Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• prcela
  • siiNke
  • glatki03
  • Oblique
  • smile
  • GoldenBrown
  • TataSinke
  • Virtualni
  • Shrek
  • Irencica
  • A7ibaba
  • DjBeNI
  • SinkeSS
  • DanijelMpower
  • Vanja VKTR
  • Kiki31

Tko je online (0)

Looney Kart, napokon u Hrvatskoj
  • Dan koji ste svi čekali , Looney Kart je od verzije 1.2 u punoj funkciji za HR store,

http://itunes.apple.com/hr/app/looney-kart/id422830452?mt=8

Evo za vas voljene ćlanove MacKorisnika, koje je cijenim i poštujem ekskluzivno ispod peke 5 promo kodova :

PPLH4FTE7ETP 9TRTYRPFLJFX AY374KY6LTRM JAEL4MERRXRK JFER4JN3NJLM

Širite dobru vijest i čuvajte šume na njima su živjeli naši pretci !

Ciao :)

Yo ma men , reh- spehk .
  • 25 Komentara sorted by
  • Moj TD je zbog toga jer si povukao aplikaciju s trzista nakon par dana i ponasao se neodgovorno i nezrelo prema tvojim musterijama. Ja da sam kupio neki komad softwarea i da ga developer otkaze nakon par dana "jer mu se nije svidao" tog developera bi zaobilazio u sirkom luku iz principa, to se jednostavno ne radi bez postenog razloga.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Zašto je povucena?

MacBook Air 13"
    iPod shuffle 2GB Blue
    Samsung Galaxy S3 Amber Brown
  • Nema razloga za ljutnju, razlog povlacenja je moj osobni odabir, nista nije utjecalo na to osim mog osobnog stava da nisam bio prezadovoljan aplikacijom te posto sam odlucio prekinut daljni razvoj iste smatram nepostenim ljudima servirat istu , za ljude koji stavljaju TD, bilo bi ljepo ,a u najmanju ruku i kulturno da obrazloze svoj TD .

Naime ovo ne znaci da sam odustao od daljenjg razvoja , cak stovise, jos energicnije i sa vecim elanom i voljom krecem u realizaciju ideja ili bolje rec snova.

Ono sto cu prvo napravit, a naznaku toga sam stavio na BOL-u je djeljenje kompletnog source koda moje prve aplikacije graffiti puzzle, jer smatram da treba ljudima pomoc do neke mjere, a ne bit sebicna gnjida, jer zivot je prekratak da bi se kroz njega provlacili ko gnjide, treba ostaviti pozitivan trag u zivotu.

Yo ma men , reh- spehk .
  • JFER4JN3NJLM - iskorišten

• Ajd super , iskreno molim sve koji skinete, napišite mi ovdje neki povrat-recenziju, razlog, da unaprijedim igru, sada je u 1.2 verziji , znaći kako bi naši stari rekli : idemo dalje :)

Yo ma men , reh- spehk .
  • Iskoristio sam kod 9TRTYRPFLJFX - hvala! Cim isprobam ide review ;)

13" MacBook Pro with Retina iPhone 4s iPad 2
  • Da korisnici sa promo kodovima ne mogu pisati review na appstoreu, zato kao alternativu sam stavio zamolbu neka ovdje stave review.

Pozdrav

Yo ma men , reh- spehk .
  • Omg, sad ce ti ubit broj downloada u svijetu, nisi to smio napravit!

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Hehe Ne moraš stavljat TD ?

Yo ma men , reh- spehk .
  • Top Paid na HR store-u u Race Igrama : http://imageshack.us/photo/my-images/836/toppaind.jpg/ , zanimljivo ......

Yo ma men , reh- spehk .
  • wordpress2011 said: Hehe Ne moraš stavljat TD ?

TD?

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Thumbs Down :)

Yo ma men , reh- spehk .
  • 3 dolara? s ovakvom grafikom? ovo neko može kupit samo zabunom...cro-mag rally je 4 dolara. Bez disrispekta tvom trudu, znam koliko je komplicirano radit igricu, ali ja ovo ne bi i neću platit 3 dolara.

@iBlagajic on Twitter
    Kontrolor Leta on Xbox Live!
  • Pa ovo ima bolju grafiku od Cro-Maga, a uzmi u obzir da je Cro-Mag igra stara 11 godina i nema veze s Hrvatskom mada u imenu ima Cro :)

OK sve u svem vidjet ću dalje komentare na grafiku, za sada ostaje cjena 2.99.

Yo ma men , reh- spehk .
  • wordpress2011 said: Cro-Mag igra stara 11 godina i nema veze s Hrvatskom mada u imenu ima Cro :)

Ko kaže da ima veze s Hrvatskom? Znači hrvatski developeri ne mogu napravit kompetentnu igru koja se može mjerit sa ostalima iz svog žanra? I nema bolju grafiku, jer ti uopće nemaš tekstura na autićima ni likovima, okoliš je odlično napravljen, ali treba bit realan. Možda je igrivost vrhunska, ali sumnjan i tu da je bolja od Shrek Karta ili Cro-Mag. Naravno da ne mislin ništa loše, samo san da svoje mišljenje i razlog zašto ja neću kupit igricu.

@iBlagajic on Twitter
    Kontrolor Leta on Xbox Live!
  • Clark Kent said: Ko kaže da ima veze s Hrvatskom? Znači hrvatski developeri ne mogu napravit kompetentnu igru koja se može mjerit sa ostalima iz svog žanra? I nema bolju grafiku, jer ti uopće nemaš tekstura na autićima ni likovima, okoliš je odlično napravljen, ali treba bit realan. Možda je igrivost vrhunska, ali sumnjan i tu da je bolja od Shrek Karta ili Cro-Mag. Naravno da ne mislin ništa loše, samo san da svoje mišljenje i razlog zašto ja neću kupit igricu.

