ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pozdrav ljudi, evo sna čem se radi :
ovo je svojevrsni nastavak na ovu temu : http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-bugtv-bug-videa/igra-ios-razvoju-made-in-croatia/88617.aspx?page=1 , znaći igra ima 30 različitih utrka u 3 moda i 10 unikatnih staza. Modovi su : Grand Prix, Free Race i Time Attack, Grand Prix mod ima 7 utrka sa 6 pod utrka ili bonus staza, pod utrke korisnik "otključava" s obzirom na uspijeh prethodne utrke , znaći za otključavanje "bonus" staze morate bit na prvoj poziciji u prethodnoj utrci.
Free Race je izbor jedne od većih ili glavnih staza i smisao je skupljanje bodova po pojedinoj stazi, znaći free staze su istovjetne stazama i načinu igre kao i grand prix mod , smisao ovoga je što igra uz globalni score ima score po stazama, tako da je teškod a če se svima svidjet sve staze , ali nekome "legne" pojedina staza te onda može uz free race mod skupljat bodove i bit top racer na game centru u svojoj omiljenoj stazi.
Time Attack mod : možete više vidjet ovdje :
, znaći svaka staza ima 4 check pointa , ovo je jedna od manjih staza , znaći od check pointa do check pointa imate određeno vrijeme, dok god zadržavate razliku u sekundama >= 0 , igra i race ide, ako padnete ispod 0 , igra se zaustavlja. Smisao ovoga je da "skidate" sekunde , znači za svaku sekundu ober limita dobijete , ovisno o stazi, određeni broj bodova , te se te sekunde dodaju fix limitu za sljedeći check point.
Znaći svi modovi su gotovi, sve staze su gotove, sad sljedi kompletiranje, poliranje ( ima još nekih stavri za poporaviti ) , testiranje i objava, znaći cca max 2 tjedna ako će sve ić po planu.
Stay tuned :)
pa dobro si se sjetio postaviti temu na mackorisniku... volimo bug, ali nekako ovo bi ti trebalo biti prirodnije okruzenje :)
super izgleda, jedva cekam da izadje!
Sorry ljudi, eto pokušat ču da držim temu ovdje ne mackorisiku . Kada će igra bit na HR store-u obečajem promo kodove !
Nastavak na ovu temu : http://www.mackorisnik.com/forumi/#/discussion/17137/koliko-trosimo-na-aplikacije/
Znaci sto je pjesnik htio rec, ne mogu, a da ne iskazem svoje misljenje o kupovnim navikama nasih korisnika, naime ako das nekome nesto free , kako sam i napisao onda je stvar osnovne kulture da tom nekom , a ovdje u domeni teme, napises review, ja sam dobio 3 review-a kod hrtavskih kupaca ! Drugo u potpunosti podrzavam HR developere i , mnogima sam pomogao sa savjetima, ali isto tako ne mogu prijec preko cinjenice da postoje odredjeni internet lobiji koji podupiru smece. Svaka cast ljudima koji rade dobre aplikacije, kako mozete vidjet i ovdje za sve takove dajem samo rijeci pohvale, ali ne mogu presutjet lobiste i tzv. strucnjake koji iz vlastite koristi promoviraju odredjene aplikacije. Ja sam osobno veliku vecinu aplikacija , ovdje predstavljenih , kupio i naravno napisao ljudima review.
Inace ficho tvoje prozivanje nije na mjestu, i ono cu shvatiti kao sarkazam te necu dublje ulaziti u raspravu o tvom komentaru.
ja sam imao neke ideje (aplikacije/igre ) koje sam mislio pretočiti u ios appove ali kad sam pogledao po app store-u vidio sam da ih ima stotine takvih. Zato me zanima, od kuda ideja razvijati još jednu utrku, bilo to kartinga ili sličnih vozila kad su tamo stotine takvih ili manje-više sličnih. Ja, osobno, ne bih očekivao neku znatniju prodaju tj zaradu pa se nisam ni upuštao u to. Da bi se tamo nešto zaradilo mora biti vrhunska i unikatna ideja koju će popratiti isto takva izvedba. Pogotovo na HR store-u gdje je valjda teško nešto prodati u 100-ak komada... ili griješim
galla said: ja sam imao neke ideje (aplikacije/igre ) koje sam mislio pretočiti u ios appove ali kad sam pogledao po app store-u vidio sam da ih ima stotine takvih. Zato me zanima, od kuda ideja razvijati još jednu utrku, bilo to kartinga ili sličnih vozila kad su tamo stotine takvih ili manje-više sličnih. Ja, osobno, ne bih očekivao neku znatniju prodaju tj zaradu pa se nisam ni upuštao u to. Da bi se tamo nešto zaradilo mora biti vrhunska i unikatna ideja koju će popratiti isto takva izvedba. Pogotovo na HR store-u gdje je valjda teško nešto prodati u 100-ak komada... ili griješim
U pravu si, ali s jednim djelom se ne slazem s tobom, a to je da nema inovativnih stvari jer ako bas tako idemo gledat, onda je sve te igre manje vise izmisljene jos tamo 90-tih. Prema tome u svijetu bi bilo sve skupa 50 igri Max za sve platforme. Prema tome, a u kontkestu race igri ili jos uze kart igri treba vidjet kada je prva kart igra nastala, recimo prema tome Mario Kart bi trebao bit jedini kart, a recimo ja sam nasao barem 5 odlicnih kart igri i to recimo samo za iOS, npr. KrazyKart,KartToon, CroMag , Shrek kart, Crash Nitro Kart ( jos sa PSX-a ), itd..... inace o ovome tko i sto kopira koga mogli bismo bez sale napisat knjigu.
Suma sumarum, nema veze sto je nesto izmisljeno, ti to napravi na svoj nacin.
Evo ga :
finalni WIP demo, ako će sve bit u redu krajem idućeg tjedna ide na objavu :)Stay tuned :)
PS. ispričavam se ako sam koga uvrijedio s ovim o HR store kupcima.
Pozdrav