ZNACI NOV ZAPAKIRAN :) ovaj koji je otvoren ostaje meni :)
slike sljede sutra kad se vratim u ZG
ovako pocetna cijena ce biti 599€ koliko je i palcen znaci radi se o AUKCIJI ponude molim direktno u POST da se vide sve ponude :)
aukcija traje do PETKA u 20h
ajmo ljudi navalite :)
micho said: Barem smatram da smo mi ovdje na forumu ljubitelji apple gadeta, a ne lesinari zarade.
A zašto nebi mogao biti ljubitelj apple proizvoda a pritome nešto i zaradit? Steve Jobs je stvarno šupak što prodaje sve te gadgete, trebao bi ih djeliti besplatno za sve ljubitelje istih proizvoda..
Ja dam 50e za uslugu i platim covjeku cevape i pivu za 16gb wifi verziju. tko oce oce, tko nece nece :)
Ovdje: http://www.mackorisnik.com/forumi/#/post/discussion/35
Da ne zachatavamo čovjeku aukciju ;)
666eura! a gdje je kupljen? :)
E za 50€ i cevape ces sacekati drugu rundu brijem :) Ali izgleda da ce brzo nove posiljke!
Druga runda stize za 3-4 tjedna ;-) u ovoj rundi ima jos jedan bijeli 16gb WiFi :-D
Mislim da ce malo ranije cak, barem sam tako citao juce, ali strpljen spasen! Ja sam svog docekao, srecom prvog dana, iako mi proleti tu i tamo misao "mogao sam ga prodati" kad vidim za koliko idu :) Ali ne zanima me, uzivam u njemu :D
Onda cekam, nije hica :) Ovako i onako gustam sada na lapicu hehe. Mislim da kroz mjesec dana bi se trebao rijesiti problem cekanja i stabilizirati posiljke.
EDIT:
kinsif A cemu prodati? Mene osobno malo zivcira ta apple manija i histerija koja se ovdje (Hrv) pokusava nametnuti.Mi smo premalo citaj presiromasno trziste za to. Kupio si ga da gustas, i to cijenim eutuzijazam.Cim kad vidim da netko iz eutuzijazma se povampiri za profitom, pada mi u ocima.IMHO to je barem moje misljenje. Barem smatram da smo mi ovdje na forumu ljubitelji apple gadeta, a ne lesinari zarade. Uzivaj u njemu :)
@micho, sljedeći tjedan sam u TS-u, pa ako budu, uzmem ih koliko god mogu. Vec imam dosta rezervacija, a cijena će biti: cijena iPada + 400 Kuna + postarina ako ne bude preuzimanje u Umagu. Kažem, ako ih bude... nadam se da će ih biti i neću se zezati sa aukcijama i slično, nego će se cijena znati, a i iskreno se nadam da ću ih uspjeti kupiti, jer sada i sebi moram uzeti novi... :))
... E da, i ja sam sebi kupio za guštat jer i stvarno guštam, ali ako ti netko ponudi 6.000 kuna za njega, a nisam ga prodavao, skužio sam da mogu dobro zaraditi, a sebi ću kupiti opet, pa kada bude, makar za mjesec dana. :)
Ako je netko spreman dati 1000€ za iPad 2, onda neka da, ja to nebi nikada. Kao sto je onaj dao 900$ samo da bi došao na prvo mjesto u redu za iPad 2, a čovjek je bio drugi u redu... sto ljudi, sto čudi, a Vi ostali možete pričekati još koji tjedan, kada ću ih prodavati za 400 Kuna vise, nove, zapakirane, sa računom i garancijom. :D
Btw. Moj iPad 2 je na aukciji još veceras. Aukcija je zatvorenog tipa i svatko je ponudio svoju cifru, a najveća pobjeđuje. Za sada je najviša cifra od 7.200 kuna :) Znaći moj iPad 2 sutra putuje u ZG :)
Pejo, ja nikoga ne optuzujem, mislim da je tema skrenula daleko u krivom smjeru niti se meni moras pravdati.No kako ti imas svoj stav, ja imam svoj.I to postujem. Osobno cu cekati kad se cijene spuste, i kao sto rekoh ako je netko voljan za 50e, cevape i pivo nabavit mi osnovni ipad2 moze mi kucnut u inbox uzimam. Osobno nebi prodao, ni da mi ponudi za 12k.Jer znam koliko sam stedio i zelio sada novi mbp, i da mi netko ponudi 20k za njega nebi.npr uzimam samo. Imam i da ti ponudim 8k za tvoj iPad, ali necu.Necu iz principa si dozvolit da me netko odere.Sjednem u bus, napravim jednodnevni izet, popim kavu u trstu i uzmem si ga.Isto kao sto obrnuto i sam si rekao da ima ljudi koji su spremni uzeti i za toliko novaca. Citava poanta je samo bila da mi je zao kad se ljudi koje vole apple gadete pretvaraju u zombije zeljne profita.No to je tvoje pravo i ponavljam ja ti ne sudim.Samo sam dao komentar.Ti si osobno tulio mjesecima kako cekas iPad2 i stoga me tvoja odluka ne zacudila vec sokirala kad sam vidio post. I onaj koji je spomenuo Jobsa, Juka28.On ih i proizvodi.I naplacuje 500$ a koja je placa u americi.Da si ga apsolutno svako moze priustiti.A mi kao i ljudi na forumu ih preprodaju.I koja je cijena tu.I to je ogromna razlika prodavati sto Jobs radi, i preprodavati po vrlo visokim cijenama.