Ma ne ovo za CroMag je bila šala, dapaće smartam da su naši developeri kud i kamo sposobni napraviti jako kvalitetne naslove, recimo Doodle Jump, gledaj jednino kažem što se tiće tvoje zamjerke na grafiku, jer prijašnje dvije recenzije sa USA store-a su bile jako pozitivne na račun grafike, a i jedan vrsni grafičar je radio art stil plus neki asstesi su kupljeni od vrhunskih grafičkih studija tako da mi je to malo čudno, al dobro ako ti se grafički igra ne sviđa onda tu ne mogu baš mnogo napraviti , recimo ja sam još prije rekao da je igra solidna ima još nekih stavri za ispeglat ali u globalu , po mojoj procjeni je ocjena 3+, a sada naravno svatko ima svoj ukus.

PS. Inaće nemoj igre nazivat igricama, velike su se polemike vodile oko toga, u skraćenoj verziji to je podrubljiv naziv .

Yo ma men , reh- spehk .
  • Da možda igru ne pokrečeš na 480x320 rezoluciji uređajima, tamo priznajem ne dolazi do izražaja sva ljepota grafike.

Yo ma men , reh- spehk .
  • Isprobo igru, nije moj tip igre, ali igrica je fora. Kod gameplaya me najvise smeta sto ima samo autogas. Tako su smatram i igru race after zeznuli jer imaju samo autogas, inace bi mi bila jedna od jacih igri na mom iPhoneu.

Jedno moje iskustvo na Storeu, velicina appa/igre znatno utjece na prodaju. Neznam kako si uspio dobit preko 70 mb? Mislim da bi to mogo znatno smanjit, veca kompresija zvuka (svakako se ne cuje razlika na iPhoneu), evtl. smanjit ili compresat texture neke, neznam, al vjerujem da ju mozes znatno smanjit.

btw, ako nisi znao u unityu kada buildas igru, u build logu ti ispise sve includano u build po velicini.

Post edited by poka at 2011-05-15 15:21:07
  • Mislim da 70 MB nije neka uber veličina ako uzmeš u obzir da imam : 4 lika + teksture 1 kart x 4 teksture 9 Mapa + teksture 40 različitih asstesa + teksture 8 različitih zvukova dva plugina 20-tak tekstura za menije

Što se tiće builda optimizirano je do savršenstva, znam jel se malo duže bavim radom u Unity-u.

Sad kada usporediš druge slične igre dolazi se do zapanjujućih usporedbi : CroMag ima 79MB Cocoto Kart ima 132MB Shrek Kart ima 159MB Ove igre sam stavio za uspšoredbu zato što su sve 3D sa koliko toliko detalja.

Recimo vidi igru Gears, rađena je u Unity-u ima 115 MB i top topova prodaje je, što govori da veličina nije presudan faktor :)

Inaće ovaj tjedan planiram izdat ( poslat na objavu ) jedan simple-addictive 2D nalsov, i opet mi je osnovni bulid 36MB :)

Sve u svem drago mi je da ovdje ima netko tko se i tehnički razumije u neke stvari. Pozdrav

Yo ma men , reh- spehk .
  • I ja sam probao igru ali kontrole su me zafrkavale pa sam odustao. Cini mi se kod utrka puno zgodnije kontrolirat naginjanjem uredjaja ili pomocu onog kruga kao Death Rally.

13" MacBook Pro with Retina iPhone 4s iPad 2
  • Pa igra ima opciju kontrola, možeš igrat manualno ili pomoći akcelometra, imaš u opcijama taj izbor :)

Yo ma men , reh- spehk .
  • Te ima sito tri razine težine, možda probaj sa beginner modom, pa kasnije na teži mod , razlika u modovima ti je u brzini i osjetljivosti kontrolera, te naravno u bodovanju.

Yo ma men , reh- spehk .
  • Tko je stavio TD :) Jel se može gdje videt tko stavlja TD na poruke ?

PS. Umalo sam zaboravio imate jedinstvenu šansu i mogućnost pratit LK na FB-u : http://www.facebook.com/pages/Looney-Kart/138183916253395 Zato ne propustite ovu fantastičnu priliku.

Post edited by wordpress2011 at 2011-05-16 06:58:20
    Yo ma men , reh- spehk .
  • Ne bas suprotno Shigi, lose ideje treba odbacit, kao Applovac to bi jako dobro trebao znat, nekada u zivotu treba napraviti radikalne promjene odbaciti sve sto covjek poznaje i sve promjeniti , pocet gledat stvari s drugog kuta, i u tome nema nista loseg.

Mislim da si to malo prenapuhao, nemoj bit melodramaticni klinac, cjena te apliakcije je u razini kave s mlijekom ,a ovako i onako nisi kupio aplikaciju tako da bas nemas pravo kritizirat, ispadas licemjer, a nemoj jer takovih ima na pretek.

Ja sam posteno iznio svoje stavove i namjere u kojima cu zajednici dat nesto korisno za uzvart, pa mozda isti unaprijede i poboljsaju, te imaju korist od istog.

Yo ma men , reh- spehk .
  • Povučeno sa storea :) Svima koji ste kupili aplikaciju zahvaljujem se na kupnji i nadam se da ćete uživat u istoj još dugo vremena, očekujte nove naslove uskoro.

Yo ma men , reh- spehk .