ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Da li netko ima problema s curenjem baterije kod navedene kombinacije? Naime, primjetio sam da nakon dizanja s 4.2.1. na 4.3, baterija traje dosta kraće, u stvari duplo kraće. Da li je to masovna pojava ili ja nemam sreće? Kolike su šanse da se vratim na iOS 4.2.1? Telefon je kupljen u T-Comu i nije prčkano po njemu (ni unlock ni JB). Hvala.
Ako nemas shsh od 4.2.1 (a vjerovatno nemas,zato kaj si reko da nisi nista prcko) onda se nemozes vratit na 4.2.1. Probaj napravit restore tako da vratis sve podatke,ako ces i dalje imat problem,onda ponovno restore i set as new :) Ja sam tadodjer apdejto na 4.3,nikakvih problema nemam.
Taj SHSH treba biti baš od tog mog telefona ili od bilo kojeg sličnog?
+1
I ja sam to primijetio kad sam update-ao.Isto nemam JB ni nista prckano. Sutra cu napraviti restore pa me bas onda zanima kako ce se ponasati.
zabac said: Taj SHSH treba biti baš od tog mog telefona ili od bilo kojeg sličnog?
Treba bit bas od tvog telefona,tak ak nisi prije nista radio,nema sanse da imas taj SHSH,on se sejva preko cydie,ako si imo JB,a ako nemas JB, moze se sejvat i preko programcica tiny umbrelle,probaj skinut tiny umbrellu i sejvat shsh i kad ti je sacuvan (sad ce ti se sacuvat shsh od 4.3) uvijek ces bit u mogucnosti uredjaj spustit na taj softwer.
Probaj zbrisat mail accountove i ponovno ih složit...možda je tu neka zbrka...pregledaj sve push notifikacije...
Restore na 4.3 i nakon što završi "Set as new iPhone".
Da se javim, Prekjučer sam napravio restore i postavio telefon kao novi i sad je OK. 1d22h dojde do 12%, znaći, izdržao bi 48h i to mi je u redu.
Nisi jedini sa tim problemom. Očekuje se update 4.3.1 jer dosta korisnika ima problem sa abterijom
4.3.1 ce se izdati samo zbog neke sigurnosne zakrpe,ak se ne varam.
Meni sve 5. Čak traje i duže.
Pejo said: Meni sve 5. Čak traje i duže.
jesi radio update ili restore bez backupa?
Meni isto dosta kraće traje baterija nakon updatea. Prvo sam mislija da sam ja nesto prominija u svakodnevnom korištenju, ali sad ka vidim da se jos ljudi žali, znaci da je do updatea
Meni je onak,tu je negdje,mozda cak i malo vise curi.. Ako vratim mob na 4.2.1,ocu moc napravit backup?
kinsif said: jesi radio update ili restore bez backupa?
Ja sam napravio obični update i ne osjeti se razlika u trajanju baterije.
Ja sam napravio restore - set as new iphone i evo situacija se popravila.Pa ako se tko dvoumi.
kinsif said: jesi radio update ili restore bez backupa?
Normalno update (iako sam imao problema, pa sam ga sa TinyUmbrella morao nekoliko puta izbacivati iz Recovery mode-a), a onda sam samo vratio stari backup.
Jedan feedback: Primjetio sam da je baterija ipak nesto slabija u odnosu na 4.2.1,al i dalje u granicama normale.
nesto sam nasa na internetu i izgleda da je problem curenju baterije ping, znaci ako iskljucite ping u ogranicenjima baterija bi se trebala popravit. eto nadam se da ce vam to pomoci!
joj josipe :/
Josip R. said: Mene zanima kad će neki JB za ovu verziju? (4.3)
http://www.justfuckinggoogleit.com/
Napravio sam to,pa cemo vidjeti tokom dana :p
Edge said: Josip R. said: Mene zanima kad će neki JB za ovu verziju? (4.3)
haha stara fora
Obično pratim na iClarefied i iPhoneHeat ali dosad sam vidio samo neke na iph verzije koje nisu ful gotove ili su samo za developere i slično. Kad će neki Greenpois0n (neš šta je sigurno)?
Josip R. said: Kad će neki Greenpois0n (neš šta je sigurno)?
Sutra u 14 h.
Samo da javim da je ovo iskljucivanje pinga nesto i pomoglo,zasad 5 sati i 10 min usage-a,ostalo 57%, muziku sam sluso nekih pol sata,ostalo je doodle jump, plants vs zombies i surfanje prek wifi-a.
Mene zanima kad će neki JB za ovu verziju? (4.3)