Evo ovako zanima me koje sve app ste skinuli i po vama koje su najbolje za Mac ? Zanima me omjer uloženo-dobiveno? Naravno napišite i koje free app koristite i dojmove, tako ćemo drugima olakšati šta da koriste i skidaju free, tj.kupuju.. :)
juka28 said: Znam
Pa bas mi se i ne cini tako. Mozda da opet pokusas...
Inace radim kao iOS developer za jednu domacu firmu, a suradivao sam i s nekim stranim firmama, ali ne mislim da me to cini puno kompetentnijim da kazem kako su domace aplikacije u prosjeku jadne. Stvarno ne moras bit programer da to zakljucis, isto kao sto ne moras bit nogometas da vidis kako je domaci nogomet jadan u odnosu na npr. spanjolski.
Od ovih koje sam skinuo najbolje su definitivno Pixelmator i Sparrow. Nije loša Store news koja pokazuje koje aplikacije su na popustu a OK su i starije Evernote i Alfred.
http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/Screenshot2011-03-22at172850.png
Također se slažem s tobom za Pixelmator i Sparrow, a i solidna je i Store News zbog praćenja sniženja cijena kao što si rekao ! Po meni je dobra i Aperture što se tiče obrade fotografija-imam ju ! Imam i InvisibleFile-jako dobra, vrijedi svake lipe !
Jel ima netko problema s pristupom App Storu, meni se nece uopce logirat.. Izbacuje stalno "Connection failed" ?
EDIT: Proradilo mi samo od sebe.
Meni sve radi bez greške, nikada nikakvih problema što se tiče App Store-a !
Jedino sto sam do sad nasao da vrijedi su Apple appovi koje imam jos od prije Mac App Storea.
I jedna simpaticna domaca igra za ubit malo vremena: Frogs vs. Storks.
ficho said: Jedino sto sam do sad nasao da vrijedi su Apple appovi koje imam jos od prije Mac App Storea.
Jesi ti ikad išta pohvalio? Što ti ne napraviš aplikaciju koja ce biti VRH ?
juka28 said: Posts: 74 ficho said: Jedino sto sam do sad nasao da vrijedi su Apple appovi koje imam jos od prije Mac App Storea.
Jesi ti ikad išta pohvalio? Što ti ne napraviš aplikaciju koja ce biti VRH ?
Radi se, radi... iXica 2 :D
juka28 said: Jesi ti ikad išta pohvalio?
Jel ti znas citat?
Ja mislim da ima dosta i naši, a pogotovo stranih dobrih App, samo treba vremena da se ponađu.. ako tko šta ima korisno neka podijeli sa drugima..
ficho said: Jel ti znas citat?
Znam, i sve što sam pročitao je kako niti jedan domaci devoloper ne valja, kako su sve aplikacije sranje. Pa te pitam zašto ti ne napraviš aplikaciju koja ce valjati, zasto ti ne budes taj domaci devoloper koji ce biti dobar. Vrijeme je da razmisliš da nisu možda loši domaci devoloperi vec da pogledaš šta nije u redu u svom dvorištu! A i jedan koristan savjet, manje opterečivanja drugim a više rad sebi..
Još uvijek mi nisi odgovorio na pitanje? Neda mi se više raspravljat s tobom, ti neznaš ni sam sta pricas, i očigledno ti nisu sve na broju...
Da si procitao moj prvi post s razumijevanjem ne bi postavio ta idiotska pitanja, bar ne u ovoj temi.
ajde da se dogovori neki fajt uzivo, pa se skupimo... malo oklade, malo pive, malo se vi tucete, pa mac teme... jedan ugodan vikend! :D
Moze, on nek se udara teglom iVara po glavi, a ja cu pit pivu :)
kinsif said: ajde da se dogovori neki fajt uzivo, pa se skupimo... malo oklade, malo pive, malo se vi tucete, pa mac teme... jedan ugodan vikend! :D
Hahaha, ma nije to samo me živcira što netko konstanto sere po domacim aplikacijama kako ništa ne valja, a ni sam nema Bog zna kakve aplikacije, ostali devoloperi vrijedno rade i ne pljuju po drugima, a to mu je i moj savjet.
Pa tema je ocito jukina frustriranost :)