Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• Vlada11070
  • kikash
  • Ilija
  • skorpyon
  • struja
  • hrle
  • KresimirMKresimirM
  • beekeeper
  • kico234
  • panda
  • MacStarter
  • Cozmika
  • vukohr
  • Vedegoo
  • Milkyinki
  • kvaju

Tko je online (0)

MBP izbacuje Cd-ove, DVD-ove...
  • Ljudi imam problem, rekli bi mnogi bezazlen problem, ali meni nimalo nije... Dakle radi se o MBP 15'' laptop star 3 mjes... Dakle przim audio cd, ubacim u auto, i pojedine pjesme mi pucketaju, ko da je zvucnik propisao... kontam mozda mi otisao zvucnik, upalim u drugo, trece, auto, sve normala... pustim pjesmu preko usb-a sve normala... Przim preko Toast Titanium 10, brzina 16, przac Matshita DVD-R (dakle koji dodje u MBP naravno...) sta da radim, kako to da rijesim?

Post edited by Srdjo at 2011-03-17 04:05:54
    MacBook Pro 15'' 2.4, iPhone 4 16GB
  • 9 Komentara sorted by
  • Probaj smanjit brzinu przenja. :D

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Pa od kad je 24 neki pojam brzine? pokusao sam i na 16, opet isto... Ako moze kanta od PC-a stara 10 godina da przi cd-ove na 52 i nista ne zapinje, ne vidim kako je moguce da jedan mac 2011 godiste, ne moze da snimi audio cd? ovakav problem mi se nije desavao sa macbook plasticnim 08 godiste, ali eto, izgleda da apple nije ono sto je prije bio

• Srdjo said: Dakle przim audio cd, ubacim u auto, i pojedine pjesme mi pucketaju, ko da je zvucnik propisao... kontam mozda mi otisao zvucnik, upalim u drugo, trece, auto, sve normala... pustim pjesmu preko usb-a sve normala

znaci u drugom trecem autu sve normalno samo u tvom pucketaju kazes???? pa onda je ocigledno do tvog CdPlayera u autu a ne do Mac-a ako radi u svim ostalim autima normalno samo u tvom ne

• pogresno sam napisao, ne radi ni u drugim autima, a kada pustim preko usb-a u autu ista pjesma radi normalno...

• moze bit o Mediju na koj przis znaci greska u cd-u . ito tako na sto manjoj brzini przis to j ebolje i kvalitetnije

• Probaj sa drugim programom nekim da przis. Npr simply burns http://simplyburns.berlios.de/

www.rcspotlight.com
  • evo danas je przac izgleda crko... hocu da nesto przim, ubacim CD i proizvede nekakav defektan zvuk i samo ga izbaci nazad... sta da radim sada? da ovo nosim u apple pod garanciju? ono nema sanse da cu cekat mjesec i nesto da to oni pregledaju... mogu li to odvesti bilo kojoj kompjuterskoj radnji i da mi stave drugi przac, da ovaj izvade?

• Da otisao ti je drive. Probaj zvati u servis, pa objasni situaciju. Ako trebaju narucivati drive, neka ti jave kad stigne, pa onda odnesi u servis. Tako ces najmanje vremena biti bez kompa.

• Da mislim da imaju problema s pržilicama ja svoj iMac odnio na servis danas :( prdnula pržilica