Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• deimos
  • juka28
  • ssapa
  • kakarinac
  • mican
  • MarkoAF
  • mmike
  • this charming man
  • AndyBoy
  • ivan_cis
  • Monk3
  • Andy_Boy
  • nikolajagic
  • C R O W
  • matijavz
  • SkiSan

Tko je online (0)

Pomoć dobri ljudi...
  • Kao prvo pozdrav svima. Novi sam ovdje i totalno tele u pogledu ovi BB-ova, firmware-a ... Pretpostavljam da je bilo već ali nikako naći razumljiv odgovor. Sorry. Pitanje... Posjedujem 3gs već skoro dvije godine i nemam namjeru mijenjati ga. Kupljen i zaključan na t-mobile. Nedavno sam iskoristio fine pogodnosti u VIP-u i uzeo pretplatu. iP je bilo "nemoguće" dobiti. Rekoh nema veze sredit ću ga. Pretplata mi ide...neiskorištena, dok i dalje koristim t-mobile. 3gs je na 4.2.1 i bb 05.15.04 nikad JB... Unlock needed... Što da radim?? Hvala svima na odgovoru. Pozz iz Splita.

• 9 Komentara sorted by
  • Hvala na brzom odgovoru. Nije bas da koristim Gps tako da ga mogu preboljeti. Ima li jos kakvih nuspojava? Uzeo sam zeni 3gs 8gb. Navukla se ka junkie. :) Btw, poslao sam upit u T-mobile. Kazu jedino ako je kupljen po punoj cijeni...znaci nista. :(

• cosmic said: Kazu jedino ako je kupljen po punoj cijeni...znaci nista. :(

Ma seru,ak si ti sve otplatio i nisi vise pod njihovim ugovorom,mob je slobodan,al kod nas to teze ide i moras im zaprijetiti tuzbom/zalbom da ga otkljucaju. Ako ti se neda s njima zajebavat i nemas drugog izbora,instaliraj si 6.15.00 BB,kolko ja znam posljedice su samo GPS.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Lazu, ima na njemackoj strani od t-mobilea gdje kad ukucas sn ti izbaci od kojeg dana mozes unlockati.Tocno nakon 2 god od kupnje mi se pokazalo. Dakle slobodno se pozoves na to.Nazalost jedino link vise nemrem naci.

• zašto bi se mogao pozvati na nešto što je moguće u njemačkoj? mislim, nije da bih se bunila da je takvo što i kod nas moguće, ali njemački zakoni nisu isto što i zakoni u lijepoj našoj, a operateri posluju sukladno sa zakonom države u kojoj se nalaze.

Post edited by dubazg at 2011-04-26 06:28:57
  • dubazg said: zašto bi se mogao pozvati na nešto što je moguće u njemačkoj?

Zato sta je moguce i kod nas.

• @edge to nije odgovor na moje pitanje. jer ako je moguće kod nas, a operater radi probleme, treba se pozvati na neku odluku našeg operatera/stavku zakona/votever, a ne na "ali to se može u njemačkoj".

Post edited by dubazg at 2011-04-26 12:33:39
  • Evo ja to riješio tako što sam prodao 3gs i ovde na forumu skopio deal za iP4 sa vip-ove mreže. Tnx svima na odgovorima!

• BB 5.14.04 se ne moze otkljucati,jedino mozes dignut baseband na 6.15.00,ali s tim basebandom ti je 98% da ce ti krepat GPS,tak da nije preporucljiv,nakon 2 god sto ti istekne ugovor u tmobile-u,od njih mozes zatrazit da ga otkljucaju na sve mreze. Sta nisi dobio neki mobitel kad si uzo pretplatu :D