Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6819)

• MoschuS
  • Ilko21
  • thefunkmaster
  • zeljkofilipin
  • Dom031
  • bope
  • 000000000
  • junior
  • gadafi
  • iron
  • pecallo
  • applemanija
  • DCH
  • dnbstudio
  • papittovenga
  • matobj

Tko je online (1)

kad dolazi ipad 2
  • danas bio u tcoma i rekli su mi u da bi mogao doci za mjesec dana i to da ce ga i oni prodavat znali neko sta vise i tome

Post edited by Dottore at 2011-04-15 12:26:38
  • 119 Komentara sorted by
  • šteta kaj su sad ove carinike uhitili, mogli smo s njima neki deal sklopit da nam apple proizvode prevezu XD XD XD

• ja sam kupio preko njuškala ipad 2 za 4000. ipad je iz USA ,hermetički zatvoren ko iz dučana. došao mi dečko doma ,otvorili da probam,spojio se na net i nema više puno priče. imao je 2 kom i vidim da je još par puta dao oglas. kad sam ga nazvao prvi put oglas je bio start 3 dana,bio sam uvjeren da je prodao jer su drugi ipad 2 po oglasnicima bili od 5500 do 7000 ali imao sam sreće. makar sam skužio u razgovoru sa dečkom da nemaju ljudi sam tako u današnje vrijeme za iskeširat 4000 k i više, ni meni nije bilo svejedno. a i za 4000 soma dobiš izvrstan laptop ili komp. ako hočeš mogu ti poslati boj mob da pitaš,makar sad je već prošlo 3-4 tjedna i sumnjam da ga nije prodao.

ja sad muku mučim sa dodacima za njega,ničeg nema kod nas,pa kupujem preko ebaya, sve sam naručio osim smart cover,njega nemogu nači povoljnog em ih je vrlo malo. gledam da mi ga pošalje frend iz USA što je mjesec dana čekanja ali je i jeftin,39 dolara, i možda prođem bez carine.

• ficho said: Dolazi definitivno u petak, potvrdeno direkt iz Applea.

http://twitpic.com/4t7vll

Zasto si uopce provjerava, sta je bilo sumnjivo?

13" MacBook Pro with Retina iPhone 4s iPad 2
  • Ti si mudro odradio likvidaciju jedinice :-)

• Đabe da dođe kod nas kad je skuplji nego u EU a da ne govorim o US! Sramota. :(

 iPhone 4  iPhone 4S  iPhone 5  iPad 2  MacBook Pro with Retina display OSX
    (4) PC Windows 7, (1) virtual Windows XP
  • i ja se pitam :D kad su objavili u istylu znaci da dolazi. nje to Store pa da Mac Pro bude 8kkn :D

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • Ja sam svoj naručio preko ujca u Americi tako da mi stiže uskoro. :)

Post edited by Josip R. at 2011-05-04 18:31:48
     iPhone 4  iPhone 4S  iPhone 5  iPad 2  MacBook Pro with Retina display OSX
  • Eto moram priznat da sam ugodno iznenaden. Puno vise iPada i puno manja guzva nego sto sam ocekivao. Cak su i bili relativno dobro organizirani iStyleovci za promjenu :)

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Vidis meni je smart cover fantastican ali u "americkoj" valuti.

• Meni bas fali smart cover jer sam trenutno bez Maca pa nonstop nesto tipkam na iPadu, a bilo bi puno ugodnije da je nagnut + radije bi mu pokrio ekran dok ga nosim u torbi, a ne da mi ga se cijelog oblacit. Smart cover lako skinem i ostavim u torbi. samo ne dam ovima 356 kn, radije cu se strpit do slijedeceg putovanja u eu.

• Ja sam u petak u 6 ipo došo u Konikom, igrao se pola sata s ipadom, malo iza 7 kupio... stvarno su super. HG Spot sam odmah otpisao cim su mi poceli spominjat predbiljezbe...

• Mnogi od nas nebi tamo kupili, ali ti sracunaj put negdje vani + cijena ipada - dodje ti isto :)

• @Josip R.: Napisao si već 500 puta i dosadan si više. Ak ti je skupo u EU, nemoj kupit i gotovo. Razlika u cijeni kod nas i Austriji je 300-tinjak kuna.

• ma to su price za malu djecu :D

• znaci cekacemo opet godinu dok dode

• mozda ne godinu. ali ja mislim da za mj dana sigurno nece doci, jer je potraznja svugdje velika. mi smo mala drzava, i uvijek sve zadnje dobijemo...

• sad su javili da ipad 2 dolazi u iducim sedmicama u jos 13 novi drzava u prodaju mozda ce hrvatska bit 13 sretna

• uzeo bi ga ali ja sam u splitu a ovde ga niko ne prodaje a ne bi ga bas placao kod postanske dostave

• Ako imas para za iPad imas para i za 30kn dostave..

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • nije 30 kuna problem nego necu platit 6000 kuna ili vise a neznam sta je u kutiji moze bit i cigla to se vec desavalo

• ...kupiš od @Pejo i znaš da nisi dobio ciglu. A i njegove cijene su među najpovoljnijim u HR.

 iPod Shuffle 2GB
     iPhone 5 16GB
     iPad 2 16GB
  • aj posalji broj

• Ja mislim kupit iPad 2 iz oglasnika, dosadilo mi čekat.

