Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• skorpyon
  • omakad
  • dardam
  • Hrco
  • Ivana555
  • Cozmika
  • Kid-A
  • mkladaric
  • Zuja
  • dule
  • hrca10
  • srtwt
  • rajko
  • giove
  • 031robert
  • ozzbozz
  • kiwwy
  • hrvojeduu
  • angel
  • Nothing

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
moneybookers pitanje
  • Dali ima neko iskustva sa moneybookersom?Trebao bi pomoc oko necega

Post edited by Dottore at 2011-05-12 19:07:07
  • 9 Komentara sorted by
  • ima sam ja nesto sitno, reci sta te zanima?

• Evo osvojio sam lovu na jednoj kladionici i sad bi htio tu lovu isplatit na moneybookers ali pise da nemrem jer nikada nisam uplacivao preko moneybookersa.Jos prije sam napravio account na mb-u i verficirao adresu pa me sad zanima posto nemam kreditnu karticu dali bi mogao uplatiti na taj svoj mb racun nesto love sa karticom od brata?

• pa jeli ti zelis da ti ta lova ostane na moneybookers-u ili je zelis prebacit na karticu? ja sam ima visu electron na moneybookers-u i lova bi mi normalno dosla na karticu, nisam ima nikakvih problema... ne znam kako bi nesto uplaciva sa bratovom karticom kad ti ta kladionica ne moze uplatit, lipo registriraj neku karticu i onda ce ti radit....

• Pretpostavljam da si osvojio lovu na bet-at-home jel? A bet-at-home kladionica ima mogucnost direktne isplate na karticu bez obzira na čije ime glasi ! Samo im prvi puta moraš poslat scan kartice da dokažeš da je tvoja, a u mailu napišeš da kartica glasi na brata jer nemaš svoju i to je to. Tako da ti ni ne treba moneybookers.

Ako si pak osvoji lovu na bwin ili bet365 vjerujem da i oni imaju isto pravilo, samo malo pregledaj po njibovim stranicama..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Ja neman iskustva sa isplatama on line, samo uplatama :-D

• mate said: pa jeli ti zelis da ti ta lova ostane na moneybookers-u ili je zelis prebacit na karticu? ja sam ima visu electron na moneybookers-u i lova bi mi normalno dosla na karticu, nisam ima nikakvih problema... ne znam kako bi nesto uplaciva sa bratovom karticom kad ti ta kladionica ne moze uplatit, lipo registriraj neku karticu i onda ce ti radit....

Znaci ja tu lovu sa bwina zelim prebaciti na MB a ne mogu to ucinit prije nego sto ne izvrsim uplatu sa MB-a na bwin,tek onda ce mi dati da isplatim taj dobitak na MB.Mislio sam si uplatit minimalno 70kn na mb tako da onda tih 70kn mogu uplatit na bwin i onda ce mi dati da onaj dobitak prebacim na MB.

Post edited by big_mac at 2011-05-13 10:25:50
  • Ma da, zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano.

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Moje pitanje je bilo dali mogu na svoj MB-racun prebacit lovu sa karticom koja ne glasi na mene,dali oni to dopustaju? Ako ne onda bi najbolje bilo da brat napravi account na mb-u i uplati si lovu pa da onda meni prebaci sa svog mb- na moj?

• Jel ima neka dobra dusa koja bi mi mogla poslati na MB 70KN? Vracam 100kn