dosta mi je ovog default maila od OS X nepase mi a ni thunderbird mi nije nesto :( imate kakvu preporuku za neku alternativu mozda???
Hvala
Znam da je malo OT, ali mene zanima da li ce novi mail 5, koji dolazi sa Lionom, biti dostupan i na Snow Leopardu kroz nekakav update?
Sumnjam, do sad nije bila takva praksa, a i dosta promijena u Mailu 5 je ovisno o samom Lionu.
Pa računajući na uobičajenu cijenu retail verzije OSX ne bi trebao biti toliki problem za prelazak na Lion a time i Mail 5.
iBoki said: Pa računajući na uobičajenu cijenu retail verzije OSX ne bi trebao biti toliki problem za prelazak na Lion.
Slažem se, osim ako koristiš software koji još nije kompatibilan sa Lionom. A novi mail mi se jako sviđa, pa sam mislio ostati na SL dok se Adobe ne prilagodi Lionu, a za to vrijeme koristiti novi mail 5. Evo popis kompatibilnog softwarea.
Imaš pravo, nisam vodio računa o tome. Ali svakako vjerujem da će se Adobe vrlo brzo prilagoditi.
A zašt ne koristiš cloud e-mail, gmail ili Google Apps? I to ti je cool :)
Ja ti preporučujem niti jedan, imam 5 mail adresa, koje mi sve "padaju" na jedan gmail račun, i uz gmail notifier i exchange na iTelefonu, ne treba mi ništa drugo..