Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• Munja01
  • mario_kevic
  • Cvetna
  • cule901
  • bionda
  • MadMax
  • darija
  • bubi
  • Ivy
  • wilijam
  • emanuel
  • iVar87
  • nonich
  • jabuka_lover
  • radikaldub
  • lorena
  • pbaburic
  • glatki03
  • bojan.c
  • Wikiboo

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Donald in Magicland
  • Evo da najavim nasu novu igru Donald in Magicland. Igra je U fazi testiranja i peglanja, pa ju mozete ubrzo ocekivati na AppStoreu.

param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bMcVBWKnn30" type="application/x-shockwave-flash" width="600" height="450">

Novosti oko igre, giveaway codova itd. mozete pratiti na kanalima:

facebook

twitter

YouTube

Post edited by poka at 2011-05-08 21:55:50
  • 20 Komentara sorted by
  • Ljepo . Svaka čast ljudi !

Yo ma men , reh- spehk .
  • Igra izlazi 1.6.2011, a dali smo mogucnost siteovim i blogovima ekskluzivno da probaju igru. Evo jedan review sa izine.me sitea.

Post edited by poka at 2011-05-29 14:13:24
  • Kao vec najavljeno, srijeda (1.6) je release igre. Evo sluzbenog AppStore texta i screenshotova:

„Donald in Magicland“ is a classic platform game set in a stunning fantasy enviroment. Attractive graphics, memorable characters and an unforgettable adventure will immerge you into hours of quality gameplay.

The plot revolves around Donald, the little wizard, who sets out to save princess Laura, king Harold's daughter and sole heir. Laura has been kidnapped by the dark wizard Ronald and taken to his castle far away from Harold's kingdom. Now Donald has to cross great distances, discover new lands and battle multitudes of mystical creatures set before him by Ronald, all in an attempt to save Laura and restore peace in his kingdom once again.

Lead Donald on his epic quest to find Laura and travel through 13 beautiful hand-drawn, high-res levels, filled with magic and danger. 15 different kinds of opponents will stand in your path, but be mindful – some of them migh in fact help you on your way. Defeat mighty Ronald in an epic end-game battle and make a name for yourself in the history of Magicland!

Features:

• Retina display support.

• 13 hand-drawn levels.

• 15 different enemy types.

• Epic end-game battle.

• Various in-game features.

Classic action platformers return in style, with „Donald in Magicland“.

image
    image
    image
    image
    image
    Post edited by poka at 2011-05-30 18:19:55
  • nadan se da ima nekakav controller jer mrzin igrat ovakve igre tiltanjem

Izgleda super!

Post edited by Clark Kent at 2011-05-31 11:59:00
  • Igra je izasla na AppStoreu!

Kako do promo codea procitajte na nasem facebook ili twitter kanalu. Kodovi su ograniceni, pozurite...

• Hvala wordpressu :)

@Clark Kent, sad tek vidio post, da, igra se upravljapomocu kontrola, nema tiltanja. Ne volim ni ja accelerometar, bar za ovaj tip igre...

• SuperMariovski :)

• Ovo izgleda stvarno zabavno, al budemo vidjeli kakva ce biti igriviost..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • respect! puno srece na App storeu!!!!

• Bravo!!!

• Svaka čast poka ! Puno sreće na storeu .

Yo ma men , reh- spehk .
  • Evo kupio sam igru, i definitivno vrijedi 0.99$ , nije neki novac ljudi kupujte igra je jako dobra vjerujte mi.

Yo ma men , reh- spehk .
  • Izdali smo jedan puzzle kao promociju za Donald in Magicland, skinite besplatno s storea!

image

Btw, evo jos jedan review za Donalda.

• komentar na komentar tog reviewa? :) i mene bi to izludilo. citiram: It isn't a bad game, but when you lose all your lives, there is no continuing. You must go through all the previos levels again, which does get boring.

• Jaka stvar, meni se igra sviđa, sve ostalo je stvar ukusa.

PS . vidim da je review stavljen woodgamesfx, to mi je nick s BOL-a . Eto ocjena na storeu i ovdje 4/5 , jel uvijek može bolje :)

Post edited by wordpress2011 at 2011-06-03 17:25:19
    Yo ma men , reh- spehk .
  • @dubazg: slazem se da izludi covjeka, al opet, mislim da su iPhone igraci malo razmazeni sto se toga tice. I u super mariu si nakon game overa moro krenut iz prvog levela opet. Al eto, posto nisi prvi koji to kaze se vec radi na updateu: - uvodi se cheat u prvom levelu za otkljucavanje nekoliko iducih. - smanjuje broj tokena za zivot.

@worpress, hvala na reviewu. Slazem se da moze bolje, radi se na tome...

• Napisali smo jos jedan blog o razvoju igara. Ovaj puta se radi o tome na koji nacin smo rijesavali level design za Donalda. Blog je pisan na high levelu, i trebao bi biti razumljiv svakome. Koga zanima malo pozadina razvoja igara, neka poviri.

btw, jucer je izasao update donalda sa nekoliko poboljsanja.

Post edited by poka at 2011-06-15 12:40:40
  • Danas imamo jedan PROMO kod za podijelit za ovu igricu. Dovoljno je da odgovorite na pitanje na www.facebook.com/iZine.me FB strani.

U naredna 2 dana imaćemo još po 2 promo koda

• Izdali smo lite verziju Donalda, isprobajte!

• U kojoj je fazi ova igra, djeovala mi je obečavajuće. Vidim da radite druge naslove ali ova mi je nekak najviše prirasla srcu :)

Yo ma men , reh- spehk .