Uzeo sam danas Ipad 2 (4.3.1) i sad me zanima mogu li napraviti jailbrake? Dosta sam gledao po netu, ali mi baš i nije jasno, a ne bi htio nešto zeznuti.
Može neki link ili pomoć?
Hvala!
Josip R. said: Dali je bilo JB za starije verzije iOS-a za iPad? Nadam se da ce izac JB za iPad2 obavezno!
Volio bih da ne izađe pa da moraš kupovat aplikacije! hehe :)
ja sam odustao od jailbreakanja. jenostavno ti uspori uređaj, cesto crashaju aplikacije, gasi se sam od sebe...
a kome ne treba unlock, vecinom jailbreaka zbog aplikacija... ja sam osobno preko $100 dao za aplikacije, i jos skoro $50 na in app purchase...
kad vec nesto platis dosta novaca, onda to moras i odrzavati... a 5kn dati za app je smijesno :)
ja josipa obožavam! uvijek me nasmije ;)
Kratko i jasno, ne jos.
Phantom_lord, ovakvi ko ti su smatrani glupi kod nas, a josip ce jednog danabiti ministar gospodarstva! :) Nisam nesto aktivan u zadnje vrijeme, ali josip me uvije potakne na pisanje :D
Kratko i jasno, hvala! :-)
Josip R. said: Dali je bilo JB za starije verzije iOS-a za iPad? Nadam se da ce izac JB za iPad2 obavezno!
Nije bilo,negdje sam procito da izlazi za par tjedana.
Meni je bitan jb samo radi toga da isprobam neku aplikaciju prije nego je kupim.
Dali je bilo JB za starije verzije iOS-a za iPad? Nadam se da ce izac JB za iPad2 obavezno!