Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• ivicac1
  • jpenezic
  • Vanja VKTR
  • elvis_zd
  • jpelko1
  • duk
  • mkladaric
  • Antonio
  • iVlad
  • 6ftunder
  • Boro
  • mustafic
  • elviszd
  • MoschuS
  • thefunkmaster
  • kiwwy
  • fatossi
  • kakarinac
  • vanjichh
  • Matea

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Windows App Store
  • Microsoft i dalje čini ono što im najbolje ide od ruke, kopiranje.

Windows App Store

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • 8 Komentara sorted by
  • Pa cekaj malo, a dok je apple uzeo od linuxa koncept onda nije bilo kopiranje?

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • kopiranje je zakon. zar nije android kopija iphona? (loša)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Phantom_Lord said: kopiranje je zakon. zar nije android kopija iphona? (loša)

Android je zapravo skroz dobra kopija ili "kopija". Bez obzira što preferiram iOS, Android uopće nije loš i ima svojih prednosti. :)

LordShigi said: Pa cekaj malo, a dok je apple uzeo od linuxa koncept onda nije bilo kopiranje?

Moram priznat i da mi se, na primjer, kombinacije apt i synaptic ili software center više sviđaju od Mac App Store-a. Je da je potonji ugodniji oku, ali moglo je to bit napravljeno i malo responzivnije. Ne sviđa mi se taj weboliki pristup gdje na svaki klik imaš pokoju sekundu čekanja :/

A Microsoft ocito ide Apple-ovim stopama, tim gore što će se korisnici po store-u kretat u okljaštenom Internet Exploreru :P

Post edited by User at 2011-04-11 19:15:46
    Games dont make people violent, lag does.
  • User said: Bez obzira što preferiram iOS, Android uopće nije loš i ima svojih prednosti. :)

S ovim se slažem, imao sam priliku koristiti Galaxy S i HTC Desire HD, strašni su mobiteli. No manjak aplikacija i strah od virusa unutar aplikacija me još uvijek vuče jabuci. Steve i ekipa ce morat opak posao sada napraviti s iPhonom 5!

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • juka28 said: User said: Bez obzira što preferiram iOS, Android uopće nije loš i ima svojih prednosti. :)

S ovim se slažem, imao sam priliku koristiti Galaxy S i HTC Desire HD, strašni su mobiteli. No manjak aplikacija i strah od virusa unutar aplikacija me još uvijek vuče jabuci. Steve i ekipa ce morat opak posao sada napraviti s iPhonom 5!

Moja majka je kupila android mobitel niskog ranga (LG GT500) i platila ga je stvarno neke sitne pare. Ja dok sam ga primio u ruke sam bio skeptican jer sam vidio kako Wildfire koji ima cak i visi cijenovni rang šteka. Kad sam ga primo u ruke i malo se s njim poigrao zakljucio sam da ta stvar leti. Probao sam skinuti Angy Birds (BESPLATNO!!!!) i radi fantasticno. Svaka čast googleu, stvarno su napravili vraški dobar posao. Jedine zamjerke su mi neorganiziranost opcija (užasno se treško snaći intuicijom) i rascjepkanost app marketa i manjak kvalitetnih aplikacija...

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Po meni je potpuno bezpotrebno radit bilo kakav app store za osobna racunala,ono kaj mi je potrebno nadjem na webu bez problema.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • App store je dobar radi manjih deelopera! Adobe, apple, MS i ostali lako dodju do potrosaca! Bez app stora, stari poput tiny wingsa, doodle jumpa i sl, tesko nalaze put do vece publike! Mislim da su ti "ducani" za OS X i winse pozitivna stvar bas radi olaksanog pristupa velikom trzistu malim developerima! Jos ako se aplikacije koje se puste unutra dobro profiltriraju, svi su na dobiti!

• Edge said: Po meni je potpuno bezpotrebno radit bilo kakav app store za osobna racunala,ono kaj mi je potrebno nadjem na webu bez problema.

Ali ovako je sve na jednom mjestu! Imaš slike same app, opis app i ono što je najbitnije review korisnika koji su kupili aplikaciju. Tako da je po meni App store super stvar..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black