Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• jpelko1
  • Mico
  • JustBlaze
  • Virtualni
  • ivanos2
  • siiNke
  • lakick
  • 6ftunder
  • plejka
  • zaki23
  • iVlad
  • werfter
  • vasi
  • Luka
  • Artiss
  • brane
  • texas
  • Dottore
  • Ivan Soad
  • Hrco

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
ipad garancija kupljen u italiji
  • bok ekipa, zanima me jedna stvar,ako mi je kupljen ipad u italiji,racun.itd, gdje sve mogu ostvariit garanciju? imate li kakvih iskustva?

• 10 Komentara sorted by
  • Ja sam iPod touch (s kojim sam imao nekih problema) kupljen u Engleskoj uredno odnio (unutar prve godine garancije, ne znam kako je sa onim dodatnim Apple care garancijama) u Powercom sisteme u Svetu Nedelju (rekli su mi telefonski da baš moram tamo odnijeti ili poslati poštom). Tražili su originalni račun, ispunio sam neki formular i ostavio uređaj te nakon 2 tjedna dobio novi iPod touch. Bili su standardno bahati.

• Svi iPod, iPad i MacBook uredaji imaju worldwide garanciju.

• Ficho,da te pitam Znaci iPad iz uk,sa racunom-vrijedi li garancija tu?znam da u teoriji vrijedi,a u praksi,kako bi to trebalo izgledati? Hvala

• Kod nas ti je pogotovo svejedno jer ne postoji ovlasteni servis pa ga svakako salju van :)

• Tko ti je rekao da moras atopuzov odnijeti u owercom sisteme u Svetu Nedelju, Ficho, gdje je najblize i gdje ga moraju uzeti tu u ZG-u?

• Filex gdje sam bio (pa i iStyle kojeg sam kasnije nazvao)

• @atopuzov - meni je ona teta na šalteru bila nadasve zanimljiva :D a i ljubazna mogu reći, e sad zbog toga jer sm ostavio računalo od 20k kn ili sam joj se svidio looooolllllll :D

Post edited by therrlu at 2011-05-10 06:57:13
    MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • @therrlu nisam ja imao problema sa tetom nego sa likom koji je zadužen za "inozemne" garancije, jer za početak mi nisu ni htjeli pogledat jel problem s iPodom ulazi u garanciju bez predočenja računa (koji u tom trenutku nisam imao nego sam čekao da mi frend forwarda mail jel je kupljen online, a i da on provjeri jel kako može dobiti pisani račun), no nakon 10min razjašnjavanja je uspio shvatit da će ralun dobit na mail i da se meni neda još jednom dolazit u Svetu Nedelju (tj zapravo Strmec) pa ni kad sam im forwardao mail da su se udostojili odgovoriti da im je to ok kao račun (makar sam ih zamolio da to naprave) a nisu baš ni presretni bili kad sam ih zvao provjeriti u kom je statusu garancija.

• Pozdrav, muku mučim sa sličnim problemom,

Iphone 4 kupljen u USA prije 7 mjeseci, pojavile se 2 crte na ekranu ispod stakla (znači ekran nije razbijen i na mobu općenito nema nikakvih vanjskih oštećenja), koje se vide i kad je mobitel ugašen. Ekran ne reagira na dodir. Jeste li imali ikakvih iskustava sa nečim takvim, i kome to poslat na popravak? Danas bio u tcom centru i neće da prime ništa šta nije kupljeno u njih :(

Pokušat ću ujutro stupit u kontakt sa ovim powercomom, znači oni primaju takve uređaje, ima li još tko?

hvala :)

• powercom nema veze s iPhoneom