Evo još jedan naš app, ovaj put za OSX :)
Jučer releasan na Mac App Store-u: http://itunes.apple.com/us/app/essentials/id419079365?mt=12&ls=1
ili naš sajt: http://habitatus.net
Evo promo kodova:
JT649MFWPW49 - iskorišten
WX3J9AJ9J9AK - iskorišten
ET9WTJE6F9HA - iskorišten
6HPWP9677HWM - iskorišten
RHJPTE77A7PX - iskorišten
// -------------------------
evo malo svježijih kodova, kad je već potražnja
N9PTYR7PXW6N - iskorišten
4HEXLPLWRJ4F - iskorišten
6PTRE3APEPTN - iskorišten
Pls, komentirajte ak iskoristite koji.
Jurica Beroš
Čini se dosta dobra, oce bit kakvih promo kodova? :)
iskoristio zadnji kod! hvala, postam dojmove!
Iskorisio sam treci. Hvala!
Ideja se ne cini losa, iako mi se dioa appa cini redundantnim uz Dock i Spotlight, a da ne spominjem Lionov Launchpad koji stize uskoro.
Al ono sto me sokiralo je cijena. App vjerojatno ne bih koristio ni da je besplatan, a ovako mi stvarno nije jasno kako mislis navest ljude da to skinu. Kad pogledas cijene vrhunskih applikacija koje realno mogu visestruko vratit svoju vrijednost i usporedis s ovim...smijesno.
Promo kod necu iskoristit jer mozda ima netko tko bi koristio app pa da mu ustedim 15$, al ovo sam morao komentirat. Nadam se da ces shvatit da ces barem duplo zaradit ako cijenu smanjis barem 3 puta ;)
Jedino ikonu moram pohvalit, a ni ostatak appa nije za bacit sto se tice vizualnog dojma po ovome sto vidim sa screenshota :)
Drugi iskorišten ;)
Zanimljivo ako je ovih 5 promo kodova natjeralo app na 1. mjesto Top Paid u HR...
@ficho Određivanje cijene je tricky, makar nama. Razmišljali smo i dvoumili se, baš zbog tih app-ova koji imaju smiješno malu cijenu u usporedbi sa mogućnostima koje pružaju. Trenutno opipavamo App Store, pa ćemo vidjeti kako se stvari razvijaju i kuda nas put vodi dalje. Ako je to smanjenje cijene, tako će i biti. :)
Još neki promo kod će sigurno app i zadržat na 1. mjestu :-D
larna said: Zanimljivo ako je ovih 5 promo kodova natjeralo app na 1. mjesto Top Paid u HR...
Uvijek me zanimalo jel ti promo kodovi imaju utjecaja na top paid listu, al nekako mi se cini da ne :) Vidjet ces za 2-3 sata kad dodu sales reporti. Ali u svakom slucaju ne treba puno downloada za prvo mjesto (citaj jednoznamenkasti broj).
Kako se koriste ti promo kodovi? Ako kliknem na buy, aplikacija se skida, ali odmah i zaračunava na račun... Hvala na objašnjenju.
odi na featured i tamo ces naci "redeem". pejstas i ako je kod jos slobodan, krene skidati!
Kaže da je i ovaj četvrti već iskorišten
U prvom postu, par svježih kodova :)
Iskoristio ovaj prvi "sviježi" kod. Isprobam app, pa dam neki kratak review.
Iskoristen 2. friski, pa ostavim kakav reviewic.
EDIT: To samo meni ne radi onaj dio za mjenjanje hotkeya ili? EDIT2: Proradlo.
LordShigi said: EDIT: To samo meni ne radi onaj dio za mjenjanje hotkeya ili?
Meni radi normalno. Za sada mi se sviđa app, radi brzo, jednostavno, fora mi je ovo sa global shortcut - display at mouse location.
Iskorišten ovaj treći "svježi" kod. Isprobam app, pa javim dojmove, na prvi pogled me je oduševila !
Hvala za review-e na App Store-u :) Slobodno pošaljite kritike na admin (at) habitatus (dot) net
Pozdrav, Jurica