Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• cyb
  • ivicag
  • Luka
  • Munja01
  • iVar
  • montypirate
  • Beast
  • ivanos2
  • aladin
  • calamityemily
  • papittovenga
  • tonci
  • Vlada11070
  • iVar87
  • kico234
  • ikikuinthenutz
  • dnbstudio
  • iDanijel
  • Jimi Hendrix
  • iBoki

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Apple TV - kako maksimalno iskorisiti..
  • Pozdrav svima! Stigao mi je jučer Apple TV, večeras ga namjeravam upogoniti. Želio bih iskorisiti puni potencijal tog malog uređaja, jer zasada sam još jako friški po ptianju Apple TV-a i ne znam otkud da krenem. Dakle, ako imate savjet što i kako, sve je dobro je došlo! Ono što bih želio/volio moći učiniti je da streamam filmove s Mac-a na njega i jako mi je bitno da se mogu titlovi streamati zajedno s videom. Puno hvala!

Post edited by Dottore at 2011-03-28 13:24:29
  • 13 Komentara sorted by
  • možeš ga JB i staviš gore XBMC i gledaš šta god hoćeš nisi vezan samo za itunes

• Eee, to bas i mene zanima! Mogao bi si za tjedan dva nabavit taj sexy mali crni uredaj!!

Ja ga prvotno zelim zbog te AirPlay funkcije, i streamanja CameraRolla sa iPhona na plazmu! :)

Ajde, ocekujem da ce neko nesto lijepo odgovoriti, i malo nas poduciti!

• S obzirom da videoteka nije podržana u rvackoj, zasad nema maksimalnog iskorištavanja :)

meni je recimo fora remote app i preko iphone možeš upravljati s appletv-om :)

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • a cek kak to kod nas funkcionira mozes loviti national geo i slicne programe?

• LOL, naravno da ne. To nije ni DVB-T, ni DVB-S prijamnik, onda samo streama multimediju s raćunala ili interneta.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • u principu isto koda spojim laptop hdmi kablom na tv samo puuuno skuplje

• Pa i ne, obzirom da ne moze streamati "out of the box" sadrzaje sa iOS uredjaja! Danas slike, video, mp3ice, a ubrzo i sve vise aplikacija i time fakticki ulazi u trziste igrackih konzola koje nisu samo to... To mu je po mom skromnom misljenju najjaci adut! A od nedavno se i NBA liga moze live pratiti, tako da me ne bi cudila i neka liga prvaka, F1 i slicno u bliskoj buducnosti!

• fazer said: u principu isto koda spojim laptop hdmi kablom na tv samo puuuno skuplje

U neku ruku da, samo procitaj ono sto je @kinsif napisao.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
  • sve je to lijepo zamisljeno ali budimo realni ipadi jos uvijek imaju premalo memorije znaci prvo moram spajati ipad sa kompom (sa kablom) i onda si streamati na tv i to po jako skupom prikljucku ;) ovo za igrice stoji ali eto dosao kinect pa se i to mijenja

• Po cemu je HDMI skup?

I f***in HATE vanilla.
  • ma za appletv kazem

• fazer said: znaci prvo moram spajati ipad sa kompom (sa kablom) i onda si streamati na tv

zasto? ako zelis streamati nesto sto je na kompu (video, muzika), koristis ipad ili iphone preko kojih upravljas sadrzajem i streamas na TV... u principu sa korisnicke strane, izgleda ko da je sadrzaj na ipadu, nije ni bitno! tako da ne moras syincati radi toga!

sto se kinecta tice, interesantna stvar svakako. osobno nisam neki gejmer vise, ali svojednobo kad sam igrao, bio sam "tastatura + mouse" igrac, pa sam i dalje malo konzervativan po tom pitaju... nikad nisam ni gamepad progutao kako treba :D ali posto sam se u nekoliko navrata dobro zabavio sa wii-jem, pretpostavljam da bi se i sa kinectom zabavio! ipak mislim da takav nacin igre nikako ne iskljucuje "klasicno" igranje, jer ne vidim nacina kako bi neko mogao par sati skakutati i mahati rukama i to narocito na igrama tipa COD, PES i slicno!

sto se igranja tice, ipad ili iphone u kombinaciji sa apple TVom vidim kao jedan veliki nintendo DS... jedan sadrzaj na jednom touch ekranu, drugi na velikom lcd-u! ne znam dal ce to biti moguce, ali mislim da idu u tom smjeru!

• a da zapravo mozes sa kompa preko wifi-a na ipad.... ha cuj sve vise to ide prema igranju u hologramima ;)