Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• corpsebride
  • borinem
  • SFSoM
  • Wikiboo4
  • Vedo
  • Boom22
  • AgdaM
  • montypirate
  • iOprema
  • ikdes1gn
  • VeL1303
  • matijavz
  • Artiss
  • nunu
  • kinsif
  • Purger155
  • MonoKulen
  • independent
  • DjBeNI
  • ssapa

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iBooks
  • Koliko sam skužio, iBooksa kod nas nema još, postoji li druga mogučnost da napunim one police knjigama u hr. Kad će iBooks store stići kod nas?

• 13 Komentara sorted by
  • ima iBooksa kod nas, tj postoji hr store za iBooks, ali ima samo free naslove! ako zelis nesto drugo imas 2 nacina!

1. nabavi sam knjige u digitalnom formatu i jednostavno importiraj!

2. napravi si account na US storeu, kupi online gift card i kupuj!

Post edited by kinsif at 2011-03-17 15:33:52
  • jel imas koji link gdje ima za skinuti knjigu u digitalnom formatu.

iphone 4S
  • Preko iTunesa možeš ubaciti knjige u pdf-u, ili taj isti pdf konvertiraš sa Calibre , i onda taj file opet preko iTunesa importiraš u iBooks.

MacMini : iPad : iPhone
  • Vidim ovo sve stariji postove pa jel bilo kakvih promjena ima sad negdje da se mogu normalno hrv knjige skidati,neke poznatije i kako najcesce skidate knjige?

sta je sa google books?

ima jako puno comic aplikacija koja vam je najbolja ima di romana na hrv?

ima li jos koji casopis osim klika?

Post edited by eagleone at 2011-10-02 15:56:42
  • nema nicega! tmobile i vip su otvorili neku on line knjizaru koliko znam, ali aplikacije za iOS jos nisu izasle! iBooks store se otvorio (ili se uskoro otvara) za sloveniju, pa ako ti to eventualno nesto znaci...

comicZeal je jedna od bolji aplikacija za citanje stripova!

na zalsto legalano kupovanje digitalnih stripova, knjiga i magazina u hr je skoro pa nemoguca misija!

• ha super a ajfon ko stvoren za to.... znas neku stranicu za skidanje knjiga na hrv ali da su neke poznate? a znam da se prije pricalo i za stranice di ima za skinuti hrv stripova no nemogu naci pa moze neki link?

a sta je sa kindle i google books to nikak ne uspijevam?

znaci ti mozes recimo pdf pretvoriti u epub i onda kad citas ce se onak fora stranica listati?

• vidi nije problem to sa listanjem! ima tonu aplikacija koja ce ti lijepo listati pdf, iBooks recimo! za linkove ce ti netko drugo pomoci! ponavljam, mislim da legalnih nacina nema!

• fazer said: znas neku stranicu za skidanje knjiga na hrv ali da su neke poznate? a znam da se prije pricalo i za stranice di ima za skinuti hrv stripova no nemogu naci pa moze neki link?

HT je pokrenio svoju online knjižnicu, Planet 9. Pa možda tamo nađeš nešto zgodno..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • ali mislim da nista bez androida u tom slucaju! najavljena je i aplikacija za iOS, ali za sada nista! ne znam bas kakav je nacin skidanja i jednostavnog kopiranja kupljenje knjige!

Post edited by kinsif at 2011-10-03 16:55:58
  • Ja sam samo skinio app, al nisam još imao vremena za proučiti aplikaciju..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • evo sto se tice stripova tipa alan ford ima za naci skeniranih u pdf-u sto bas i nije kristalno medutim ima sa jedne stranice (neznam jel smijem reci koje?) za skinuti u cbr obliku i fakat je predobro sve se vidi

to se onda lako cita preko stanze,mycomic ili comic zeala predpostavljam da ni jedan nemoze simulirati okretanje lista ko ibooks,stanza i comic zeal imaju slicno ali...

• ko hce citati stripove na iphone/ipad ima ComicZeal - definitivno nesto najbolje za takvo nesto :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • nebi se slozio...probaj aplikaciju Bookman ima puno ljepsu policu sa knjigama i bolji efekt listanja stranica