Nova igra na AppStoreu, Paper Streetball.

Mislim da video govori dovoljno:
Ocekujte ubrzo jos igara i aplikacija, pratite nas (VAVA interactive) na kanalima:
Grafika je vrlo simpaticna, zvukovi su odlicni, ali... :)
Jako me bode u oci ovo Paper...etball na homescreenu. To ste trebali jednostavno staviti da pise streetball pa da stane cijela rijec :) I imate jedan mali bug: kad lopta prode kroz kos od dole, to takoder daje bodove, tako da ako ju bacis jako visoko u zrak mozes dobit duple ili troduple bodove. Znaci treba stavit da za svako bacanje zbraja +1. I da, kod trica bi stavio +3 ili makar +2 jer je ipak teze :)
U svakom slucaju preporuka za ubit malo vremena.
Edit: e da, i ova fora da tapnes bilo gdje na ekranu pa ti dode lopta je odlicna, bilo bi uzasno frustrirajuce da ju moras lovit po ekranu :D
Edit2: zaboravio si link na AppStore stavit.
Hvala ficho, vidim da si vrlo dobro analizirao igru vec :) Da, imamo vec razloga za neki update kako bi ispravili te sitnice. Sto se tice bodovanja trica, u streetballu trica vrijedi +2 :) ali rijesili smo bodovanje trica tako, da se za svaki postignuti kos s trice vrijeme produzi duplo vise nego za slobodnjake, pa se u konacnici svodi na slicno.
poka said: ali rijesili smo bodovanje trica tako, da se za svaki postignuti kos s trice vrijeme produzi duplo vise nego za slobodnjake, pa se u konacnici svodi na slicno
E vidis, nije ni to lose, samo nisam skuzio taj 1 put sto sam odigrao trice :)
sve u svemu ok igrica nije losa, iako moze i bolje. ali eto za malo ubiti vrijeme dobra.
Igra vam ljepo izgleda, može promo ?
Pozdrav
Hvala za promo , a sada recenzija : ocjene od 1-5 -grafika : 4 -zvuk : 4 -igrivost : 2 -ideja : 3
Konačna ocjena - dobar.
Napomena : igra ima potencijala , za update ispravite igrivost, naime upravljivost lopte je loša, pogotovo u Free Throws i Three Pointers modu, navigacija menijima je loša te to isto ispravite naime prilikom pritiska na pauzu stavite mogućnost povrtaka na glavni meni ,odaziv buttona ponekad zna "štekat".
Pošto vidim da ste investirali u Unity Pro licencu uvjeren sam da ćemo s vaše strane vidjet još kvalitetnih naslova, pohvale za trud te sretno na store-u :)
Pozdrav
PS. Napisao bih Vam review , ali mi javlja grešku da prije nego objavim review, aplikaciju moram imat instaliranu na uređaju !!?? Ne kužim pošto sam igru sasvim normalno skinuo preko promo koda.
Nema vise recenziranja appova skinutih promo kodovima. Na zalost neki developeri su to zloupotrebljavali da si nakupe dobre ratinge pa je ukinuto :(
Super zbog par seljačina svi moramo ispaštat !
Hvala na reviewu i zeljama! Update ce biti kada se uhvati malo vremena, vec su drugi prioritetniji naslovi u razvoju... inace, pause button kad ga stisnes postane menu button, al se jedva primjeti...
Inace, novi update je tu vec neko vrijeme, al ne pisem zato. Htio bi upozoriti na blog koji pisemo na nasem websiteu. U blogu se radi o fizici u igrama, na primjeru Paper Streetballa. Nastojat cemo za sve igre pisati blogove o razvoji, ali na high level razini, tako da i ne developerima bude jasno, pa koga zanima neka prati.