Može li mi netko reć kakva im je garancija. Je li worldwide ili je samo za zemlju u kojoj je kupljen?

• U teoriji je worldwide, u praksi radi samo u državi u kojoj si kupio.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
  • evo dolazi ipad 2 u 13 drzava, od kojih su poznate japan i india. sad ne znam hoce li kod nas... ne vjerujem

• Nece, mi dolazimo na kraju.

I f***in HATE vanilla.
  • MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • Post edited by juka28 at 2011-05-03 18:10:07
    MacBook Air 13"
    iPod shuffle 2GB Blue
    Samsung Galaxy S3 Amber Brown
  • Za sve one koji su sumnjali :P

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Dolazi i u Hr. Ajd' da vidimo i to... :D

• Možda razmislim oko kupnje dvojke umjesto jedinice ako ponude postenu cifru. Ovako, nek se jebu.

I f***in HATE vanilla.
  • Dolazi definitivno u petak, potvrdeno direkt iz Applea.

http://twitpic.com/4t7vll

• posto sam ja otvorio ovu temu i imao pravo sta dobijem za bonus puno pozdravaiz Splita

• ficho said: Dolazi definitivno u petak, potvrdeno direkt iz Applea.

''False iPad release?'' - već si im mislia j***t sve po spisku :D

• Zašto se konkretne cijene drže u tajnosti? ebem ti državu rvacku

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Pa da nas šokiraju

• Ponasaju se ko da hrvati zive za ipad,ionak ce ga rijetko tko imat.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Volio bih vidjeti jednog dana kako apple uzima licencu apcomu :)

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Zasto sam sumnjao? Zato sto se nebrojeno puta dogodilo da iStyle laze ljudima u oci, a kamoli preko neta.

Sve me strah na sta ce to u petak licit i koliko ce ih uopce bit. Dam se kladit da ce bit na shemu kao kod onog njihovog sajma. Kad drugi kupac dode na red, nece ih vise bit, a prvi nije uzeo ni jednog (ne bas doslovno, al otprilike tako).

• Pa nije samo iStyle u pitanju, ista je prica ko i za jedinicu, ima ih i Technomax i HG Spot.

• Preporučene cijene su: 3.845 kn za 16GB WiFi 4.745 kn za 16GB WiFi+3G 4.645 kn za 32GB WiFi 5.545 kn za 32GB WiFi+3G 5.445 kn za 64GB WiFi 6.345 kn za 64GB WiFi+3G

• Ficho za takve sumnje je ipak pouzdaniji jedan drugi izvor...

Ja sam mislio da se ovdje vec zna da ipad 2 dolazi pa nisam niti pisao, naime to se lako provjeri na stranici od HAKOM-a pod bazom odobrene RITT opreme.

Dakle pogledajte datum kad je uvoz rijesen, bilo je pitanje dana, a dosta ekipe ovdje (navodno upucene) je negiralo dolazak i uvjeravalo ostale da nema sanse da dode tako brzo...

Proizvođač: Apple Inc.

Opis proizvoda: Prijenosno (Tablet) računalo sa WLAN-om i Bluetooth-om

Marketinško ime: iPad

Tipska oznaka: A1395

Nositelj odobrenja: POWERCOM SISTEMI d.o.o.

Klasa: UP/I-344-04/11-06/733

Urbroj: 376-14/KĆ-11-5 (IS)

Datum izdavanja: 15.4.2011

Post edited by Tommee at 2011-05-05 08:19:14
  • Pa nije uopce problem dobit odobrenje od hakoma, problem je dobit dovoljnu kolicinu iPada 2 od Applea. I cudno je sto kao krece prodaja, a Apple nas nije spomenuo u press releaseu za ovu turu :) Kao sto rekoh, vidjet cemo u petak na sta ce to licit.

• Možda su samo nabavili svaki dučan po desetak komada pa će se to sve rasprodat a stvarna prodaja onda kreće tamo negdje na ljeto, kao šta je bio slučaj sa iPhone došla mala pošiljka u 9-10 mj. kad već i sve se rasprodalo. Nakon toga prava prodaja je krenula sa idučom velikom pošiljkom za blagdane.

Ja sam svoj naručio iz US preko ujca, odnosno on ga je naručio. Obišao je Apple Store u Klivlandu i rekao mi je da nema uopće više modela sa samo WiFi, ostalo je nešto 3G modela koji idu obavezno na ugovor (AT&T i Verizon). Sad skoro sva prodaja ide preko narudžbi preko Interneta. Ali još uvjek ima ekipe koja čeka ispred dučana za slučaj da dođe manja pošiljka.

• dode vise komada i svi ce dobit. netreba se guzvat i cekat red

• u ponoc ce istyle objavit pojedinosti o ipad 2

• Eto cijene se znaju, sad tko zeli krece u shopping.

• Još samo da mi je znat hoće li ih bit u Splitu večeras

• Još ste tu? Zar niste u Arena Centru u iStyle po svoj iPad? :D