upravo instalira win 7 64 bit ultimate i ne radi mi wi fi. ka da kompjuter nema ugradjen wi fi adapter. gleda malo po hardware postavkama i za wifi adapter pise da nema instalirane drivere, kad uprem da ih sma nadje online nista ne nadje
Pa na Dvd-u od OSX-a
ne razumin. ako su na dvd-u nisu li onda tribali bit i na kompu kad je instaliran boot camp nimalo se nekuzim u ovo pa bi molio step by step boot camp je verzija 3.0. kad iden na software update ne pokaze da postoji update za boot camp
ili ovdje: http://www.apple.com/support/bootcamp/
iphone1234 said: nimalo se nekuzim u ovo pa bi molio step by step
Step 4: Install the Boot Camp Drivers for Windows
After installing Windows, install Mac-specific drivers and other software for Windows using your Mac OS X installation disc.
The Mac OS X disc installs drivers to support Mac components, including AirPort, built-in iSight camera, the Apple Remote, the trackpad on a portable Mac, and the function keys on an Apple keyboard.
The Mac OS X disc also installs the Boot Camp control panel for Windows and the Apple Boot Camp system tray item.
To install the Boot Camp drivers:
Eject the Windows installation disc.
Insert the Mac OS X disc. If the installer doesn’t start automatically, browse the disc using Windows Explorer and double-click the setup.exe file in the Boot Camp directory.
Follow the onscreen instructions.
sve mi instaliralo i i dalje ne radi wi fi. priva skinit s gornjeg linka 3.1 update i kad ga pokrenem u win pise da triba bit instaliran boot camp 3.0 a ja u mac-u iman 3.0 vise nista ne razumin. ako ko zna nek mi rece sta tocno da skinem
rijesia. nasa da windows ima veliku kolekciju drivera u jednom folderu. nasa na int koju marku i model wifia iman u laptopu i taj driver instalira, hvala svima na pomoci