Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• websinger
  • Shinobi
  • ileo
  • imaticx
  • Anita Pero
  • proboy
  • Tunte
  • jigMsaw
  • Monk3
  • radikaldub
  • frosty89
  • majstor79
  • mario_kevic
  • Montana
  • zac189
  • smugl3r
  • maxus
  • Wikiboo4
  • SinkeSS
  • Zafarano

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
mac protector
  • Pozdrav svima , trebam pomoc, naime nerazmiljajuci instalirala sam mac protector sad mi stalno govori da kupim da bi mi izbrisao viruse i otvara nezeljene stranice sa interneta. Malo surfajuci procitala sam da trebam ugasiti aplikaciju i obrisati ali ne mogu otvoriti aktivni prozor . kako rjesiti problem:(

Post edited by Dottore at 2011-05-21 14:37:35
  • 4 Komentara sorted by
  • Probaj ovo --- : Removing the mac protector malware: How to remove Macprotector 1. Open Activity Monitor from the Utilities folder. Make sure the drop-down menu is set to “all processes.” 2. Use the search field in Activity Monitor to search for MacProtector.

1. Click on the MacProtector process. Click the “Quit Process” button. Click “Force Quit.”

2. Drag the MacProtector program (installed in the Applications folder by default) to the Trash. Empty the Trash.

3. Remove MacProtecter from the Login Items for your Account in the OS X System Preferences (if it exists).

Do tell your friends about this fake mac protector scam. This will help prevent the spread of the macprotector malware.

Valjda sad bude ok. I više ne čačkaj tamo gdje netreba. Prije pitaj na forumima nego nešto slično napraviš. Ipak ovo nisu Windowsi.

• hvala ali nece uopce da mi otvori activity monitor kaze da se aplikacija ne moze otvoriti. Imas li kakvo drugo rjesenje?

• Evo ipak uspjela valjda ce biti dobro , stavio mi je cijeli Utilities folder u smece , valjda ce sada biti dobro. Puno Puno hvala.Malo mi je sve ovo novo , dobila sam Mac book pro na poklon pa se jos snalazimo. Trebam li ipak instalirati neki antivirusni program ili ne?

• Za Mac ne trebaš antivirusni... Samo se opusti u uživaj u OS X :)

MacBook | iPod | iPhone 3G 16 gb | iPhone 4 16 gb | iPad 2 32 gb + 3G | Apple TV2 |