Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• SuperUnknown
  • MadMax
  • tonci
  • TomoV
  • Mico
  • loud_sight
  • ilovric
  • emanuel
  • deYo
  • MacStarter
  • fulek
  • majstor79
  • mack666
  • kiFla
  • Ivan
  • macaksb
  • independent
  • omakad
  • Dodo
  • blue_devil

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
update sa pantera na tigera
  • pozdrav raja,ja sam novi zovem se Alija iz Bosne sam,kao sto vidite u naslovu treba mi da updejtujem svoj softver na macu sa pantera na tigra jer nemogu nista da instaliram sve sto sam pokusao da instaliram nije mi nista uspjelo osim msn-a i firefox-a,skino sam sa torenta tiger instalaciju,kad je otvorim dode da pritisnem restart dugme za pocetak i to uradim posle kad mi se pali mac pojavi se nekakva zemlja posle odredenog vremen folder sa znakom maca,al nebude nist ne updejtuje mi softver. A sad imam problem s tim jer kad god palim mac pojavljuje mi se te dvije slicice i nemogu da ih uklonim pa ako neko zna sta treba radit nek pomogne. Imace mi je Mac OS X panter 10.3.9 softver,1GHz PowerPC je procesor,256 MB DDR SDRAM, AGP graficka 32mb