Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• junior
  • Matea
  • ecvis17
  • SasaW
  • maki1
  • nora
  • baka
  • plejka
  • radikaldub
  • Marijo
  • denis_osijek
  • shuffle
  • User
  • flixoni
  • papa_Strumpf
  • eagleone
  • MirsoKa
  • LordShigi
  • rubalba
  • DjBeNI

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Moja Puzzle igra
  • Bok,

Prošli tjedan mi je izašla prva igra u AppStoru. Nagovorio sam par frendova da je kupe pa su rekli da im se sviđa, pa sam vidio da se prodala i vani, Hong Kong, Francuska, Kanada, Amerika, desetak u Hrvatskoj itd. ali ništa specijalno. Kad, većeras se dogodilo nešto i vidim da je prva u New & Noteworthy unutar iPhone Puzzle odjeljka. Tko bi rekao!?!

Uglavnom, igra se zove WiSlide. Možete nešto slikati ili skinuti neku sliku s interneta i zatim to pokušati složiti. Podržane su veličine od 3x3 do 6x6, reagira na akcelerometar, shake mijenja sliku recimo. Može se igrati u mreži, WiFi ili Bluetooth i to tako da se igra jedan protiv drugog ili jedan pomaže drugom, svak na svom uređaju. Ovo je recimo korisno kad dijete slaže sliku a roditelj pomaže ako klinac zapne.

Link: http://itunes.apple.com/us/app/wislide/id433655635?mt=8&ls=1

OK, to bi bilo to. Promo kodovi:

xxxxx xxxxx xxxxx xxxxx xxxxx

EDIT - promo kodovi su potrošeni

Post edited by IgorD at 2011-05-07 20:14:10
  • 8 Komentara sorted by
  • Evo malo se poigro,jako dobar posao,nadam se da ce ti aplikacija napredovati. Iskoristio sam 3. promo.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Hvala, izbrisao sam prva tri koda.

• Hvala za promo, sutra cu je isprobati pa javim dojmove.

Iskoristio sam zadnji kod.

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Svaka čast, dobro izgleda i cijena je poštena. Kupit ću sa storea ovih dana pa nabacin review.

• Htio bi prijavit jedan bug,kad je stavljena neka slika iz mog photo albuma,sve je oke,al kad se izadje iz aplikacije,pa opet udje i nastavim slagat tu sliku,slika je zamucena.

• Ah, jes.

To je sa landscape slikama iz albuma ili kamere greška koju sam otkrio neki dan. Kad počneš slagati sve je ok, ali ako izađeš van i kod ponovnog ulaska se izgubi flag da je bila landscape pa ju prikaže onak ižvakano. Ah. To sam popravio. Svejedno hvala, mislim da će ići update za koji dan. Sređeno je i ono kad stisneš na vrijeme pa se pojavi znak za Pauzu, ali na žalost ne baš centriran u odnosu na sliku. Te dvije stvari sam popravio i sad čekam da netko javi još koji problem pa će biti update.

Post edited by IgorD at 2011-05-08 08:16:54
  • Ne znam jel to tak mora bit,al vrijeme tece dok shake-anjem mijenjam sliku koju cu slagat.

• Nisam o tome baš razmišljao. Možda je ovako bolje, igra te kažnjava ako si previše neodlučan. Nego, jel ti na ovaj način biraš sliku prije nego što počinješ slagati? Ne znam jesi li u prefovima vidio opciju Show settings before game - tu možeš prije svakog kruga birati sam sliku i ostale opcije prije početka. Za one koji ne žele da im program bira random sliku.