Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• Anita Pero
  • gogsy7
  • rubalba
  • jzelez
  • SkiSan
  • Cvetna
  • texas
  • zhirafica
  • fishbone_hr
  • pero
  • rajko
  • matobj
  • 000000000
  • Antonio
  • MBSxDesign
  • ellaa
  • Dottore
  • demonic
  • gf38
  • snekhr

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Brisanje postova??
  • Molio bih da se javi osoba koja brise moje postove i neka obrazlozi zbog cega to radi..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • 18 Komentara sorted by
  • ovo je sramotno!!! ovaj forum sluzi razmjeni iskustva apple korisnika... kako pozitivnih, tako i negativnih! ako zelite biti koherentni onda mozete i pobrisati pohvale upucene serviserima! kako to da se pohvala tolerira, a problem ne tolerira?

fakat sramotan potez, kojeg nisam ocekivao!!!

*da ne spominjem kako su moderatori preskakali postove o krekanim aplikacijama, jer eto nisu stigli, a tu se izreagiralo u roku 10 minuta... stvarno cudno!

Post edited by kinsif at 2011-04-20 08:53:22
  • Luka, ovakvo ponasanje na Mackorisnik forumu, ciji sam aktivni clan, usitinu nisam ocekivao. Cool mi je lijpo objasnio zasto brise moje postove i sugerirao mi je da kazem sta imam a kad to napravim - DELETE!

Potrebe za moderiranjem moga teksta nije bilo jer je isti napisan bez vrijedanja i potrebe za uredivanjem s vase strane. Ako ste dozvolili reklamiranje, pohvale i ode Tommu na svojim stranicama, trebali ste pustiti da i oni koji nemaju isto misljenje objave svoja iskustva. Upravo na ovom forumu sam dosao do informacijama o Tommu pa ga u neku ruku smatram i "odgovornim", najmanje sto ste mogli i trebali uciniti je pustiti da se prica isprica do kraja.

Zakljucak svega je da vas par forum dozivljavate kao privatnu svojinu, medusobno se ljubeci i reklamirajuci a pojavu bilo kakog oblika konkurencije ili razlicitog misljenja promtno satirete u startu. \ Vrlo lijepo!!

Bas me zanima sto tmilovan ima za reci na ovakvo ponasanje.

Post edited by rak21 at 2011-04-20 08:56:16
  • Luka said: ako smatraš da bi nešto trebalo biti uklonjeno postoji opcija "Prijavi" koja dolazi svim Moderatorima.

ne smatram da bi trebalo biti uklonjeno jer kao sto rekoh, forum je tu da razmijenimo iskustva, kako pozitivna tako i negativna! ako je nesto negativno i stvara ti probleme u moderiranju foruma to treba brisati?!?! pravit cemo se da ta iskustva ne postoje?!?! pa volio bi da mi tako netko i zivot moderira!

ako netko klikne prijavi, automatski brises? nije bitna neka politika foruma? jednostavno ne vjerujem da se ovo desilo! pa sto niste brisali onda postove kad su onog pongru, ili kako se vec zove, napadali?

nemam osobnih iskustva sa ni jednim serviserom na forumu, i ne izrazavam ovime nikakav stav prema njima, ali cenzurirati neciju misao a da pri tome ona nije krsila nikakva pravila foruma... to ste napravili na svoju ruku, i sad se nosite sa time! vecina nije vidjela i sve ce se nastaviti po starom, ali sto se mene tice, moderatori su me maksimalno razocarali i srozali ugled kojeg su imali u mojim ocima! ni to vecini nece znaciti nista, ali zelim to napisati!

steta!

Post edited by kinsif at 2011-04-20 09:12:56
  • Ovo nije bilo u redu.

Ne znam što je istina u svemu ovome, ali ja kao potencijalni korisnik usluga navedenih servisera želim imat informaciju prije odluke.

Dosad sam mislio da ću ovdje dobit tu informaciju. Očito ne.

• slazem upravo temu ali glupa vanilla mi kaze da je post predugacak za 3500 slova..

EDIT: upravo slozeno, u 2 posta jer nije stalo drugacije.. I zapitaj se koliko sam ja morao biti iziritiran njegovom komunikacijom i postupcima te razocaran uslugom da mi se dalo pisati toliko teksta..

EDIT2: hvala ti sto si me "natjerao" da konacno objavim o kakvom se "serviseru" radi..

Post edited by rak21 at 2011-04-20 07:57:31
  • Sve bolje do boljeg, prijavi sta?!?! Da prijavim nepostojeci post?? Sve ste obrisali!!!

Sto ti nisi prijavio moj post tj. temu pa cekao odgovor od tonija kad si vec takav legalist?? Zakljucavanje moje teme nakon nekoliko postova bih jos i razumio ali brisanje cijele teme u roku nekoliko minuta nikako ne mogu probaviti. Time ste uskratili svoje korisnike za korisne informacije dok one suprotna predznaka ostaju postojati i dalje. Kao sto kinsif kaze, ajde sada pobrisi sve teme u kojima se spominje tomm i isti hvali..

Moja tema nije sadrzavala apsolutno nista sto bi se kosilo s pravilima foruma i pristojnog ponasanja opcenito.

Ako na ovome ostane, mislim da ce se rasipanje mackorisnik clanova nastaviti pojacanim tempom (jednog gube sigurno..)

P.S. Ja sav tekst imam snimljen, sad ide na forume koji ne uklanjaju opravdane rasprave svojih clanova, kao i na news grupe koje imaju veze s Apple.om.

Post edited by rak21 at 2011-04-20 09:17:14
  • Blatila je tommova ekipa bez obrazlozenja servisere koji su se javljali na ovom forumu pa nikome nista tako da mi nemas sta prijetiti. Sta je tomm sveta krava da se njega ne smije spominjati u negativnom kontekstu??

Moja situacija je vec napisana samo nisam imao vremena urediti to i objaviti. Probat cu to cim prije uraditi a ti tad imaj strpljenja procitati to do kraja..

• Pa, slazem se da nije. No isto tako treba uzeti u obzir, da ako se istoga vrlo cesto preporuca, da treba uzeti u obzir i nezadovoljstvo nekih korisnika uslugom.Jasno mi je da ovo nije tomm ili tomm support forum, no onda neka se stavi dio gdje bi se razni "serviseri" mogli oglasiti, pa neka ljudi sami izaberu koga zele, i s njima takve stvare direktno rijese. Jer je ocigledno rak21 se obratio tommu na preporuku i to upravo na ovom forumu. Dakle shodno tome ovdje izrazava i nezadovoljstvo.Ovo je samo moje misljenje.

Post edited by micho at 2011-04-20 08:37:34
  • Ja ne ulazim u diskusiju, makar sam je uspio procitati.

Zato kazem, neka se stavi sticky za servisere, pa neka se tamo oglase.Nebi im to trebao biti problem.Ljudi ce shodno tome sami izabrati.Samim tim za sva pitanja/probleme rijesavaju direktno s njima.

Jer malo je nezgodno nekoga stalno preporucati, a ocigledno da ima i nekih koji nisu zadovoljni uslugom.Ja tu ne ulazim u njegovu strucnost, vec samo objektivno.Tko je dosad bio zadovoljan, opet ce ici njemu.

Razumijem modove da je takve teme nezgodno moderirati, no upravo zato bas, nema pohvale, nema kritike.Neutralnost foruma ostaje. Svako malo netko pita za servis.Eto na ovaj nacin imat ce dirket info, nece biti potrebe da otvara teme i ceka odgovore, i xy preporuka kome ici.A forum nece imati "problem" da je nekoga preporucio, a ispalo je negativno iskustvo.

EDIT: Evo sad vidim odluku Luke da nece biti oglasavanja servisa, i ok.I to je pravo nadleznih na forumu.U diskusije toga ne ulazim.

Post edited by micho at 2011-04-20 09:06:12
  • ja nisam tebi prijetio samo sam napisao sankcije, a nisam ni ja jedini moderator ovdje tako da ....

Objavi šta imaš pa da svi znamo!

• hvala na objašnjenju evo i sad se sve zna i možemo čekati njegovu stranu priče!

• iAnte said: Dosad sam mislio da ću ovdje dobit tu informaciju. Očito ne.

Ocigledno je tako... Nazalost...

Clan sam velikog broja HR foruma a i izvan granica ali ovakvo sto nisam dozivio nigdje i nikad, ne samo dozivio vec ni susreo se s tim..

Post edited by rak21 at 2011-04-20 09:22:47
  • Do sada smo bili poprilično liberalni po pitanju oglasa ako imaju veze sa Appleom nema frke. Svatko ima pravo ponuditi uslugu /proizvod u oglasniku ali za moderiranje ovakvih diskusija nemamo vremena, volje ni živaca.

• rak21 said: Zakljucak svega je da vas par forum dozivljavate kao privatnu svojinu, medusobno se ljubeci i reklamirajuci a pojavu bilo kakog oblika konkurencije ili razlicitog misljenja promtno satirete u startu. \ Vrlo lijepo!!

Moja osobna greška što smo dopustili da MK postane : Support forum za bilo koga, mjesto za razračunavanja nezadovoljnih korisnika , mjesto oglašavanja raznoraznih servisa i sličnih situacija koji za sobom povlače ovakve teme.

Isti je odgovor koji sam dao Kinsifu - Opcija "prijavi" i brišemo ako smatraš da nešto ne bi trebalo biti tu.

Dakle od sada pa nadalje, ako želite servis --> Njuskalo.hr, oglasnik.hr i slično.

Ne želim da se ovakve rasprave povlače i prebijaju preko naših leđa, tko voli ili ne voli Tomma, iServis ili kojeg god već servisera, tko koga voli, urote i slične stvari. Imate problem? Društvo za zaštitu potrošača ili sa osobom koja vam je servisirala.

Post edited by Luka at 2011-04-20 09:07:21
  • kinsif said: ako zelite biti koherentni onda mozete i pobrisati pohvale upucene serviserima! kako to da se pohvala tolerira, a problem ne tolerira?

Pohvale sa sobom ne nose podignute tenzije, flejm i sve što to povlači za sobom i ne znače dodatan posao moderatorima. Pravila i dalje vrijede, ako smatraš da bi nešto trebalo biti uklonjeno postoji opcija "Prijavi" koja dolazi svim Moderatorima.

• Ja i sljedeći put kad budeš nekoga blatio bez obrazloženja dobit ćeš hlađenje!

Pričaš več dosta dugo protiv Tomma bez nekog valjanog obrazloženja!

Napiši šta imaš protiv njega ili to riješi s njim na PM!

Ti si 1 od xxx kojima je popravljao nešto i nikad nije bilo pritužbi već samo riječi hvale tako da obrazloži svoje nezadovoljstvo pa se neće brisati postovi!

• kinsif said: ako netko klikne prijavi, automatski brises? nije bitna neka politika foruma? jednostavno ne vjerujem da se ovo desilo! pa sto niste brisali onda postove kad su onog pongru, ili kako se vec zove, napadali?

Očito nisam primjetio, da je netko prijavio i to bi bilo pobrisano.U tome je i dio problema. Sorry društvo vremena i prepucavanja, stajanja na nečiju stranu - nemam vremena za to.

iAnte said: Ovo nije bilo u redu.

Ne znam što je istina u svemu ovome, ali ja kao potencijalni korisnik usluga navedenih servisera želim imat informaciju prije odluke.

Dosad sam mislio da ću ovdje dobit tu informaciju. Očito ne.

Nažalost ne. Upravo da bi izbjegli ovakve situacije koje su se upravo dogodile. Zabranili smo na forumu prodaju svega što nema veze sa Appleom zbog slične situacije prije cca godinu dana. A čini se da ćemo ponovo morati mjenjati pravila.

rak21 said

P.S. Ja sav tekst imam snimljen, sad ide na forume koji ne uklanjaju opravdane rasprave svojih clanova, kao i na news grupe koje imaju veze s Apple.om.

To mi je i bila namjera. Ti si dugogodišnji član ovog foruma isto kao i Tomm i ova situacija od nas traži zauzimanje strana, tvoju ili njegovu, prepucavanje, uključivanje ostalih zadovoljnih/nezadovljnih, drugih servisera i njiohovih zadovoljnih/nezadovoljnij. Svaka priča ima dvije strane a osobno zaista nemam namjeru potrošiti po 50 x nekoliko sati svog života za medijaciju. Sorry ali lockam topic

• Stvar je vrlo jednostavna, Mackorisnik nije forum za osobno razračunavanje i customer suport, pogotovo ne na ovaj način. Sve diskusije su uklonjene i svaka daljnja ne samo na temu MacTomma nego bilo kakve takvog tipa će biti uklonjene. Sve što imate riješiti riješite osobno.

Post edited by Luka at 2011-04-20 08:30:00
This discussion has been closed.
← All Discussions