Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• mačak
  • fosavance
  • demonic
  • ikdes1gn
  • andreicek
  • Phantom_Lord
  • maak
  • tetanus
  • exy
  • lejla
  • boriskr
  • Typo_PoLice
  • matic_2.4
  • MrNice
  • aramic
  • iBoki
  • kvaju
  • mackkris
  • bignjato
  • ecvis17

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
MacUpdate besplatne aplikacije
  • Kao promocija za odličan Promo bundle, gdje za $50 kupite brdo aplikacija, među kojim su Parallels 6 i 1Password, možete besplatno skinuti ove 2 aplikacije:

Photobucket

Post edited by Dottore at 2011-03-23 19:09:03
     iMac | iPad | iPhone
  • 3 Komentara sorted by
  • Uzeo neki dan bundle, cool za ova 2 appa :) thx

• jel ima neka fora meni nece da registruje monkey island sa ovim serialom sto sam dobio?

www.rcspotlight.com
  • Evo kupio bundle najviše zbog parallelsa, a ostali programi mi nisu baš potrebni. Šta kažete na App Tamer i Tech Tool Pro? Inače mislim da je OS X maksimalno optimiziran pa sam skeptičan prema ovakvim programima...

I Imam jedan problem... Instalira san hands off!, ali san svatia da je to glupo (:-)) pa san ga uninstalira koristeći appCleaner, ali mi je ostala ikonica i sad je ne mogu maknit (cmd+klik ne pomaže). Any ideas?