ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Kao prvo pozdrav svima. Novi sam ovdje i totalno tele u pogledu ovi BB-ova, firmware-a ... Pretpostavljam da je bilo već ali nikako naći razumljiv odgovor. Sorry. Pitanje... Posjedujem 3gs već skoro dvije godine i nemam namjeru mijenjati ga. Kupljen i zaključan na t-mobile. Nedavno sam iskoristio fine pogodnosti u VIP-u i uzeo pretplatu. iP je bilo "nemoguće" dobiti. Rekoh nema veze sredit ću ga. Pretplata mi ide...neiskorištena, dok i dalje koristim t-mobile. 3gs je na 4.2.1 i bb 05.15.04 nikad JB... Unlock needed... Što da radim?? Hvala svima na odgovoru. Pozz iz Splita.
Hvala na brzom odgovoru. Nije bas da koristim Gps tako da ga mogu preboljeti. Ima li jos kakvih nuspojava? Uzeo sam zeni 3gs 8gb. Navukla se ka junkie. :) Btw, poslao sam upit u T-mobile. Kazu jedino ako je kupljen po punoj cijeni...znaci nista. :(
cosmic said: Kazu jedino ako je kupljen po punoj cijeni...znaci nista. :(
Ma seru,ak si ti sve otplatio i nisi vise pod njihovim ugovorom,mob je slobodan,al kod nas to teze ide i moras im zaprijetiti tuzbom/zalbom da ga otkljucaju. Ako ti se neda s njima zajebavat i nemas drugog izbora,instaliraj si 6.15.00 BB,kolko ja znam posljedice su samo GPS.
Lazu, ima na njemackoj strani od t-mobilea gdje kad ukucas sn ti izbaci od kojeg dana mozes unlockati.Tocno nakon 2 god od kupnje mi se pokazalo. Dakle slobodno se pozoves na to.Nazalost jedino link vise nemrem naci.
zašto bi se mogao pozvati na nešto što je moguće u njemačkoj? mislim, nije da bih se bunila da je takvo što i kod nas moguće, ali njemački zakoni nisu isto što i zakoni u lijepoj našoj, a operateri posluju sukladno sa zakonom države u kojoj se nalaze.
dubazg said: zašto bi se mogao pozvati na nešto što je moguće u njemačkoj?
Zato sta je moguce i kod nas.
@edge to nije odgovor na moje pitanje. jer ako je moguće kod nas, a operater radi probleme, treba se pozvati na neku odluku našeg operatera/stavku zakona/votever, a ne na "ali to se može u njemačkoj".
Evo ja to riješio tako što sam prodao 3gs i ovde na forumu skopio deal za iP4 sa vip-ove mreže. Tnx svima na odgovorima!
BB 5.14.04 se ne moze otkljucati,jedino mozes dignut baseband na 6.15.00,ali s tim basebandom ti je 98% da ce ti krepat GPS,tak da nije preporucljiv,nakon 2 god sto ti istekne ugovor u tmobile-u,od njih mozes zatrazit da ga otkljucaju na sve mreze. Sta nisi dobio neki mobitel kad si uzo pretplatu :D