ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Josip R. said: Ove novosti su bezveze integraciaja Twitera šta će mi to uopće ga ne koristim. fail
Ali 200 mil ljudi koristi.
iOS 5 will ship to all of our customers this fall :(
Podržan je 3GS :)
Josip će-mo je jedan od onih čija je purchase lista prazna. Zato mu treba JB
TCvetkovic said: http://www.apple.com/pr/library/2011/05/31wwdc.html
http://www.jutarnji.hr/apple-objavio--iphone-4s-stize-na-trziste-ovo-ljeto/950111/
I to se zove novinarstvo, nezna ni jebeni tekst prevest s engleskog..
songoku said: Kad smo kod notifikacija, izgleda da bi mogle biti ko sa MobileNotifier-om:
Beta 5 verziju mobilenotifiera je objavio 29.5., a novi iOS5 će biti predstavljen sutra, ako su ga zaposlili negdje između, stvarno misliš da ima dovoljno dana da ''sklepa'' novu verziju notifikacija do sutra :D
Software updates are now over the air."
može mi netko registrirati iphone na dev? da mogu staviti danas ios5
Besplatni iCloud
?? pa spojis magic mouse ili magic trackpad.
sta ce ti jailbreak? ios5 je odlican sam po sebi.
hell! ios4 je meni dovoljno dobar da ga ne moram jailbreakati :)
Pejo said: Bilo je tu tigrova, leoparda, itd, ali kralj je kralj i gotovo.
offtopic: Dok ne probam lava, za mene je svinja kralj životinja.
jeste li gledali cijeli keynote u 54 minuti ima reklama za Hrvatsku

Ufff, ja bi u Zadar u onaj muzej...sad se ne mogu sjetit kako se zove, al bi bio spoj savrseniji od Covent Gardena :)
Al mozemo mi sanjat kolko hocemo :P
dare said: Mozda sad dobijemo i Apple Store u Hvaru ili Dubrovniku :)
Možda na Jabuci :-D
Mislim da će objaviti iPhone4S , te iOS5 će bit zvijezda sumita .
navodno od novog iphona nema nista :)
Phantom_Lord said: navodno od novog iphona nema nista :)
I ja isto mislim, "one more thing" eventualno može biti update minija...
@josip - mozda je tebi bezveze. ali mnogima nama bi twitter i facebook integracije odlicno dosle :)
Bit ce i toga.
Evo kruze po netu slike bannera za WWDC
Lion + iOS5 + iCloud = WWDC
Interesantno :)
Ja bi recimo volio da postoji mogucnost odabrati zelim li integraciju drustvenih mreza ili ne...
A one more thing ce definitivno bit nesto vezano za hardver... Mini je odlican kandidat - cca 350 dana vec bez update-a..
DrWho said: a bi recimo volio da postoji mogucnost odabrati zelim li integraciju drustvenih mreza ili ne
Sumnjam da ce bit integrirane drustvene mreze bez da se ulogiras u njih :)
A Mini bi mogao dobit update, al nekako mi je to pre mala stvar za one more thing. Ovo s AirPort uredajima mi zvuci kao bolji kandidat.
po nekim rumorsima at&t nema vise iphone 4 crnog u zalihama. one more thing? :D
ficho said: Sumnjam da ce bit integrirane drustvene mreze bez da se ulogiras u njih :)
ups.. :)
A Mini bi mogao dobit update, al nekako mi je to pre mala stvar za one more thing. Ovo s AirPort uredajima mi zvuci kao bolji kandidat.
Mogu ti rec da bi volio da updateaju AE i Time Capsule jer je extreme debelo najbolji router koji sam ikad koristio i volio bi da ga dodatno poboljsaju a za TC isto imaju dobrih ideja (suska se nesto o software update cachingu ali mislim da moze tu jos iznenadjenja biti). Uglavnom mislim da cu vjerojatno kupiti novi time capsule ako ga predstave...
Doduse, volio bi ja i da izbace 24" Cinemu opet :)
DrWho said: Doduse, volio bi ja i da izbace 24" Cinemu opet :)
To mi stvarno nije jasno zasto su maknuli, al jos mi je manje jasno zasto su maknuli stare Cineme :(
ja planiram uzeti airport neki. bas bi volio update da izidje. nova cinema isto zvuci dobro...
S obzirom da nije baš realno očekivati da objave iOS 5 mislite li da će biti objavljena prva beta za developere slijedeći tjedan?
Pa najavili su ga u sluzbenom PR tekstu na apple.com. Ali da, bilo bi za ocekivat da daju prvo developer preview.
Ti si naravno svjestan da je ovo nečiji koncept kako bi notifikacije trebale izgledate?
mislim da ce konacni proizvod od applea izgledati puuuno bolje :)
da, bas nam treba da se apple isfura na WM7... za notifikacije ne treba nista dramaticno! samo jedna lista na kojoj se nalaze sve notifikacije poredane kronoloski! i da se mogu tapati! meni vec dovoljno!
Kad smo kod notifikacija, izgleda da bi mogle biti ko sa MobileNotifier-om:
u koliko je sati po nasem vremenu WWDC 2011.
uh moram onda ranije otici s posla. moram to live gledati.
mačak said: uh moram onda ranije otici s posla. moram to live gledati.
oće bit live stream?
luciferred: ja se nadam da hoce. jel zna netko hoce biti.
mislim da hoce biti live stream, negdje sam mislim procitao... ako ne bude ima engadget liveblog :)
Sto se tice LIVE streama - soldierknowsbest ima svoj live stream - u slucaju da apple ne ponudi svoj ;)
http://www.ustream.tv/channel/soldierknowsbest
uzivajte ;)
Znaci danas bi ios5 trebao biti dostupan za update ili ce se cekati jos??
Do sad je bio obicaj da se prvo samo developerima pusti beta! Ne vidim razlog da tako ne bude! Za ostale ce izaci kad i novi iphone pretpostavljam! 8, 9 mj! Ali opet, mozda iznenade!
bilo super kad bi danas izdali... barem lion :D
brijem da bi danas mogli pustiti update iOSa. 4.4 ili sta vec, sa nekim iCloud forama! za Lion se prica da ce 14.6. biti dostupan! u svakom slucaju, nesto nam moraju dati danas za pod zub :D
Malo mi je bezveze, pokazu to sve fino, mi se nalozimo i onda cekanje 2-3 mjeseca
a jbg! bilo bi isto tako bezveze izbaciti odmah to vani pa da nam se onda pola aplikacija rusi jer nisu prilagodjene novom iOSu. nema sretnijeg rjesenja na zalost! ako bas zapnes, uvijek mozes instalirati tu betu! ali ne preporucam!
ocekujem novi Lion, iOS5, sto se tice Cloud-a, integracije Twittera, who cares?
Srdjo said: ocekujem novi Lion, iOS5
pa dobro, to je i najavljeno :) mene bas taj iCloud najvise veseli! ako bude moguce syncanje sejvova preko toga i dijeljenje istih na svim OS X i iOS uredjajima, bit ce jedano ogromno olaksanje!
iCloud bi mogao biti interesantan. pogotovo ako bude besplatan, ili barem dosta jeftin :)