Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• texas
  • _matija_
  • dare
  • n1n0
  • jzelez
  • Dom031
  • marinkekac
  • t_i_n_a
  • Darian
  • mex2
  • Ivana555
  • bope
  • Graba
  • Dr Beast
  • exy
  • lvudric
  • ecvis17
  • ileo
  • iKenzo
  • Anita Pero

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Copa Challenge
  • Dakle, nakon osvajanja iPad-a, ponovno trebam vasu pomoc.. :D

Ovoga puta natjecem se za nagradu u iznosu 10 000$ + sponzorski ugovor na godinu dana, ostalo je jos 4 dana, trenutno sam prvi, ali lik iza mene ima samo 2-3 glasa manje pa bih vam bio zahvalan ako bi mogli nabacit koju peticu..

copafreestyle.com/copachallenge/matica-and-planta-by-planta/

(gore desno pored videa Vote i 5 zvjezdica)

Unaprijed hvala =)

• 9 Komentara sorted by
  • Sretno :) eto petica ;)

www.rcspotlight.com
  • Di mozemo pratit koji si? :)

• imas i od mene glas. odlican video ;)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • odlican video, glasovao sam i ja.. javi kako je proslo..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • također 5 i od mene.

P.S. Nadam se da ces nas se sjetiti ako osvojis ;D

• Glasao.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Glasao. Odlicno, s puno toucha... Ubuduce pripazi na autorska prava glazbe, jer to zna biti frkovito. Drzim fige.

Post edited by Beli at 2011-05-27 12:51:06
  • @ficho nema nikakva lista gdje se moze vidjet poredak, ali mozes otic na video za koji te zanima broj glasova, kliknes Vote i pored ovih zvjezdica koje treba kliknut da se da glas ce pisat broj glasova za taj video.. trenutno ja imam oko 620 glasova, a drugi je "Suenos by Fye" sa oko 600 glasova (ima i 2 lika sa 1500-2500 glasova ali ti su diskvalificirani zbog varanja)..

@Beli kad radim sluzbeni video za neko natjecanje ili za neku kompaniju frend radi glazbu, a inace stavljam disclaimer i dosad nisam imao problema s autorskim pravima..

hvala svima na glasovima =)

• Sretno i petica i od mene!

 iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB