Pozdrav svima! Ne bih nikome radio probleme... Ali na fejsu imam dodanu iOpremu... I moram priznati da su im cijene paprene i nerealne... Za Gevey-ov unlock za iPhone 4 traže 450kn!??!?! Mislim kako? Em se zna da to i baš ne RADI! Također za VAPOR 4 Element Case - traže istih 450kn? Vjerujem da su sve stvari nabavljene sa eBay-a ili sl. internetstkih svjetskih prodavača... Čudno je da već netko nije poduzeo nešto... Jer zarađivati na takav način je doslovce KRAĐA... Želio bi ćuti mišljenja ostalih forumaša!!! ;)
Sto se Vapora tice, 80$ dode element case na njihovoj stranici, to je 415kn, tako da ako zaista traze 450kn je prihvatljivo. Sto se ostalog tice ne znam, ne mogu ih naci na fejsu da vidim ostale cijene.
Kao sto ficho kaze tko te tjera da kod njih kupujes, imas ebay ili kupis direkt od proizvodjaca ako ti se ne svidja nasa cijena. Onda cekas tjedan-dva i nadas se da ti nece zveknut carinu+pdv a ako platis onda se osjecas ko zadnja budala jer si to mogao dobiti odmah i za manju lovu ;) Sto bi ti poduzeo? Ne razumijem kako zamisljas da bi trebao funkcionirati preprodavac? Da ima nizu cijenu od proizvodjaca? Moguce ali jako tesko buduce da kod nas vjerojatno proda 5 tih kucista mjesecno. I gdje je onda njemu zarada? Tko ce mu platiti prostor i radnike? Hebe te to sto bi oni zaradili 40kn na kucistu ali te ne hebe to sto prizvodjac u strartu zaradi barem 200kn na tome? ;)