostupne samo tamo gdje ima iTunes Music Store. Ne kuzim cemu to ogranicenje, a bas je prakticno donirat jednim klikom od nekud gdje vec imas spremljene podatke kreditne i gdje znas da pare nece bit zadrzane...
hmm samo nesto se cudno dogodilo, inace za sve u iTunesu sto kupim bilo da se placa ili je gratis dobijem mail medjutim za ovo nisam nista dobi a novac je otisao s racuna tako da moze biti da je neka prijevara.
mačak said: tako da moze biti da je neka prijevara.
Nece ti iTunesi sigurno skinut pare za nesto sto nije Apple u njih stavio, nemas bige :)
ja već neko vrijeme ne primam mailove za free aplikacije. a baš mi je to bilo zgodno, čisto evidencije radi. neka postavka u itunesima koju sam slučajno promijenila ili je i drugima tako?
I drugima je tako
ah... mačak reče da on prima mailove i za free pa sam se ponadala... prokleta globalna kriza, i na mailovima se počelo štedjeti :D
SEGA igre su snižene i uplaćeni novac ide u Japan (mislim da Apple ipak zadrži svojih 30%). Ovo je jednostavan način da pomognemo, kad već ne možemo uplatiti direktno preko iTunes-a.
kao da sam ukleo kad sam jucer napisao da dobijem mail kad skinem app bilo da se placa ili je free, danas skinem jednu free i jednu SEGA jer sam vidio da dio novca ide u japan i nista od mail-a!