Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• AlkyKronick
  • PeroZ
  • Montana
  • martinaborosic
  • smugl3r
  • iDanijel
  • bionda
  • bojan.c
  • Razor
  • brunno.classe
  • antevekic
  • Ivy
  • Salko
  • glazZ
  • judgedredd
  • Ilko21
  • Jaksa
  • Ivan
  • Life_10
  • rise

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPad 2 Car Holder ?
  • Evo ovako odlucio sam da cu umjesto multimedijalnog uređaja za auto uzeti iPad 2. pa me zanima da li znate gdje se moze uzeti kakav car holder ili mount ?

Post edited by Dottore at 2011-04-15 12:27:43
  • 5 Komentara sorted by
  • mislim da tako nešto kod nas nećeš naći,nema na njuškalu a pogotovo po dučanima,jedina šansa ebay,tamo ima jer sam gledao. ako uzmeš trebao bi proći bez carine,nisu skupi al nesječam se točno više koliko.

• možda je ovo zgodno

• preglupo

• meni se sviđa, naravno da u reklami postavljau na mjesta gdje inače nikada nebi ali ako dobro drži zašto ne,meni je ova vrpca dala ideje za druge stvari,kolko puta bi mi tako nešto dobro došlo al napominjem samo ako je zbilja stabilno i čvrsto.

probaću da kupim tu traku al gledam malo u Zagrebu je nevidim po netu, pogledaću malo po centrima ili ako netko zna gdje ima za kupiti,nemora identična firma i da nemoram uzeti 100 metara trake?

pozz

• U Bagatovim trgovinama, kod krojača..