Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• montypirate
  • gsustek
  • FRAGMENTmultimedija
  • anamarijaikatarina
  • Wikiboo
  • icanic
  • Vanja VKTR
  • mackkris
  • Mladen1961
  • DCH
  • kizo1712
  • bignjato
  • radikaldub
  • AlkyKronick
  • emanuel
  • Josip R.
  • martinaborosic
  • Braacic
  • EdSe
  • Veyron

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Kako napravit Hackintosh na AMD CPU?
  • Ovako zanima me dali neko ovdje ima možda da je napravio Hackintosh a da ima AMD CPU? Jer vidio sam na netu da se može i na AMD konfiguraciju složit Hackintosh.

Volio bi neki toturial korak po korak ako neko zna?

Ne mislim sad radit Hackintosh budući da nema smisla stavljat Leoparda kad će doć Lion uskoro ali bi volio kad izađe Lion napravit Hackintosh na svom PC da malo bolje isprobam OSX.

Imam sljedeću PC konfiguraciju:

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition, Matična: Gigabyte MA790FXT-UD5P, Mem: DDR3 4GB (2x2GB) Kingston,1600MHz, GPU: ATI Sapphire HD 5770 New Edition, 1GB GDDR5 i HDD: WD 1Tb

Čitao sam da je lakše i bolje ako se ima odvojen HD za inastalirat Hackintosh a ne na particiju.

Post edited by Josip R. at 2011-06-01 09:58:30
    iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP