Želim biti pristojna i ne krasti i voljela bih kupovati pjesme koje mi se sviđaju i svoju kolekciju od 23 i pol pjesme kupiti, to si mogu i priuštiti međutim ja jednostavno ne mogu naći načina. Probam na Amazonu pak neda. Na eBayu nema opcija. Grooveshark vodi na Amazon. Napster je isti shit kao i Grooveshark, samo streama.
Imam PayPal ali ja jednostavno ne mogu naći gdje mogu jeb*** pjesmu/pjesme kupovati! Postoji li mjesto na ovom prokletom netu gdje i Hrvati nešto mogu?
Cozmika said: Razmislila sam i odustala od cijele ideje izigravanja dobrice, za 2 dana mi četvorka treba u funkciju doć bolje da čuvam lovu za to.
Pa ces onda opet razmislit da se otvara H&M te je bolje čuvat pare za to, a aplikacije se mogu skidat i besplatno :) hehehe, šala mala.. :D
Nisam ti ja tip ženske koji voli šopingirat... Nego nakon navlačenja po sajtovima sam izgubila volju.
Pa ako ti kartica radi na paypalu, vjerojatno radi i na amazonu.
Ja imam Visa Electronku i kupovao sam i na amazonu i preko paypala. Jedino ako nisu neke njihove pravne gluposti u pitanju pa da u HR ne možeš kupovat glazbu.
Možda da nađeš neki CD-shop ili izdavačku kuću koja ima shipping CD-a koje želiš do Hrvatske. Ja sam si naručio CD-e iz Ultimae Recordsa iz Lyona npr. i došli su mi unutar 4-5 dana. Onda si to lijepo izripaš u MP3 ili nešto kvalitetnije da ne moraš change-at CD-e, a na ormaru držiš lijepu kolekciju :)
Ne želim CD-e u tom i je stvar. To bez problema i prek eBaya, na kojem stalno visim, naručim. Ja bi samo 1 pjesmu kupila. Da barem imamo svoj itunes store, pas mater.
A cek, jel ti na Amazonu ne radi kartica ili kartica radi ali ti izbaci da ne možeš kupit pjesmu?
Neš mi je kenjkalo što sam iz Hrvatske
napravi si acc za usa app store i kupi gift card prek e-baya, vjerujem da bi ti seller htio poslat kod prek maila i kupiš pjesmu/e!
Dakle napravim acc ali ne dam info za moju karticu, jel?
Cozmika said: Dakle napravim acc ali ne dam info za moju karticu, jel?
jes! dakle krenes tako da se odlogas sa svog accounta, odes downloadati neku besplatnu aplikaciju, i "sign new user" (tako nekako pise, zaboravio sam).
svakako ovo ti je najbolja metoda obzirom da imas iphone!
Imas paypal. Kupi itunes gift card na ebayu, digni usa account i kupuj. Ili sam ja nesto propustio?
-Da napravis account bez registriranja kartice u itunes storu prvo promjeni zemlju na dnu stranice na USA. -Klikni na get now za bilo koju besplatnu aplikaciju, itunesi ce ti ponuditi kreiranje novog acc -na google maps uzmi adresu i broj telefona bilo kojeg restorana ili bilo cega u USA -Kad dode vrijeme unesi te podatke i email drugacij od onoga koji imas za cro store, ne mogu biti isti emajlovi -Kao opcija placanje bit ce ti ponudeno none -Kad dovrsis kreiranje racuna odi na bejac i kupi itunes gift car ali obavezno onaj di ti salju kod na email, nema smisla cekati karticu da dode doma - na kraju uzivaj...
Baš gledam gift card... 10$ ali košta 12$ -14$. Viva la logika. Kao da bon od 100 kn košta 120 kn.
Pa najbolje da ce ga oni tamo kupit za $10 a nama ga prodavat za $8 !
Ne manje, ali za 10$
Imas tu nesto za HR pjesme ako ti je volja http://www.cedeterija.hr/
Hvala. Eto baš potražim onu koja mi se sviđa... I nema. Grrr. Evo i kad imam volje ne biti svinja i skidat ilegalno nema načina...
pa napravi svicarski ACC ja ti nabavim Gift card u roku 24h kad ti dam serijski od Giftcarda i provjeris ti meni lovu i eto rjeseno :)
Razmislila sam i odustala od cijele ideje izigravanja dobrice, za 2 dana mi četvorka treba u funkciju doć bolje da čuvam lovu za to.
pa evo ljudi ti se nude da ce kupiti gift card... ne gubis ni ta dva dolara! ne vidim problem ako postoji volja!
Zapisivat ću si pjesme i kad sakupim koje mi se dopadaju javit ću se ovdje za transakciju.
P.S. Moja draga pozdravlja Juka28 jer je spomenuo H&M, ona čuva za to lovu ;)
Haha, pozdravljam i ja nju.. :)