znaci neki player za filmove trazim u koji mogu implatirat i Podnaslove :) posto VLC-a vise nema koji je z apreporucit ali da mogu i HD filmove gledat preko njega
goodplayer, OPlayer HD možda
Probaj Buzz player.
Marco78zg said: posto VLC-a vise nema
ako ti je ostao u iTunesima... onda ga ima i dalje :)
ma nije u tome i je problem :( grrrrr
a što je bilo s VLC-om pa da ga više "nema"?
Imaš ga u installousu
Ne znam dal mozda mozes sa nekog torrenta skinuti VLC i jednostavno ga odvuc u iTunese... Mislim da ne bi trebalo biti problema! Nisam doduse probao, ali ne kosta te nista pokusati!
Meni je hvala Bogu ostao u iTunesu, zanima me samo hoce li šljakati i u iPadu jednog dana kad ga nabavim ? Neda mi se svaki film konvertirat..
EDIT: Ovo je moj 100ti post, jupi-jej... :)
ja sam vlc koji sam imala u itunes-u od iphone-a uredno prebacila na ipad
Ja sam vrlo zadovoljan s Buzz playerom.
pa da, ne znam zašto ljudi toliko pate za VLCom, ja to probao kad je bio raspoloživ i nakon malo probe ga zauvijek maknuo, pa svi ovi nabrojeni u threadu su mi bolji od njega...
Skinuo Buzz nakraju ali imam jedan problem :) kako stavim SubTittle u film dok ga gledam???? znaci film je u mkv formatu i subtittle u srt ali mi buz nevidi Subtittle :( kak ga pokrenuti
.mkv file i .srt file trebaju imati isti naziv. Mislim bar.. probaj.
Tako je, isti naziv moraju imati.
jep skuzio i sad radi recimo :P samo kaj zvuk kasni i to podosta Subtitle mogu rijesit ali zvik nikako kasni jedno 1,5-2 sec
Mislim da ti to nema veze s playerom vec da je problem u samom filmu.. Jel ti i na drugim filmovima kasni zvuk i jel ti na kompu kasni zvuk na tom istom filmu?
nekasni mi na kompu zvuk nimalo i da na drugim filmovima isto kasni
U kojoj je rezoluciji? Probaj na manju, mozda je u tome problem.Znam da je meni tako par filmova malo stucalo.