Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• BAXA
  • montypirate
  • Graba
  • lajka
  • bignjato
  • mex2
  • angel
  • ikola
  • Carp
  • MonoKulen
  • ivicag
  • Luka
  • lvudric
  • tkotikrivkristijan
  • Life_10
  • mitch
  • eagleone
  • Nothing
  • Purger155
  • aladin

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Backup.app za MobileMe membere
  • Da li je itko znao za ovo? :-) Ja nisam imao pojma, i nisam nikad čuo nešto... ali:

http://52tiger.net/apples-other-backup-software/

i stvarno mi je praktičan! Iako je Time Machine "one click backup", i iako imam Time Capsule, nikad nisam bio najsretniji s tim jer sam više puta imao probleme, nije moguće preciznije namjestiti što / kako / kada backupirati.. A ovaj Backup app (koliko sam uspio vidjeti u ovih 10 min) daje sve to...

Post edited by duk at 2011-03-17 05:17:26