Evo malo o mojoj novoj aplikaciji:
http://a864.phobos.apple.com/us/r1000/022/Purple/24/ca/c4/mzm.jwyfqhll.png
"Mathematics (Formulas and Definitions) je najbolja i najjednostavnija aplikacija koja na jednom mjestu ujedinjuje sve formule koje bi vam mogle trebati.
Sadrzi vise od 300 formula te brojne definicije za svaku sekciju ili pojam spomenut, tako da je savrsena aplikacija za ponavljanje istog gradiva matematike.
-Svi segmenti aplikacije su poboljsani za retina zaslon, tako da sav sadrzaj izgleda atraktivno i bistro -Aplikacija pruza vrlo jednostavno sucelje koje ce vas najbrze moguce dovesti upravo do formule koju trebate -Sve formule te definicije mogu biti kopirane te koristene u drugim aplikacijama ili poslane -Svakim azuriranjem aplikacije dolaze nove formule
10% svake kupnje ove aplikacije do 9. srpnja bit ce donirano WWF-u kao pomoc u spasavanju Giant pande
Aplikacija koristi vezu za internet (minimalno). Obecajemo vam da cemo tu potrebu ukloniti u skorom azuriranju, kontaktirajte nas s pitanjima"
Link na App Store: http://itunes.apple.com/us/app/mathematics-formulas-definitions/id439634519?mt=8&ls=1
Link na stranicu: http://www.eternalminimalism.tumblr.com/mathsupport
Evo vam i par promo kodova: P7NHFJAHFLA4 JT64R9EREM7M E3PJEA4JMWFK HMR9WMH3X443
:)
Kompletno sam sam napravio sve sa ovom aplikacijom, s tim frendom radim nesto drugo pa je objavljeno na zajednickom racunu koji glasi na njega :) Bit ce za koji tjedan HR verzija (:
Do kraja tjedna cu im poslati 1.1 bez bugova i s podrskom za stariji softver :)
OK onda kupujem tada .
PS. Jedan savjet probaj staviti za što manji tj. što stariji iOS jer koliko sam skužio ljudi su lijeni updejtat uređaj . Stavi min. iOS 3.0 pa nadalje.
zanimljiva ideja, wordpress2011, mislim da kuzim kako bih to napravio, pokusat cu sad preko praznika, hvala puno :)
Ajd i nešto korisno , ne samo da se igre objavljuju, ideja mi djeluje dobro, stilski mi se sviđa, svaka čast ljudi, kupio bih ali imam jedan mali problem, aplikacija zahtjeva 4.3 iOS, a ja imam 4.2, zato ako ne koristite neke posebnosti 4.3 iOS-a stavite podršku i za starije verzije, definitivno kupujem.
Drugi kod iskoristen :) Odlicna aplikacija!!
[valkalinic said](10% svake kupnje ove aplikacije do 9. srpnja bit ce donirano WWF-u kao pomoc u spasavanju Giant pande): Citiraj
Hahahaa, najaci si :D svaka cast!
valkalinic said: Evo malo o mojoj novoj aplikaciji:
Ti si developer ili neku drugu ulogu imaš? Vidim da u iTunes-u piše da je developer Ivan Vuksic. :)
Ja bi to na hrvatskom ^^
valkalinic said: 10% svake kupnje ove aplikacije do 9. srpnja bit ce donirano WWF-u kao pomoc u spasavanju Giant pande
OK ovo je i meni malo smješno, ali kada planirate objavu za starije iOS-e ?
verzija 1.1 sa podrskom za iOS 3.0 i novije je poslana appleu na provjeru i trebala bi biti dostupna za 3-4 dana :) radimo na hrv verziji
Ljudi evo jos kodova Ako downloadate aplikaciju besplatno, molim vas, pomozite nam, objavite negdje o appu (twitter itd)
ANYWLRYHLWH4 JMHHJF3NKRY3 R7KNPR7KWJH9 9WHPEHKHHMPP
Hvala :)
"ANYWLRYHLWH4" iskorišten, tweet ispucan :) hvala
Drugi iskorišten
Koliko me pamćenje služi developer je mlad (cca 17 - 18 godina) pa bi bilo lijepo da kupimo app i pružimo podršku. Pohvala što se mene tice. :)
Verzija 1.1 sa podrskom za iOS 3.0 i sve novije je vani! :)
Po novome se moze ostaviti review i ako je koristen promo kod, molim vas, ako ste downloadali besplatno, pomozite nam please review ili twitter
Kupljeno , korisna aplikacija, preporučam svima.
E da , sada mi je pala jedna ideja na pamet, recimo s ćime bi mogao unaprijedit aplikaciju ili bolje rečeno izdat sličnu a moćniju drugu aplikaciju. Napravi "oklještrenu" verziju wolfram mathematice , ne u smislu da razvijaš compute algoritme već da aplikacija ima neki browse , recimo kod trigonometrije da nudi presjek više kombinacija kod problema ? Iskoristi SQLite kao arhivu za temp cash , ako imaš vremena i volje mislim da bi to bila top down aplikacija.
To je samo ideja, nemoj mene slušat i doćivljavat preozbiljno, jer ja ipak dobivam ovdje najviše TD-ova u historiji foruma :)