Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• supertovar
  • extremac
  • Phantom_Lord
  • Marijo
  • juka28
  • baka
  • micro
  • radikaldub
  • flixoni
  • iDanijel
  • 000000000
  • OcuiPhone
  • Edge
  • dannyded
  • OpiumTea
  • drZagorec
  • tome0330
  • Popaj76
  • Dom031
  • glatki03

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Kako sortirat muziku u iTunesu?
  • Odlučio sam malo urediti muziku u iTunesu da mi sve bude lijepo uređeno i pregledno, ali nikako ne mogu postić da mi bude isto u iTunesu i iPhoneu.

Evo primjera: Ako u iTunesu stavim pod album artist 'XXX' onda za svaku pjesmu pojedinačno mogu stavit pod artist 'XXX' feat. 'XYZ' i iTunes mi cijeli album vidi kao album jednog izvođača. Kad to prebacim na iPhone imam pet izvođača za isti album. Izgleda da iTunes sortira prema album artistu, a iPhone prema artistu.

Mogu li kako postići da bude isto kao u iTunesu?

Nije mi to toliko bitno, ali ako može, zašto ne?

• 9 Komentara sorted by
  • Ak se ne varam ti mislis na playliste?

Imas u iTunes-u sastrane lijevo playliste, pobrisi sve te deafultne, zatim ides na File-->New Playlist i nazovi je recimo "Domace", pa napravis novu playlistu npr. "Strano" . Sad kad imas 2 playliste, pjesme koje su strane odvuci u playlistu strano, a domace u playlistu domace, Syncaj i to je to.

Post edited by Edge at 2012-01-03 19:12:04
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Osim kad okreneš u coverflow, bojim se da ne. "Album artist" je i moj preferirani način organizacije i znam da se već neko vrijeme traži od appla da ga ubace na iphoneu, ali nikako...

Post edited by alenq at 2011-05-15 04:45:09
  • Ako su kompilacije (i albumi sa više glazbenika) u pitanju onda ovako. Označiš sve pisme koje su ti u jednom albumu i onda staviš da su dio kompilacije.

• Znam za ovaj dio s kompilacijom i to je poprilično korisno, ali nije ono što mi treba.

Evo primjer: Frank Sinatra, album Duets. To je Sinatrin album, ali na svakoj pjesmi ima još jedan izvođač. iPhone to vidi kao 13 različitih izvođača.

iTunes ima onaj sorting dio:

http://i55.tinypic.com/281f1g8.jpg

Ni uz najbolju volju nisam uspio skužiti čemu to služi.

• da ne otvaram novu temu.... kako bih mogao sortirati pjesme u par foldera? Npr. jedan folder STRANO, pa DOMACE, pa ROCK i da u folderu imam više različitih izvođaca...i ono da dok otvaram jedan folder, samo mi njega izlista i svira. jel to moguce? :)

• ovo je nesto navise kod applea kaj me zivcira da nemozes stavit folder i da taj folder svira nek jeb namjestanje svega....a i cudi me da se to vec nije preko cydie rjesilo

• ... a da probate sa smart playlistama? Ako imate urednu bazu možete raditi čudesa, i to vrlo jednostavno.

iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja
  • Da ljudi jednostavno ne shvacaju sto u biti itunesi sve nude, a to su cuda. Kada bi otkrili poantu uredne baze i sortinga ne bi vise pomislili na foldere vec bi sa smart listama u sekundi generirali sto god zele.

• Kad smo vec kod iTunesa i sortiranja muzike dali se moze izvlaciti iz punog imena pjesme npr. Sak Noel - Loca People dodavat posebno artist u srtist i title u title itd. kao u programu tag&rename?