Kad sam se prijavio prije 3 mjeseca na listu čekanja i bio sam 180 na po redu,vele da dobiju samo 5 komada na tjedan.I ovaj mjesec su me zvali na pocetku ako zelim da su ljudi odustali,i jucer me opet zvali iz t-centra ako hocu da da imaju viška 30kom da svi odustaju zbog prevelike cijene.Ja ga nisam još uzeo jer mi fale 2 mjeseca da mogu produziti ugovor. Šta vi mislite postoji šansa da cjena padne??
Ne.
Bez obzira na rumore da iPhone 5 izlazi kasnije nego se ocekivalo mislim da je bezveze sad uzimat iPhone star skoro godinu dana.... radije se strpit jos par miseci :)
Pratim cijene od početka godine i rezultat je poražavajući: Mogućnost ugovora + 18000 club bodova Veljača 298kn Tarifa za Obitelj 300 Travanj 498kn Tarifa za Obitelj 300 Svibanj 698kn EXTRA obitelj L (250) Lipanj 898kn EXTRA obitelj L (250) uz napomenu *Cijene su u kunama, a vrijede uz plaćanje T-Mobile računa trajnim nalogom. Cijena uređaja bez trajnog naloga je 200 kn viša od cijene s trajnim nalogom.PDV je uključen.
Znam da je vino što je starije kvalitetnije i skuplje...ali mobiteli.. :(
Da i onda ga cekat po 6 i vise mjeseci jer ce t mobile i onda dobivat 5 komada tjedno!
A po olasima ce prva 3 mjeseca svi opet trazit po hiljadu eura zaiphone 5.
neki dan sa rođakom isao do t-mobilea da uzememo njemu iphone... skoro sve upisali podatke, odabrali tarifu ET150. onda nas pita za trajni nalog, mi kazemo necemo, on kaze 200kn skuplji, mi prožvakali.
onda posalje zahtjev, odbiju nas jer je rođak 86 godiste, kaze za 5 dana cemo dobiti rjesenje i da trebamo dati 1200kn za dodatno osiguranje
3084kn uređaj + 200kn jer nemamo trajni nalog + 1200kn bonus osiguranje. skoro 4500kn za uređaj star godinu dana...
odemo u vip, dobijemo ga za 3400kn (3199 uređaj+200kn bonus osiguranje+1kn sim) za 75kn mjesecno...
prelazim na vip kupovinom slijedeceg iphona :)
Ne mogu vjerovat da su opet krenuli forsirat to osiguranje. Nije da se ne naplate i bez toga pedercine.
Pa to imaju odavno, mene su još pitali kod kupovine 3GS-a u 12.mj 2009.Nisam uzimao s trajnim nalogom isto. Istresla mi žena cijeli novčanik, kakve sve kartice imam, jesam li kreditno sposoban, stupanj obrozavanja, kao kriminalca me istresla.Da nije iphone bio već na stolu točno bi otišao van :) Srečom nije nikakvih problema bilo pa sam otrpio.Kod kupnje 4rke kao drugog računa ni rijeći.