Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• iKenzo
  • cyb
  • ivanos2
  • Dottore
  • chofizg
  • sina
  • kico234
  • Artiss
  • wired
  • weiss
  • dtopal13
  • iron
  • nix1001
  • fatossi
  • brunci
  • kakarinac
  • emmichaelis
  • asafa972
  • Klaudio
  • Hampy

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPAD 2 BIJELI 16GB WiFi +3G OTVORENA AUKCIJA :D
  • ZNACI NOV ZAPAKIRAN :) ovaj koji je otvoren ostaje meni :)

slike sljede sutra kad se vratim u ZG

ovako pocetna cijena ce biti 599€ koliko je i palcen znaci radi se o AUKCIJI ponude molim direktno u POST da se vide sve ponude :)

aukcija traje do PETKA u 20h

ajmo ljudi navalite :)

Post edited by Marco78zg at 2011-04-05 09:34:09
  • 10 Komentara sorted by
  • micho said: Barem smatram da smo mi ovdje na forumu ljubitelji apple gadeta, a ne lesinari zarade.

A zašto nebi mogao biti ljubitelj apple proizvoda a pritome nešto i zaradit? Steve Jobs je stvarno šupak što prodaje sve te gadgete, trebao bi ih djeliti besplatno za sve ljubitelje istih proizvoda..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Ja dam 50e za uslugu i platim covjeku cevape i pivu za 16gb wifi verziju. tko oce oce, tko nece nece :)

• Ovdje: http://www.mackorisnik.com/forumi/#/post/discussion/35

Da ne zachatavamo čovjeku aukciju ;)

• 666eura! a gdje je kupljen? :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • E za 50€ i cevape ces sacekati drugu rundu brijem :) Ali izgleda da ce brzo nove posiljke!

• Druga runda stize za 3-4 tjedna ;-) u ovoj rundi ima jos jedan bijeli 16gb WiFi :-D

• Mislim da ce malo ranije cak, barem sam tako citao juce, ali strpljen spasen! Ja sam svog docekao, srecom prvog dana, iako mi proleti tu i tamo misao "mogao sam ga prodati" kad vidim za koliko idu :) Ali ne zanima me, uzivam u njemu :D

• Onda cekam, nije hica :) Ovako i onako gustam sada na lapicu hehe. Mislim da kroz mjesec dana bi se trebao rijesiti problem cekanja i stabilizirati posiljke.

EDIT:

kinsif A cemu prodati? Mene osobno malo zivcira ta apple manija i histerija koja se ovdje (Hrv) pokusava nametnuti.Mi smo premalo citaj presiromasno trziste za to. Kupio si ga da gustas, i to cijenim eutuzijazam.Cim kad vidim da netko iz eutuzijazma se povampiri za profitom, pada mi u ocima.IMHO to je barem moje misljenje. Barem smatram da smo mi ovdje na forumu ljubitelji apple gadeta, a ne lesinari zarade. Uzivaj u njemu :)

Post edited by micho at 2011-04-05 14:01:26
  • @micho, sljedeći tjedan sam u TS-u, pa ako budu, uzmem ih koliko god mogu. Vec imam dosta rezervacija, a cijena će biti: cijena iPada + 400 Kuna + postarina ako ne bude preuzimanje u Umagu. Kažem, ako ih bude... nadam se da će ih biti i neću se zezati sa aukcijama i slično, nego će se cijena znati, a i iskreno se nadam da ću ih uspjeti kupiti, jer sada i sebi moram uzeti novi... :))

... E da, i ja sam sebi kupio za guštat jer i stvarno guštam, ali ako ti netko ponudi 6.000 kuna za njega, a nisam ga prodavao, skužio sam da mogu dobro zaraditi, a sebi ću kupiti opet, pa kada bude, makar za mjesec dana. :)

Ako je netko spreman dati 1000€ za iPad 2, onda neka da, ja to nebi nikada. Kao sto je onaj dao 900$ samo da bi došao na prvo mjesto u redu za iPad 2, a čovjek je bio drugi u redu... sto ljudi, sto čudi, a Vi ostali možete pričekati još koji tjedan, kada ću ih prodavati za 400 Kuna vise, nove, zapakirane, sa računom i garancijom. :D

Btw. Moj iPad 2 je na aukciji još veceras. Aukcija je zatvorenog tipa i svatko je ponudio svoju cifru, a najveća pobjeđuje. Za sada je najviša cifra od 7.200 kuna :) Znaći moj iPad 2 sutra putuje u ZG :)

Post edited by Pejo at 2011-04-06 10:28:04
  • Pejo, ja nikoga ne optuzujem, mislim da je tema skrenula daleko u krivom smjeru niti se meni moras pravdati.No kako ti imas svoj stav, ja imam svoj.I to postujem. Osobno cu cekati kad se cijene spuste, i kao sto rekoh ako je netko voljan za 50e, cevape i pivo nabavit mi osnovni ipad2 moze mi kucnut u inbox uzimam. Osobno nebi prodao, ni da mi ponudi za 12k.Jer znam koliko sam stedio i zelio sada novi mbp, i da mi netko ponudi 20k za njega nebi.npr uzimam samo. Imam i da ti ponudim 8k za tvoj iPad, ali necu.Necu iz principa si dozvolit da me netko odere.Sjednem u bus, napravim jednodnevni izet, popim kavu u trstu i uzmem si ga.Isto kao sto obrnuto i sam si rekao da ima ljudi koji su spremni uzeti i za toliko novaca. Citava poanta je samo bila da mi je zao kad se ljudi koje vole apple gadete pretvaraju u zombije zeljne profita.No to je tvoje pravo i ponavljam ja ti ne sudim.Samo sam dao komentar.Ti si osobno tulio mjesecima kako cekas iPad2 i stoga me tvoja odluka ne zacudila vec sokirala kad sam vidio post. I onaj koji je spomenuo Jobsa, Juka28.On ih i proizvodi.I naplacuje 500$ a koja je placa u americi.Da si ga apsolutno svako moze priustiti.A mi kao i ljudi na forumu ih preprodaju.I koja je cijena tu.I to je ogromna razlika prodavati sto Jobs radi, i preprodavati po vrlo visokim cijenama.