Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• montypirate
  • catus69
  • panda
  • grgamajstor
  • neo091
  • pecallo
  • alexiaco2
  • kakarinac
  • Life_10
  • corpsebride
  • duke12
  • Klaudio
  • dare
  • iron
  • ozzbozz
  • luciferred
  • Wiseguy
  • monotag
  • route00
  • Virtualni

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Koj mail Client preporucujete??
  • dosta mi je ovog default maila od OS X nepase mi a ni thunderbird mi nije nesto :( imate kakvu preporuku za neku alternativu mozda???

Hvala

Post edited by Marco78zg at 2011-03-29 05:31:26
  • 8 Komentara sorted by
  • Zavisi kakve su ti potrebe ali neki od popularnijih su Sparrow, Postbox, Mailplane meni osobno najviše odgovara Sparrow (postoji i Lite verzija pa možeš isprobati)

 iMac | iPad | iPhone
  • Znam da je malo OT, ali mene zanima da li ce novi mail 5, koji dolazi sa Lionom, biti dostupan i na Snow Leopardu kroz nekakav update?

MacMini : iPad : iPhone
  • Sumnjam, do sad nije bila takva praksa, a i dosta promijena u Mailu 5 je ovisno o samom Lionu.

• Pa računajući na uobičajenu cijenu retail verzije OSX ne bi trebao biti toliki problem za prelazak na Lion a time i Mail 5.

Post edited by iBoki at 2011-03-29 12:21:38
     iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • iBoki said: Pa računajući na uobičajenu cijenu retail verzije OSX ne bi trebao biti toliki problem za prelazak na Lion.

Slažem se, osim ako koristiš software koji još nije kompatibilan sa Lionom. A novi mail mi se jako sviđa, pa sam mislio ostati na SL dok se Adobe ne prilagodi Lionu, a za to vrijeme koristiti novi mail 5. Evo popis kompatibilnog softwarea.

MacMini : iPad : iPhone
  • Imaš pravo, nisam vodio računa o tome. Ali svakako vjerujem da će se Adobe vrlo brzo prilagoditi.

 iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • A zašt ne koristiš cloud e-mail, gmail ili Google Apps? I to ti je cool :)

• Ja ti preporučujem niti jedan, imam 5 mail adresa, koje mi sve "padaju" na jedan gmail račun, i uz gmail notifier i exchange na iTelefonu, ne treba mi ništa drugo..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black