Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• LordShigi
  • TonySoprano
  • metalni
  • tome0330
  • ivaninho
  • JagicNikola
  • matijavz
  • tomislavc
  • mmike
  • cdnm
  • dtopal13
  • vanjichh
  • tonci
  • markoni
  • fulek
  • TataSinke
  • iBoki
  • krkljan
  • Mafija
  • A7ibaba

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
UPDATE: Izašao novi iMac
  • www.apple.com

Nadam se da su riješili problem fleka na ekranu s novim modelom.

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • 19 Komentara sorted by
  • Ne svaćan šta nevalja sa updateom? Šta nema stražnju kameru? i touchscreen? Pa ovo je strašan stroj, prva testiranja su pokazala značajan napredak...

Da ne govorimo o mogućnosti da se iMac koristi kao display za MacBook Pro (preko thunderbolta, zato samo macbook pro), ali mislim da je pitanje dana kad će izać adapter za Mini DisplayPort... Po meni značajan napredak za vlasnike macbookova.

Sve u svemu, veliki korak naprid u performansama, još da Lion bude kakav triba bit i smatrat ću da je Apple (ponovno) opravda reputaciju...

• e da i još jedno pitanje, ne kužim se baš u "jačine/brzine", ali zašto su ovi novi u odnosu na starije u procesorima "slabiji" kad govorimo o GHz

Stari 27-inch: 3.2GHz Intel Core i3

Novi 27-inch: 2.7GHz Quad-Core Intel Core i5

ok ovi imaju 4 jezgre ali ne dvije, al kako i zašto to onda stave na niži GHz?

• Sam si sebi odgovorija. Zato jer su 4 jezgre, TDP bi vjeroatno bio prevelik.

• Pa nije sve samo u sto jacim brzinama GHz-a.To je i drugacija arhitektura, vise jezgri itd itd.Sto se proca tice, ovo je vrlo dobar boost.

Mada, pravi skok imaju i7 procesori, koji su kao BTO opcija.Malo razocavarajuce IMHO za nase uvijete.Em idu na skuplja racunala, jos dodatni trosak, cekanje na bto konfiguraciju.Koliko sam nabrzinu vidio, novi mbp su jaci po testovima cto iMac-a. No sve u svemu, jedan dobar update.

• Dok dodu novi modeli kod nas valjda ce biti nekih kvalitetnih recenzija pa da vidimo dal se kupuje ili ne

• Ako ekran nema problema najverojatnije će past jedan 27" poslije ljeta :)

Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • meni ce mozda pasti jedan stari imac ako bude na akciji :D

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Makar koliko gledam, M verzije GPUa mi atm nisu privlacne pogotovo kad se misli kojih 2k eura ulupat u stroj koji ce se koristit nekoliko godina. Nego kad ce akcija starih modela kod nas?

• Nista revolucionarno, no jedan vrlo solidan update. Vjerujem da ce i novi iMac modeli poput SB MBP-a imati znacajan bump u odnosu na proslogodisnji model. Sad nam samo ostaje da vidimo i sluzbene testove :)

• navodno su neki i do 3 puta jaci

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Predivan je. Ne treba mi, ali i ja bi jedan. :(

• Zaboravili su na nas koji imamo mac minije. Bio bih zadovoljan i sa i3 ili i5 proc.

MacMini : iPad : iPhone
  • ok je update ... dobar stroj posebno ako placas USA cijene :) ne treba mi novi desktop .. ni ovaj ne iskoristim 2% .. ali lozzim se na 13" MBA totalno .. cekam taj update .. nadam se brzem cpu 4gb i illuminated keyboard .. i moj je !!

iMac 27 i7 - MBA 11 - Canon 5D mk2
  • A sto je s mini-jem, ima li sanse da bude kakvi "silent update" kroz tjedan-dva?

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Prije mjesec i pol - dva sam uzeo "stari" model. Iduce dvije do tri godine ce bit dobar, ovo nije update koji mi bas jaaaako treba :)

Games dont make people violent, lag does.
  • Također, zbog ovog tb još uvijek neću prodavati svoj, ako se ipak odluče za neke druge, po meni pametnije stvari, onda ima svrhe, ali otom potom.

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • songoku said: A sto je s mini-jem, ima li sanse da bude kakvi "silent update" kroz tjedan-dva?

Mini je slijedeci na redu za update, nadam se uskoro :)

A vi sto mislite da je ovo bezvezan update, pogledajte malo benchmarkove po netu ;)

• Ne mislim da je bezvezan, daleko od toga... Samo mi je i ovaj sadašnji iMac opaki boost u performansama i još mi dvije do tri godine stvarno neće trebat bolje... ni ovoga neću iskoristit do kraja :)

Games dont make people violent, lag does.
  • a kad se očekuje izlazak Liona? ja sam mislia da ce izac skupa sa novim iMacovima?