ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 po nekim rumorsima nece predstavljati nikakav hardver? pise na engadgetu mislim...
ne vjerujem ja u to :)
Da,vidio sam,pisalo je da ce iphone 5 biti predstavljen tek 2012 :( Jedna zanimljivost u vezi wwdc-a je da je bio rasprodan vec nakon 12 sati :D
Ove glasine za 2012. se odnose na fiskalnu Appleovu 2012., koja počinje 27.9. ako se ne varam.. tako da i nije tako strašno :)
Iskreno, veseli me ako ce ove godine biti fokus samo na softveru, i da nas zaista iznenade sa iOS 5 i Lionom, njihovom integracijom itd.. baš da bude "giant leap forward" :) a onda lako za iPhone 5 hehe
Ma daj vucem se na ovom iphonu 3g, a starom mi vec isteka ugovor, tako da racunam da ce najkasnije u 10misecu kod nas bit prisutan :)
Bilo bi lijepo, ali ako u USA bude oko 27.09. ne vjerujuem da će kod nas prije 11 mjeseca.
Koliko košta prisustvo na konferenciji?
ja dobio ovo na mail :)
Zovu me kao vjernog kupca ;)
Pejo said: ja dobio ovo na mail :)
Koje?
triska said: Koje?
vjerovatno ovo : http://developer.apple.com/wwdc/?cid=CDM-US-DM-C0013281-1480&cp=em-C0013281-1480&sr=em
A svi devovi su više manje dobili pozivnicu, kolika je cijena bila, nemam pojma, samo znam da je bilo rasporodano u par sati a ne u 12 sati kak su tamo napisali :)
$1599 kao i prosle godine. Slijedece godine ce se ocito rasprodat u 8 minuta :(