Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• TomTom
  • GemahenLahen
  • Jonny018
  • marinkekac
  • Monk3
  • MonoKulen
  • Wikiboo
  • ileo
  • jedan.tamo
  • zeljkofilipin
  • Cozmika
  • OcuiPhone
  • siiNke
  • dtopal13
  • NotoriusBIG
  • Hrco
  • nix1001
  • duk
  • Zoki_Zg
  • independent

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Developeri, razmjena iskustava, dojmovi, itd....
  • Znaci otvaram ovu temu kao svojevrsni nastavak na ovo : http://www.mackorisnik.com/forumi/#/discussion/17137/koliko-trosimo-na-aplikacije/ , naime, posto vidim da ovdje ima dosta developera, te i ja sam kao jedan od njih mozda ne bi bilo zgorega da imamo jednu temu za razmjenu iskustava, ako slicna tema postoji, molim Vas ispravite me i uputite na istu. Moderatore molim ako mogu prebacit poruke iz gore referencirane teme u ovu , znaci poruke koje nemaju veze s samom temom, te mozebitno ljude zbunjuju.

Yo ma men , reh- spehk .
  • 1 Komentar sorted by
  • poka said: @wordpress2011:

Ovo sa storeom, mislim da ti ne stoji bas, mozda si krivo percipiro. 1. Tvoj game je basketball -> naravno da ce se u americi znatno vise prodavat, da je nogomet, bilo bi obrnuto... 2. Prodaja ovisi o znatno vise faktora. Meni je recimo prodaja u 1. mjesecu skocila vise nego duplo s 12 mjeseca, bez ikakvih stranih reviewa, feautera ili akcija s moje strane. 3. Moj game je helikopter (ne basketball) i on se jednako prodaje u europi kao u americi, i bas njemacka nakon UK najvise kupuje. Izbacit UK, GER, FR, CH te jos 2 jake EU drzave (ne pratim sad bas koje su to po redu) bi mi znacio pad ukupne prodaje od min. 40%...sto nebi riskiro zbog tvoje teorije...

Da ti treba 25 likeova na FB, to je za promjenu URL-a, ali s appleom to nema nikakve veze, il grijesim?

Krivo sam se izrazio il si svatio, ne tajim ja nista, nego nemam vremena da postam po forumu unaprijed, tek cu kad zavrsim. Al tajna nije nikakva, radi se cak o dvije igre, jedan mario-like sidescroller, i isto jedan basketball, al 2d...

Znaci ovdje je nastavak , ovako ono sto sam primjetio, a vezano je uz store-ove je cinjenica da micanjem apliakcije sa store-a na kojima se nije prodavala, povecala mi se prodaja na storeovima na kojima se donekle prodavala te se i sam rate aplikacije povecao. Inace svaka cast za razvoj , ali please, ajmo bit otvoreni, mene smeta, a vjerujem i druge, kada netko napise tekst onda kaze da nema vremena za 2-3 recenice ekstra, koje eto uzimaju max 10 min , ako zelis imat u tajnosti to je tvoja odluka i postujem to :)

Sto se tice FB-a to mi je frend rekao, mozda sam krivo napisao da treba za support page, jer od toga vec ima vremena, ali sam siguran da za uslugu jednog tipa je dobio figu u nos od lika, to sam 100% siguran, a to je i bila sustina teksta.

Yo ma men , reh- spehk .