Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• therrlu
  • aladin
  • ilovric
  • jose34
  • markom
  • ivaninho
  • borostef
  • adriaguide
  • jzelez
  • pbaburic
  • MoschuS
  • zeljkofilipin
  • Vedo
  • Skorpio
  • AlkyKronick
  • AndyBoy
  • Life_10
  • anamarijaikatarina
  • olymp
  • oki1993

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Ipad 2 jailbrake
  • Uzeo sam danas Ipad 2 (4.3.1) i sad me zanima mogu li napraviti jailbrake? Dosta sam gledao po netu, ali mi baš i nije jasno, a ne bi htio nešto zeznuti.

Može neki link ili pomoć?

Hvala!

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • 9 Komentara sorted by
  • Josip R. said: Dali je bilo JB za starije verzije iOS-a za iPad? Nadam se da ce izac JB za iPad2 obavezno!

Volio bih da ne izađe pa da moraš kupovat aplikacije! hehe :)

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • ja sam odustao od jailbreakanja. jenostavno ti uspori uređaj, cesto crashaju aplikacije, gasi se sam od sebe...

a kome ne treba unlock, vecinom jailbreaka zbog aplikacija... ja sam osobno preko $100 dao za aplikacije, i jos skoro $50 na in app purchase...

kad vec nesto platis dosta novaca, onda to moras i odrzavati... a 5kn dati za app je smijesno :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • ja josipa obožavam! uvijek me nasmije ;)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Kratko i jasno, ne jos.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Phantom_lord, ovakvi ko ti su smatrani glupi kod nas, a josip ce jednog danabiti ministar gospodarstva! :) Nisam nesto aktivan u zadnje vrijeme, ali josip me uvije potakne na pisanje :D

• Kratko i jasno, hvala! :-)

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • Josip R. said: Dali je bilo JB za starije verzije iOS-a za iPad? Nadam se da ce izac JB za iPad2 obavezno!

Nije bilo,negdje sam procito da izlazi za par tjedana.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Meni je bitan jb samo radi toga da isprobam neku aplikaciju prije nego je kupim.

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • Dali je bilo JB za starije verzije iOS-a za iPad? Nadam se da ce izac JB za iPad2 obavezno!

Post edited by Josip R. at 2011-05-21 17:22:18
    iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP