Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• extremac
  • Damirst
  • zipce
  • Tomek
  • HaBo
  • toc
  • sasha
  • bubi1
  • snekhr
  • matic_2.4
  • alexiaco2
  • ford
  • kakarinac
  • ivicac1
  • dule
  • rak21
  • SFSoM
  • NotoriusBIG
  • bsevo
  • independent

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Domaći Mac app: Essentials
  • Evo još jedan naš app, ovaj put za OSX :)

Jučer releasan na Mac App Store-u: http://itunes.apple.com/us/app/essentials/id419079365?mt=12&ls=1

ili naš sajt: http://habitatus.net

Evo promo kodova:

JT649MFWPW49 - iskorišten

WX3J9AJ9J9AK - iskorišten

ET9WTJE6F9HA - iskorišten

6HPWP9677HWM - iskorišten

RHJPTE77A7PX - iskorišten

// -------------------------

evo malo svježijih kodova, kad je već potražnja

N9PTYR7PXW6N - iskorišten

4HEXLPLWRJ4F - iskorišten

6PTRE3APEPTN - iskorišten

Pls, komentirajte ak iskoristite koji.

Jurica Beroš

Post edited by larna at 2011-03-22 11:12:10
  • 19 Komentara sorted by
  • Čini se dosta dobra, oce bit kakvih promo kodova? :)

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • iskoristio zadnji kod! hvala, postam dojmove!

• Iskorisio sam treci. Hvala!

Post edited by juka28 at 2011-03-21 19:36:38
    MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Ideja se ne cini losa, iako mi se dioa appa cini redundantnim uz Dock i Spotlight, a da ne spominjem Lionov Launchpad koji stize uskoro.

Al ono sto me sokiralo je cijena. App vjerojatno ne bih koristio ni da je besplatan, a ovako mi stvarno nije jasno kako mislis navest ljude da to skinu. Kad pogledas cijene vrhunskih applikacija koje realno mogu visestruko vratit svoju vrijednost i usporedis s ovim...smijesno.

Promo kod necu iskoristit jer mozda ima netko tko bi koristio app pa da mu ustedim 15$, al ovo sam morao komentirat. Nadam se da ces shvatit da ces barem duplo zaradit ako cijenu smanjis barem 3 puta ;)

Jedino ikonu moram pohvalit, a ni ostatak appa nije za bacit sto se tice vizualnog dojma po ovome sto vidim sa screenshota :)

Post edited by ficho at 2011-03-21 21:30:02
  • Iskoristio prvi kod.

Hvala

 iMac | iPad | iPhone
  • Drugi iskorišten ;)

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Zanimljivo ako je ovih 5 promo kodova natjeralo app na 1. mjesto Top Paid u HR...

@ficho Određivanje cijene je tricky, makar nama. Razmišljali smo i dvoumili se, baš zbog tih app-ova koji imaju smiješno malu cijenu u usporedbi sa mogućnostima koje pružaju. Trenutno opipavamo App Store, pa ćemo vidjeti kako se stvari razvijaju i kuda nas put vodi dalje. Ako je to smanjenje cijene, tako će i biti. :)

• Još neki promo kod će sigurno app i zadržat na 1. mjestu :-D

• larna said: Zanimljivo ako je ovih 5 promo kodova natjeralo app na 1. mjesto Top Paid u HR...

Uvijek me zanimalo jel ti promo kodovi imaju utjecaja na top paid listu, al nekako mi se cini da ne :) Vidjet ces za 2-3 sata kad dodu sales reporti. Ali u svakom slucaju ne treba puno downloada za prvo mjesto (citaj jednoznamenkasti broj).

• @Clark Kent Ne smijemo ih sve odjednom ispucat. Polako :)

@ficho To sa promo kodovima cu vidjet, da. A jednoznamenkasti broj, da, nazalost, iskusili smo vec to :)

• Kako se koriste ti promo kodovi? Ako kliknem na buy, aplikacija se skida, ali odmah i zaračunava na račun... Hvala na objašnjenju.

• odi na featured i tamo ces naci "redeem". pejstas i ako je kod jos slobodan, krene skidati!

• Kaže da je i ovaj četvrti već iskorišten

• U prvom postu, par svježih kodova :)

• Iskoristio ovaj prvi "sviježi" kod. Isprobam app, pa dam neki kratak review.

• Iskoristen 2. friski, pa ostavim kakav reviewic.

EDIT: To samo meni ne radi onaj dio za mjenjanje hotkeya ili? EDIT2: Proradlo.

Post edited by LordShigi at 2011-03-22 11:05:12
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • LordShigi said: EDIT: To samo meni ne radi onaj dio za mjenjanje hotkeya ili?

Meni radi normalno. Za sada mi se sviđa app, radi brzo, jednostavno, fora mi je ovo sa global shortcut - display at mouse location.

Post edited by Dottore at 2011-03-22 10:56:19
     iMac | iPad | iPhone
  • Iskorišten ovaj treći "svježi" kod. Isprobam app, pa javim dojmove, na prvi pogled me je oduševila !

• Hvala za review-e na App Store-u :) Slobodno pošaljite kritike na admin (at) habitatus (dot) net

Pozdrav, Jurica