Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• _matija_
  • JosipM
  • fulek
  • BAXA
  • kvaju
  • n1n0
  • ivanos2
  • songoku
  • Predator971
  • darmar80
  • Montana
  • Kid-A
  • nbacac23
  • penzo
  • Vanja VKTR
  • Dalmit
  • LC120black
  • gf38
  • Darko Kontin
  • grgamajstor

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Asus F5V i graficka Ati x2300 mobility
  • Upogonio sam gorenavedeni laptop sa hazard 10.6.6, uz malo muke radi mi sve osim graficke. E sad bi mi kao trebala mala pomoc oko nje. Graficka je ati x2300 mobility i nikako je ne mogu pokrenuti u potpunosti, tj. da omogucim QE

• 2 Komentara sorted by
  • MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • zahvaljujem na pomoci. E sad kada sam sredia sve vaznije stvari da rade, sada me pocinju zivcirati one male stvari :-D Kao npr. nekad mi radi status baterije i pokazuje da li se puni ili ne, a nekad (cesce) ne pokazuje, tj stoji X kao da nema baterije. Koristio sam voodooobaterry.kext